159 американски мами ронят сини сълзи след червените избори

• 127 247
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • WA, USA
Лек полет Джейн и дано мине бързо и неусетно. Весело лято в България!

И моите вече не издържат и само питат колко дни още има докато заминат. А как не им се ходи на училище няма да обяснявам, но и на мен вече ми писна честно казано и броя дните до края.

# 631
  • The QC to be!!!
Утре тръгваме отново, сигурна съм, че ще имаме нови истории за разказване Grinning
Лек път, весело и хубаво да ви е, а аз ще чакам историите!!!

Руми, до кога са на училище?

# 632
  • WA, USA
До 13-и по принцип, но им прибавиха три сноу дейс и сега са до 16-и. Днес пак се прибра големият с два огромни пакета домашна, че не можал да ги попълни защото бил на тестинг цяла седмица. Че защо мен ще наказват заради глупавите им тестове?! Продиктувах му домашната и си сипах едно да ми мине. Ако бях оставила на него да я пише щяхме да седим до малките часове и да ревем и двамата накрая.

# 633
  • The QC to be!!!
Ох Руми, и аз преди 2 нощи в 11:30рм писах домашни по англ., и сутринта в 7 проверявах преди да почна работа... много добре знам за какво пишеш! Племенника има едни амбиции милото, дано му се сбъднат мечтите! Аз се опитвам да помагам, но и аз много се изморявам по тези часове да добавям от горе на дълъг работен ден...

# 634
Голяма веселба беше по самолетите, момичета. Два закъсняха, третия изпуснахме, разправии имаше пак с Луфтханза. Ей тъй да не ми е скучно. Но си пристигнахме, децата бяха ангелчета.

Аз на тръгване си скрийншотвам извадките от закона за документите - и българските и американските. Никъде нямат право да ме задържат за пълномощно.

Моето голямо тръгва септември на Киндергартен. Това с домашните ми звучи като друг живот.

Сега чакам нервно да видя дали ще има някакви забрани за техники по самолетите и как ще си връщам електрониката, дето я донесох, защото аз пак се изхвърлих.

# 635
Jane, добре сте си дошли  Hug
За техниката и понеже и в моята глава се въртят подобни мисли да споделя, че преди години питах дали могат да ми застраховат куфар чекиран, в който да сложа 2 скъпи обектива - категорично ми отказаха, предвид практиките на товарене/разтоварване по летищата.

Обаче ако въведат забрана за техника на борда се надявам да не включат фототехника... честно, аз не разбирам какво може да се направи с лаптоп/таблет, дето да не може да се направи със съвременните телефони. Ако все пак вкарат подобно забрана е редно да можем да застраховаме проклетите си куфари!

Ако се наложи да нося обективи в чекиран багаж ще увивам в памперси, отгоре няколко ката бъбъл рап, отгоре фолио и цялото нещо в торба с мръсно бельо и куфара омотан с фолио още преди да стигна летище София, да им се не види...

Или вариант всичко добре опаковано накуп и пратено като fragile cargo (и застраховано!)

# 636
  • Чикаго / София
Jane приятно изкарване в Бг! Да се забавлявате мнооого! Hug

# 637
  • The QC to be!!!
Агент  Joy  и мръсно бельо казваш а!?

Представяте ли си колко компании ще трябва да почнат да сменят лаптопите ако това забранят!  ooooh! Да не би компаниите на техника да са доста закъсали си мисля, и народа не купува достатъчни често, а това е лобиране да се промени закона заради тях?  newsm78

# 638
От един товарач съм чувала, че ако ценното нещо се сложи посредата на куфра е по-малка вероятността да бъде откраднато (говоря за нещо малко, не цал лаптоп). Те ако отварят, го правят бързо, прокарват ръце по ръба да докопат нещо и затварят. Нямат време да ровят в мръсното бельо. Та небрежно посредата съм си слагала винаги по-ценните неща. Не опаковам и не заключвам, малко на блъф разчитам 😁.
Хубаво лято на всички пътуващи. Ние още сме без паспорти и сме си тука и тази година. Все пак подадохме да подновим българските.

# 639
Мерси, момичета, много ми е хубаво тук. Едно напомняне ми е всяка година като тръгнем пак да се местим, хуууубаво да си помисля накъде да е. ММ с тази Аризона...  Rolling Eyes

Корал, не за крадене толкова става въпрос (макар че и това), но нашата техника е скъпа (по - често по - скъпа от лаптоп) чуплива и щом споменаваш - лесна за крадене и продаване. И многобройна, защото нали  Mr. Green

Препоръчат hard case куфарче, което да си сложиш вътре в твоя багаж, заключено.

Ще е голяма занимавка и $$$ да търся тук подобно нещо, но ако се наложи  Sick

# 640
  • The QC to be!!!
Мерси, момичета, много ми е хубаво тук. Едно напомняне ми е всяка година като тръгнем пак да се местим, хуууубаво да си помисля накъде да е. ММ с тази Аризона...  Rolling Eyes

Скрит текст:
Корал, не за крадене толкова става въпрос (макар че и това), но нашата техника е скъпа (по - често по - скъпа от лаптоп) чуплива и щом споменаваш - лесна за крадене и продаване. И многобройна, защото нали  Mr. Green

Препоръчат hard case куфарче, което да си сложиш вътре в твоя багаж, заключено.

Ще е голяма занимавка и $$$ да търся тук подобно нещо, но ако се наложи  Sick
Вие не се ли отказахте то това местене? Или аз нещо бъркам.  newsm78 Едно време и аз много исках Аризона, НО, мм като каза, че няма заради жегите... и до там.

# 641
Джейни, ето тези Пеликани са много популярни, а този линк е към керион размер:
https://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?A=details&O … =Y&sku=330231
Аман, още една вещ, и то от тези, дето от км си личи, че носиш нещо скъпо...

Нещо приятно за четене с кафето (току що го забърсах от ФБ на майката на една приятелка, на която съм огромен фен - фен съм на бабата, ако не се разбра, приятелката ми е ОК, но майка и е ЧУДО! На 70! год качи Килиманджаро и накара и дъщеря си да го направи - изкачи го, извади pussy hat и се снима така навръх Кили на 8 Март Simple Smile)))
Постът е писан е от нейна приятелка, пак местна "баба"
http://kathleenhirsch.com/breaking-cookies-a-story-of-necessary-conversation/

# 642
  • WA, USA
това е много хубаво Снежи!

Дано не ви се налага да слагате техниката в куфара! Аз ще пътувам с лаптопа си, който естествено не е толкова скъп, но пък имам толкова работна информация на него че отсега почнах да качвам на клауд, че ако ми го затрият да мога да я възстановя някак си после.

# 643
Agent, мерси за четивото  Peace Аз сама ще си призная, че не винаги слушам с open mind. За късмет моята половинка се оказа един много толерантен мъж под прикритие. Вкъщи винаги нищим различните чути гледни точки и много пъти ми е помагал да видя по - далече от носа си.

Руми, вие кога ще пътувате?

# 644
  • WA, USA
Децата тръгват с дядо си на 15-и, аз ще отида да си ги взема на 10-и август и ще се приберем на 16-и заедно.

Иначе с мъжа ми тръгваме на 2-и юли за Ирландия и ще празнувам в Дъблин рожден ден Simple Smile

Имам страшно много работа дотогава, но ме е обхванала някаква паника за децата и съм подкарала на автопилот от миналата седмица. Май ще ми е по-трудно да се разделя с тях отколкото предполагах, а и мъжа ми отвреме навреме въздъхне и каже "ох, дали ще ни ги опазят живи и здрави" и съвсем ми се обръща корема. Малкият ми вика, а ти ще се радваш, ще ходиш по партита и ще пиеш вино по цял ден, хаха, ама като не сме се делили досега не знам как ще изкараме два месеца. Ще идвам тук да ви рева Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт