Парфюмни размисли и страсти-204

• 109 686
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Черният Опиум и Ла Ви върху мен нямат много общо да не кажа нищо.Съгласна съм,че са от една група,но си е до кожа и до излъчване.Black Opium nuit blanche също харесвам без да имам претенции,че е нещо много специално.Допада ми обаче доста повече от Черния опиум,защото е/според мен/ по-свеж и не толкова сладък като предшественика си,по-цветен е и по-мек с една хубава кремообразна ванилия.Кафето е силно изразено за мен,както и портокаловия цвят и все пак двата си приличат,но не са идентични.Имам Черния Опиум и този не ми е нужен на този етап,макар да го харесвам повече. Heart Eyes
Разбира се, че не става дума за идентични в смисъла, който визираш ти, а за такива като идея, която е била интерпретирана идентично Simple Smile
Между другото, на теб харесва ли ти "Опиум" (не говоря за фланкърите) и защо? Simple Smile

# 601
Ами имам този Black Opium Yves Saint Laurent и в него някой е забравил да сложи и капка кафе, така че е до кожа вероятно, и на моята кафето отсъства. Rolling Eyes
И при мен са изпили кафето, вместо да го забъркат с останалите съставки. Laughing

вивиан72, аз като цяло съм фен на парфюмите на Пако Рабан, ако и да не са особени шедьоври - колко бутилки от Black XS L'Exces съм изпръскала, направо се чувствам акционер в компанията. Laughing Обаче Олимпията е особено нещо. Може би трябва време да й свикнеш.

Zozina, ако ги намериш и пробваш, сподели, моля, впечатления. Ще ми бъде интересно. Simple Smile

# 602
Zozina, мислех, че те разбирам, даже дадох и примера с лореал и боди шоп, но не подозирах колко се е разраснало всичко. Сега ми е малко по-ясно.
Междувременно продължавам да се сдобивам с мостри, и една от тях ме хвърли направо в тъча.
Aromatics Elixir - значи първата ми реакция от това нещо беше "о, ужас" Shocked След като го отмих остана един доста по-блед, но прекрасен аромат! Направо ме обсебва, много ми харесва, напомня ми нилските градини, но те, както забелязвам и от мострите, и от проба в бюти зоната, са доста нетрайни. Почвам да се чудя, ако елексирът се нанася в облак, а не с директно пръскане, дали няма да е по-добре? Няма как да пробвам, пробата е от едномилилитровите. Освен това искам да попитам, тъй като е нетипичен аромат, дали е дразнещ за околните?

# 603
Не, страхотен е за околните. Аз много го харесвам да го усетя на дами. Много изискан аромат е Ароматикса, но и доста труден за много хора.

# 604
Дами, някой с отзиви за Jimmy Choo Illicit?

Скрит текст:

Успях да си пръсна на китката, но малко след това се изкъпах и не можах да разуча как се развива аромата.

# 605
  • при морето
Обсъждан ли е вече My Burberry Black ,моля,който го е купил, да разкаже повече,фрагрантика не пести суперлативи.

Chanel 19,Evoke for her с какво те дразни? Thinking

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 19:57 от Winter fairy

# 606
Дами, някой с отзиви за Jimmy Choo Illicit?
Много мед, ванилия, портокали, жасмин и ванилия. Доста сладък парфюм, които за мен не е нещо особено.

# 607
  • Стара Загора
Обсъждан ли е вече My Burberry Black ,моля,който го е купил, да разкаже повече,фрагрантика не пести суперлативи.

Chanel 19,Evoke for her с какво те дразни? Thinking
Аз си го купих My Burberry Black и от 2 дена го разносвам. Пробвах го преди около месец, заедно с Angel Muse Thierry Mugler и Новата рокля на Герлен и оттогава го харесах, а ме спечели и с това, че е по-различен от тях. Доста е мощен, плътен, плодово-цветен, по-точно доста прасковен нектар усещам, има и сладост, но не е захарна и много присъствено кисело пачули. Много траен и шлейфов.

# 608
 За My Burbery Black мога да кажа само добри неща.

Преди време съм пробвала предшествениците му, но нито един от тях не успя да ме грабне.
 Сладък, но нелепнещ сок умело балансиран от цветя, с убийствена трайност върху сухата ми кожа, която по принцип изпива всичко сладко.
Задължителна е пробата обаче, защото има една характерна нотка, която може да се стори нагла и задушаваща за по-нежните обоняния.  Heart Eyes

# 609
За My Burbery Black мога да кажа само добри неща.

Преди време съм пробвала предшествениците му, но нито един от тях не успя да ме грабне.
 Сладък, но нелепнещ сок умело балансиран от цветя, с убийствена трайност върху сухата ми кожа, която по принцип изпива всичко сладко.
Задължителна е пробата обаче, защото има една характерна нотка, която може да се стори нагла и задушаваща за по-нежните обоняния.  Heart Eyes
Подкрепям напълно.  Heart Eyes Hug Аз не го купих, защото леко ме дразни в базата. Имам виали и понякога го пръскам, много е траен и присъствен.

# 610
И от мен добра дума за  My Burbery Black Взех го спонтанно, отдавна не бях купувала новоизлязъл аромат - оказа се добро решение, много ме радва. Топъл, присъствен и траен. Праскова рядко харесвам, но тук е много добре обвита в амбър. Пачулито е доловимо, без да надделява. А розата за мен е по-скоро сладко от рози, и ми харесва точно такава тук.  Heart Eyes

За новия Коромандел да кажа също - е, него вече бих носила с удоволствие. Стария при мен беше твърде подземен и мрачен, абсолютно никак не ме привличаше. В новия пачулито ми е шоколадово, а в стария - влага и мухъл. Та, харесва ми новата версия, но все пак не съм сигурна, че ми харесва колкото за парите, които струва....  Mr. Green

# 611
  • при морето
galeta,Smartie,благодаря! bouquet А кода,гравиран на дъното,само от букви ли е,осем на брой newsm78

# 612
  • До сърцето...
Радика, Miller Harris-а пристигна.
Скрит текст:
Абсолютно съм влюбена, щастлива и доволна. Няма да разпадаме по съставки, не съм нито ботаник, нито химик, нито съм отраснала в гора, нито на село, за да знам кое как точно мирише...Усещането е много успокояващо, все едно си седнала пред камина и наред с дърветата, горят и борови клонки, усеща се смолата, сладостта и пушека от горенето й, ароматът е и силен, като черната част на пушека Laughing...Абсолютна нирвана.
Цялостното преживяване на парфюма е прекрасно, стилна кутия, шишетата ги знаеш, чудесни са с ръчно рисуваните цветя, като стар учебник по ботаника...Изключително стилен аромат, който дори може да влезе в категорията уд. Страшно попадение е за мен. Но все пак ти препоръчвам проба, тъй като това е екслузивната серия и цените са неприятни. Задължително трябва да ти харесва много, за да направиш инвестицията (поне според мен). Мисля, че няма смисъл да си купуваш Intense версията, този е достатъчно присъствен и мощен.
Дано съм била полезна Peace

О, страхотно ме зарадва твоя пост  Hug Мисля, че ще рискувам с него. Рядко ми допадат сладките и цветни аромати, и с тях не рискувам или много рядко, но има ли пушек и смола..
Преди време ги бяха пуснали ароматите на Харис във Вент-приве и тогава ми беше голямата чуденка. При следваща разпродажба ще се купува, пък дори и да не ми допадне, ще ми бъде радост самата бутилка.
Огромно благодаря!!!!

# 613
Ами имам този Black Opium Yves Saint Laurent и в него някой е забравил да сложи и капка кафе, така че е до кожа вероятно, и на моята кафето отсъства. Rolling Eyes За мен е по-хубав от ЛВЕБ, защото няма пачули в предни позиции, даже наличното аз почти не го отчитам, да не кажа изобщо. Но, да, в една група са с ЛВЕБ и все пак Black Opium е по-носим за мен.

+1  Peace И при мен кафето липсва, но не ми е и нужно. Харесвам го доста повече от ЛВЕБ. Дори сега в студените дни, ми е толкова уютно и приятно с него.  Heart Eyes

# 614
  • Стара Загора
galeta,Smartie,благодаря! bouquet А кода,гравиран на дъното,само от букви ли е,осем на брой newsm78
Да, осем са символите, но ми се струва, че има и цифри- на шеста и осма позиция са цифрите 6
Скрит текст:
И аз ти препоръчвам да го пробваш, ако не си, че си е доста мощен и наистина на някои може да е задушаващ и дори леко химичен, но на мен ми е много хубав.

Общи условия

Активация на акаунт