159 американски мами ронят сини сълзи след червените избори

• 128 721
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
[бях наречена наивна, забаламосана, жалка, расист, ксенофоб, хомофоб, избрал Хитлер. Още радио, радиоточка, игнорант и безмозъчна, плюс бях пратена да се срамувам, че половин Америка мисли като мен.

Чета, чета - и не разбирам. Огромната част от членовете на тази група се познават (включително и в реалния живот) от години, някои вече от над десетилетие. Ти си новодошла в групата. Не си в течение нито на разговорите, нито на настроенията и съответно се насаждаш на тръни в силно емоционална ситуация. Очевидно никой не те приема радушно - виж си собствения пост горе. Очевидно никой към момента не те подкрепя теб, лично, и не те защитава като новодошла (което е достатъчно показателно в тази група, аз съм тук от 2008ма и за първи път някой бива приет така на нож, обикновено половината се юрват да изгладят конфликтите и да защитят новодошлия като е сгазил лука). Очевидно ти нищо не постигаш с постовете си - нито ставаш на някого симпатична, нито на някого променяш мнението и светогледа.

Защо, аджеба, така упорито седиш в тази тема? Кеф ти е да те обиждат може би? Ако да, защо се жалваш, че те обиждат? Ако не - ми... форумът е голям и досега не си имала нужда от точно тази група.

Непонятни са ми някои хора.

# 121
  • USA
Очевидно никой не те приема радушно. Очевидно никой към момента не те подкрепя теб, лично, и не те защитава като новодошла...  за първи път някой бива приет така на нож, обикновено половината се юрват да изгладят конфликтите и да защитят новодошлия като е сгазил лука).

Защо, аджеба, така упорито седиш в тази тема? Кеф ти е да те обиждат може би? Ако да, защо се жалваш, че те обиждат? Ако не - ми... форумът е голям и досега не си имала нужда от точно тази група.

Непонятни са ми някои хора.
Ти къде видя да съм била обидена. Ако не друго, приемах обидите с насмешка.
Цитираното от теб е в отговор на това, което после миз изтри, може би си осъзна абсурда.
  А сега, да видим с какво ще ме обидиш

Нещо май си се самозабравила, темата не е ваша, нищо, че сте я нарекли на "ревящи сини сълзи". Нямам нужда от защита или подкрепа, и не се чувствам "сгазила лука". Ти сериозно ли? А случайно да забелязваш, че много момичета не се разписват за да не им начукате канчетата, като не са на вашето мнение, някои само плахо се обадиха и дотам.

# 122
  • usa
За момент си помислих, че ще си замълчиш и изтрих част от мнението си, но ти явно си го за пазила и обмисляла... надявам се, че докато гледаш от собствената си камбанария, нямаш нищо против част от данъците ти да отиват в джоба на бъдещия ни президент [urTrump Tower's Secret Service Outpost Could Cost Tax Payer's $3 Million a Year - GQ
https://apple.news/Agn2XIt0kSZGv42JqWJheygl][/url]

PS не съм си осъзнала абсурда, спокойно Simple Smile))

# 123
  • usa
И не знам дали забеляза, но аталанта също беше на различно от на болшинството мнение, но никой не и 'скочи'. Защо ли? Може би в следствие на тона и начина, по който разговаря? Не знам, не знам...

# 124
  • The QC to be!!!
оооооооо баста! Нима искате да изпишете тази тема само с постове подобни на последните няколко страници??  ooooh! Нима няма нищо друго интересно да се обсъжда, освен опорните политически точки на едната или другата страна?

Има ли някой интерес да се дискутира the Dakota access pipeline и как медиите прикриват ставащото там вече толкова дълго, как хората които са там биват толкова първобитно третирани от същите служби които би трябвало да ги защитават, и които служби си получават парите и длъжностите именно от редовия америкенц?

# 125
А случайно да забелязваш, че много момичета не се разписват за да не им начукате канчетата, като не са на вашето мнение, някои само плахо се обадиха и дотам.

Всъщност много (включително и аз допреди малко) не се разписват, защото им е писнало от разни истерички, които дошли-недошли си въобразяват, че е тяхна работа да определят за какво и как се говори в темата. Далеч не си първата, средно веднъж на полугодие ни навестява по някоя.

Бейби, честно казано както и за изборите, Дакота пайплайн аз лично нямам желание да обсъждам. Дарих, подписах петицията,  тези дни ще пиша и ще се обаждам още. Предпочитам да правя нещо, отколкото да дъвча кое колко е несправедливо.  Peace

# 126
  • USA
разни истерички, които си въобразяват, че е тяхна работа да определят за какво и как се говори в темата.
Много добре си се описала! А ти за "sore loser" чувала ли си, или и аз да те пратя да питаш Гугъл? Айде няма, че като гледам как си истерясала без дори да съм ти направила нищо, ме е страх, че може да се задавиш със собствената си пяна.

За момент си помислих, че ще си замълчиш и изтрих част от мнението си
Чудничко, но ако искаше да си замълча да беше изтрила първата част.
Не ми се отваря линка, който си дала. Щеше да ми е интересно как ще ми отиват таксите в джоба на Тръмп.

Baby*, аз бих коментирала, но не знам дали ще ми разрешат основателките на темата, с дългогодишни връзки в реалния живот.

# 127
  • usa
Като кара държавата да му плаща наем докато го пази https://www.google.com/amp/www.independent.co.uk/news/world/amer … 438241.html%3Famp, ако наистина  ти е интересно.

# 128
Айде няма, че като гледам как си истерясала без дори да съм ти направила нищо, ме е страх, че може да се задавиш със собствената си пяна.

Разбирам. И съчувствам, наистина. Излей каквото имаш, няма да преча. Предполагам няма къде да го правиш в живия живот. Доста сте такива из форумите.

Весели наближаващи празници, момичета. Здрави и честити и вие, и семействата ви. Специални пожелания на Фея, Бейби и Аталанта, защото не ги засичам другаде. Та-та.

# 129
  • USA
миз, благодаря, че оправи линка. Естествено, че няма да ми хареса, ако това излезе истина, но все още е само някакво предположение. Никога не съм казвала, че Тръмп ще е идеалния президент и няма да го критикувам в бъдеще. За момента обаче му давам шанс и най-вече се радвам, че се отървахме от Хилъри.

Разбирам. И съчувствам, наистина. Излей каквото имаш, няма да преча. Предполагам няма къде да го правиш в живия живот. Доста сте такива из форумите.
Ооо, как да не благодаря за тази "magnanimousness"... и за задълбочения психо анализ туу Laughing

# 130
  • usa

Има ли някой интерес да се дискутира te Dakota access pipeline и как медиите прикриват ставащото там вече толкова дълго, как хората които са там биват толкова първобитно третирани от същите служби които би трябвало да ги защитават, и които служби си получават парите и длъжностите именно от редовия америкенц?

Защо реши, че медиите прикриват темата? Всичко се отразява напълно и откровено, поне в медиите, които аз следя. А и редица служби отказват да участват в репресията на протестиращите. И други 'служби' се опитват да им помогнат, за съжаление законите в държавата и ситуацията не са в тяхна полза в момента. И както се стана дума вече, правим каквото можем, няма нужда да се караме и по този въпрос, нищо че индианците са богати, наркомани, пияници и имат хазартен проблем...

# 131
  • У дома
SkyBlue, достатъчно! Човек наистина трябва да знае кога да спре!

ianajar, подобно! Само хубави мигове със семейството да има!

То и аз тук ще пожелавам весели празници, защото очаквам ънфрендването по другите канали да продължи Simple Smile Само да кажа, че за мен тази група винаги е била сбор от интелигентни, силни жени със собствено мнение и много се надявам да успеем да запазим добрия тон. Аз лично винаги съм уважавала и ще продължа да уважавам дамите, с които заедно родихме и отгледахме прекрасни дечица и често сме били в помощ една на друга. Сигурна съм всяка от нас взима присърце бъдещето на децата си, но виждаме евентуални проблеми и ситуацията в страната като цяло по различен начин.
Мен, например, ме плаши корупцията в т.нар. кариър политици, при които често човешкото и човещината напълно липсват и жаждата за власт отива на първо място. Това, че Хилъри и Монсанто са дупе и гащи, Бил Гейтс с неговите ваксини и той в кюпа. Разбира се, че Тръмп не е цвете, но много хора видяха в него надежда за промяна. Каквато и да е тя, поне да се разчупи статуквото.

Бейби, прочетох малко повече за  Dakota access pipeline. Признавам си, малко със закъснение. Но в последно време не мога да си намеря място от всичко, което се изписа за Пицагейт. За тези от вас, които ще ми хвърлят в лицето - абе, стига с тези конспиративни теории - дано сте прави! Аз отдавна съм изгубила вяра в човечеството като цяло. Ето и сега, The New York Times и Cecilia Kang тръгнали да обясняват на хората, че всичко е изфабрикувано. Дано! Но обикновено там, където има дим е имало и огън. Защото аз видях статия от The New York Times със заглавие: "Pedophilia: A Disorder, Not a Crime" и дъхът ми спря.
И се замислих....ако случайно някъде, някога ме изправят пред един галактически съд и ме попитат - дай пример защо човечеството заслужава втори шанс - единственото нещо, което ми идва на ум е класическата музика.

Със здраве!

# 132
  • The QC to be!!!

Има ли някой интерес да се дискутира te Dakota access pipeline и как медиите прикриват ставащото там вече толкова дълго, как хората които са там биват толкова първобитно третирани от същите служби които би трябвало да ги защитават, и които служби си получават парите и длъжностите именно от редовия америкенц?

Защо реши, че медиите прикриват темата? Всичко се отразява напълно и откровено, поне в медиите, които аз следя. А и редица служби отказват да участват в репресията на протестиращите. И други 'служби' се опитват да им помогнат, за съжаление законите в държавата и ситуацията не са в тяхна полза в момента. И както се стана дума вече, правим каквото можем, няма нужда да се караме и по този въпрос, нищо че индианците са богати, наркомани, пияници и имат хазартен проблем...
Mиз, защото мас медиите само последните 1-2 месеца пускат по  нещо, а преди, нищо не пишеха, нищо не даваха! На всичкото от горе не отразиха изобщо онези стотици които бяха задържани с фони обвинения, и които бяха пуснати под бейл само защото се намери кой да им го плати (тайно), а обвиненията бяха абсолютно изфабрикувани. Ставащото около този протест е доказателство, че бялата раса и политиците за пореден път със сила надделяват над местните, върху които преди са упражнили геноцид. Съответно, ако човек не подкрепя бялата раса и определен кръг, ако не е част от течението и безмълвна овца, той бива смазан!

Скай, ако хората  нямат различни мнения, изобщо няма да има какво да се обсъжда.  Peace

Атланта, да не би пък да ти е грижа, че някой те ънфрендва по другите канали!  Wink Аз лично много се радвам (радвах се) когото някои го направи/ха, защото така видях невъзможността на хора да мислят, а отричат всичко което е различно от тях, докато се представят за обратното.  Grinning  И аз имах презумпцията, че са широко скроени, че са толерантни, либерални и т.н. Кой беше казал "assumption is the biggest failure"!

Който празнува, дано не е преял и препил, а да се е веселил.  Peace

# 133
Хм, Гейтс и жена му изглеждат искрени в опитите си да помогнат на хората (предимно в Африка, където все още загиват и осакатяват хора от полиомиелит) и не само чрез ваксини, а и чрез образование особено на момичета и жени, които отглеждат и възпитават бъдещите поколения, също и спонсорира разни разработки за добив на питейна вода и електричество. Интересно ми е, защо мислиш, че има нещо гнило в това. И Зукърбърк сега се насочи към намиране на лечение на болестите. Предполагам няма да се фокусират върху измисляне на ваксина срещу всяка тини уини нюню балтерийка и вирус, ама да дават пари за рисърч, не е лошо.

# 134
Големи страсти тук, голямо чудо Simple Smile

Като живяла и учила в Америка, и махнала се навреме, минавам само да отбележа, че по-предсказуеми резултати от тези избори, едва ли можеше да има. Две страни на една и съща монета с едни и същи "спонсори" отзад.

Но да кажем, че Тръмп е напредък дори само заради това, че жена му няма добре очертан пенис под роклите си за разлика от Майкъл  Mr. Green

А за Гейтс не съм много сигурна как точно ще помага, освен ако не е по подобен начин, като в Бразилия, когато фондацията му щедро отдели $19.7 милиона за разработката на генетично-модифицирани комари, броени месеци след чието пускане, плъзна Зика-та. Не че той някога е бил двусмислен в намренията си де:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт