Лечение на алкохолизъм Пловдив

• 5 630
  • 5
  •   1
Отговори
  • Барселона
Моля който се е сблъсквал с алкохолизъм, по един или друг начин да ми даде съвет. Хапчета, клиники в Пловдив, психиатри, специалисти.

# 1
Здравейте това е една от най-коварните болести!
Пише, че има група на АА в Пловдив.
Група „Има надежда“
Адрес: гр.Пловдив,ул. „Арда“ 9А (офиса на сдружението „Майки срещу дрогата“, до 4РПУ)
Сбирки: сряда от 18:00 часа събота от 13:00 часа
Тел.за информация: 0895 97 89 75
E-mail: aaplovdiv@abv.bg  Свържете се с тях  Peace Там ще Ви подадат ръка!

# 2
Търсите помощ.
Едно уточнение от мен, алкохолизмът е зависимост, не болест.
Може да потърсите психотерапевт, но да е вписан в Регистъра на психотерапевтите България http://www.psychotherapy-bg.org/?page_id=78 . Успех!

# 3
Алкохолизмът е тежка и коварна болест на тялото, емоциите и духа. Само възстановен алкохолик минал през това може да помогне и разбере друг такъв страдащ и да му помогне безкористно.
Дори и да го наречем зависимост, както в поста над мен. Това не го прави за подценяване.

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 16:58 от Africana

# 4
Да, много тежък проблем е както за самия човек , така и за семейството и близките. Съжалявам , ако е прозвучало като омаловажаване. Много ценя и работата в група, но не познавам добре този тип АА.
"Бивш", може да даде подкрепа, помощ,разбиране и състрадание, това не никак малко. Но може да помогне професионално, ако е преминал много сериозно обучение.
Предишният ми пост е във връзка с търсенето и на  "специалисти". За съжаление не зная за Пловдив, а само за София.

# 5
А може ли да препоръчате имена в София?
При тежък случай може и да София да стигнем Anguished

Общи условия

Активация на акаунт