Парфюмни размисли и страсти-204

• 109 706
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Не, не този.  Peace
Този ми е интересен http://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Lilac-Love-35624.html

Ето я цялата, колекция на Амуаж. Могат да се купят тестери.
http://www.lessenteurs.com/c/1681/Amouage
Не виждам аз новите лилави аромати от 2015 и 2016 г.

Амуаж има и чисто нови два парфюма, които още нямат посочени съставки във Фрагрантика.
http://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Bracken-for-Woman-41454.html

Следващият ми ще е Lyric Woman. Heart Eyes
Харесвам много и Interlude.

# 556
# 557
  • До сърцето...
Вчера на път за магазин с парфюми, където се сбъдна една от парфюмните ми мечти, се натъкнах на щанда на Ajmal...

Този щанд защо ли ми трябваше да го разглеждам, но и аз заради Evoke-то се спрях.
Не ме впечатли нито сребристия, нито златистият вариант на Evoke, но толкова много ми харесаха ароматите от W Series (и то на фона Герленските ексклузиви, на моята кожа хич ги няма), а Amber Wood е просто разкош!! Плътен, чувствен, скъп аромат, влюбих се в него от първо помирисване. Жалко, че имат разфасовки само в 100 мл, с по-малка разфасовка веднага го отстрелвах!! Още не мога да го прежаля, май ще се купува (ха-ха, поредният Mr. Green )
От бялата серия луксозни аромати - M серията - ми допадна най-много Cuir Musc - нежен, деликатен, тютюна е премерен съвършенство, кожата е благородна, много стилен и присъствен. Харесва ми и леката, едва доловима горчивина в базата. И Аmber Musc ми хареса, но е по-женствен за моя вкус, в базата ми идва една идея по-ориенталски. Това от една проба обаче  Crazy

# 558
, а Amber Wood е просто разкош!! Плътен, чувствен, скъп аромат, влюбих се в него от първо помирисване. Жалко, че имат разфасовки само в 100 мл, с по-малка разфасовка веднага го отстрелвах!! Още не мога да го прежаля, май ще се купува (ха-ха, поредният Mr. Green )
Жесток е този парфюм. Аз писах още като ги пробвах, че е много хубав и по нищо не отстъпва на екслузивите на Том Фор примерно. Но и цената му е жестока.

# 559
  • До сърцето...
...
Жесток е този парфюм. Аз писах още като ги пробвах, че е много хубав и по нищо не отстъпва на екслузивите на Том Фор примерно. Но и цената му е жестока.

А, да, цената  Mr. Green  но си струва!!

# 560
  • here and now
Момичета, повреди ми се помпичката на парфюма. Много моля за идея как да го доизползвам.
Благодаря предварително.

Алис, друг вариант е да прехвърлиш парфюма в шишенце Travalo (така няма да се налага да отваряш/чупиш бутилката).
Благодаря! Дори не знаех, че съществуват.  Hug

# 561
  • София
Понеже заговорихте за люляци не мога да не се похваля , че в прашните кашони със спомени от мазето на нашите изскочи празното бутилче от абитурентския ми парфюм! Направо ме просълзи.  cry Бях забравила колко го обичах. https://www.youtube.com/watch?v=_fBwV7zkfp4

От щанда на Ajmal ме впечатлиха два аромата - единия изключително приятно. Hatkora Wood Ajmal Меко, креместо лимоново- сандалово дърво. Другия ме шокира със силната си животинска миризма. Все едно лицето ми беше завряно в козина на животно, все още топло, но не съм сигурна дали беше живо.  SickPatchouli Wood Ajmal

Припомних си и аз Angélique Noire Guerlain. Уау, страхотна е! Сърцето ми пропусна няколко удара.  Heart Eyes Едва ли ще я купя , нея или Тонката, скоро . Цената е неприятна , помпата все така ме дразни.

# 562
  • София
На мен помпата на ексклузивите на Герлен много ми харесва и противно на очакванията ми толкова леко пръсва-изтънчено, със стил.
Не си представям мъж в такова действие, но защо не.

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 10:05 от veka

# 563
Понеже заговорихте за люляци не мога да не се похваля , че в прашните кашони със спомени от мазето на нашите изскочи празното бутилче от абитурентския ми парфюм! Направо ме просълзи.  cry Бях забравила колко го обичах. https://www.youtube.com/watch?v=_fBwV7zkfp4

Преди няколко теми бях писала за JOUET; той беше и моят абитуриентски парфюм (навярно и за мнозина, завършили през 90-те). Драмата при мен беше, че не помнех името му, нямах останали бутилки, никакви нишки, които да ми напомнят кой е, само споменът за прекрасните люляци. Как ли не го търсих в гугъл, по какви ли не параметри (беше много трудно без бранд, без име), чак след години търсене го открих и веднага в темата споделих за "откритието" си. Оказа се, че и други дами си го спомнят. Жалко е, че вече не може да се купи; любопитно ми е как бих го възприела сега, когато съм с по-голям парфюмен опит, по-висок стандарт; имам чувството, че пак би ми харесал. Във всеки случай сега ме настройва носталгично, като нещо, което е било прекрасно, но никога няма да се върне.

# 564
Моят за бала беше Анайс Анайс на Кашарел, скоро го помирисах в чужбина, пак ми е приятен, но не колкото за бала! Тогава татко го купи с хиляди връзки Simple Smile Помните ли го?

# 565
Моят за бала беше Анайс Анайс на Кашарел, скоро го помирисах в чужбина, пак ми е приятен, но не колкото за бала! Тогава татко го купи с хиляди връзки Simple Smile Помните ли го?
Да, помним го. Има го по магазините все още.

# 566
Дами,може ли две думи за Armani Acqua Di Gioia Jasmine EDP?Няма къде да го помириша,а много харесвам жасмин.

# 567
Да, помним го. Има го по магазините все още.
А, аз не съм виждала никъде.... Simple Smile

# 568
  • Бургас
Има го онлайн,аз не съм сред почитателките му,всъщност не харесвам нищо на Кашарел.

# 569
Имам една чуденка и не мога да намеря отговор в интернет. Някой случайно да знае защо на Gucci Premiere парфюмната вода обявяват различен състав, от една страна на сайта на Гучи и във фрагрантика:
Top notes of bergamot and blackberry; Heart notes of orange blossom and musk; Base notes of patchouli and sandalwood,
а в няколко сайта, например фрагранс директ и енцо е със съвсем друга пирамида:
top notes of Orange Blossom and Bergamot, middle notes of Musk and White Flowers and Leather and woodsy base notes.
Сравнително нов парфюм е, за да е вече реформулиран. Друг вариант е просто да е грешка и да преписват един от друг. Трети - някаква бюджетна версия. Четвърти - да е менте, ама защо ще набиват в очите разликата... Някой да има предположения?

Общи условия

Активация на акаунт