Парфюмни размисли и страсти-204

• 109 708
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте! Търсих с търсачката, но не открих да сте коментирали ето този парфюм:

http://www.fragrantica.com/perfume/Nejma/Nejma-6-10619.html

Някой който го е пробвал може ли да даде мнение какво усеща, как се развива?

# 541
  • Варна
Денси, сподели за Journey  Shocked
Много пищен, женствен, бален дори аромат с голям буркан мед и мноооого бели цветя вътре. Изключителна трайност интензитет и развитие. Всеки час идват нови и нови цветя. Ама не жасмин и тубероза само, а османтус, иланг и мимози. Тонове османтус, иланг и мимози.....
Това ме притеснява, не съм фен на жълто и белоцветието, но пък "пищен, женствен, бален" - ето това вече е друго нещо  Crazy.  Благодаря все пак за хубавото описание. Hug
Lilac Love Amouage  ми е доста интересен.  newsm78
ruriana, от тези двата аромата на Герлен имаше ли някой който веднага да те грабне и да го пожелаеш на всяка цена?  Ако не, просто изчакай да пробваш и другите, освен ако не ти е спешно. Wink  Аз също познавам само тези двата от изброените, затова не мога да кажа мнение, разносвала съм Тонка Империале, чак пък шлейф ....
 Peace 

Здравейте! Търсих с търсачката, но не открих да сте коментирали ето този парфюм:

Ох, пробвах, го ужасно сладък ми беше - плодово, сладков, накъртващ, не се подвеждай по съставките, по-добре проба.  Отначало бива, ама после ... като 10 годишно забравено сладко.  Laughing

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 18:32 от karie

# 542
  • София

Ох, пробвах, го ужасно сладък ми беше - плодово, сладков, накъртващ, не се подвеждай по съставките, по-добре проба.  Отначало бива, ама после ... като 10 годишно забравено сладко.  Laughing

О не, не  Laughing благодаря ти за бързия отговор  Hug

# 543
Момичета този път наистина имам сериозна нужда от помощ,защото и аз съм пред дилемата,кой ексклузив на Guerlain(Гюрлюн Mr. Green ) да си взема.Колебая се между Tonka Imperiale,Spiritueuse Double Vanille,Cuir Beluga,пробвах първите два и ми харесаха,третия за жалост не успях,защото в Douglas в Парадайс им бяха откраднали тестера  Cry .Кой от трите е най траен и с по осезаем шлейф?Може да ме препоръчате и някой от останалите,които са налични в България.Благодаря предварително  bouquet
Никой от тези три парфюма не прави голям шлейф. Никакъв даже няма. За трайност това е супер относително, но не са и супер трайни, особено при сухи кожи. Аз съм фен на Белугата, но без проба никога не вземай този аромат. Знам, че винаги така купуваш, ама....аз няма да те посъветвам да го правиш отново. При тези цени трябват много, много проби. А и помпите?! Иначе и трите парфюма са страхотни за мен, като най-малко ми допада Spiritueuse Double Vanille.
Аз например не го купих сега при намалението, само заради помпата. Искрено се надявам да върнат старите варианти с пръскало и помпа. Тогава ще купя веднагически! Heart Eyes

# 544
Момичета този път наистина имам сериозна нужда от помощ,защото и аз съм пред дилемата,кой ексклузив на Guerlain(Гюрлюн Mr. Green ) да си взема.Колебая се между Tonka Imperiale,Spiritueuse Double Vanille,Cuir Beluga,пробвах първите два и ми харесаха,третия за жалост не успях,защото в Douglas в Парадайс им бяха откраднали тестера  Cry .Кой от трите е най траен и с по осезаем шлейф?Може да ме препоръчате и някой от останалите,които са налични в България.Благодаря предварително  bouquet
За мен от наличните ексклузиви, Анжелик Ноар е най-траен и прави най-голям шлейф, струва ми се, че този парфюм няма как да остане незабелязан и неотбелязан положително. Другите са също прекрасни, но поне на мен стоят по-близко до кожата и дискретно, макар пак да са завидно трайни.

# 545
  • София
Да, при мен също Анжелик Ноар е по-траен от Белугата.

И мен ме заинтригува Люлякът на Амуаж. Много искам да го тествам. Heart Eyes

# 546
И аз искам да тествам лилавия Амуаж, но го няма никъде за проби все още в България, освен в частни колекции. Ще го купя дори и насляпо в момента, в който се появи.

# 547
  • Бургас
И аз искам да имам възможността да пробвам Люлякът на Амуаж,струва ми се,че е много мой.

# 548
  • София
Вчера на път за магазин с парфюми, където се сбъдна една от парфюмните ми мечти Cruel gardenia  Heart Eyes, се натъкнах на щанда на Ajmal.
kovatcheva, удовлетворих парфюмното си любопитство, инспирирано от твой пост.Реших да тествам на блотер Evoke.С удивление разбрах, че дамските са два - в златна и в сребърна бутилка.Установих го и на сайта на бранда, докато Фрагрантика показва само единия.Златният не ме впечатли от капачката и го пропуснах.Сребърният е по-красивия, поне за мен, от двата.Да, той прилича на Gris montaigne, но е много по-силен, по-тежък и по-присъствен, като че ли е направен да издържи и на най-голямата жега на Земята.Първият ми е тънка линия, втория дебела черта.Предполагам, че ако го имах щях да пръскам във въздуха и да премина бързо след това през парфюмния облак, защото инак бих се задушила.Evoke на блотер,за мен, няма абсолютно никакво развитие.
Честити придобивки на всички, които са се възползвали от приятните намаления! bouquet

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 11:14 от veka

# 549
  • Sofia

За мен от наличните ексклузиви, Анжелик Ноар е най-траен и прави най-голям шлейф, струва ми се, че този парфюм няма как да остане незабелязан и неотбелязан положително.

Така е!  Heart Eyes Винаги като го нося ме питат с какво съм, а трайността му е цял ден.

# 550
За мен от наличните ексклузиви, Анжелик Ноар е най-траен и прави най-голям шлейф, струва ми се, че този парфюм няма как да остане незабелязан и неотбелязан положително.
Така е!  Heart Eyes Винаги като го нося ме питат с какво съм, а трайността му е цял ден.
Абсолютно. Ама аз нещо не го харесвам, не ми пасва напълно.

# 551
  • España
И аз искам да тествам лилавия Амуаж, но го няма никъде за проби все още в България, освен в частни колекции. Ще го купя дори и насляпо в момента, в който се появи.
На мен ми го донесе една приятелка от Дубай ! Тя си го беше взела за нея си, но аз толкова се вманиачих ,чеееееее......... ми го подари в крайна сметка !!! Вече дадох описание, но пак да се повторя -  в началото е люляково- цветен с леки тонове на жасмин... на хелиотроп, които са хем галещи, хем някак ,типично за този бранд, напористи... след това по кожата остава едино шоколадово - ванилено усещане с щипка тонка, което те завърта в един, без да е агресивен, но достатъчно дързък въртеж, за да избухне накрая една червена роза с лек сандалово - пачули отенък !!!И всичко това обвито в достатъчно дълъг и траен шлейф !!! Лек ориенталски, но и модерен и шикозен!!!!
Единственият недостатък на този парфюм е, че е доста скъп !

# 552
Ето я цялата, колекция на Амуаж. Могат да се купят тестери.
http://www.lessenteurs.com/c/1681/Amouage

# 553
  • София
Цитат
И аз искам да имам възможността да пробвам Люлякът на Амуаж
Аз бих пробвала люляка на Орифлейм Laughing Честит първи сняг! От опит знам че в края на януари ще ми се носи нещо звънко, бистро и цветно.

И аз имам Dirt на Деметер - не го пръскам, но го помирисвам често в края на зимата - мирише наистина на рохкава пръст, или счупена саксия, или хризантема, каза една позната.

# 554
  • Варна
На мен ми го донесе една приятелка от Дубай ! ...
Единственият недостатък на този парфюм е, че е доста скъп !
На мен ми се струва, че Денси имаше предвид този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Myths-Woman-38260.html
или се лъжа?  Wink

Общи условия

Активация на акаунт