Военната служба

• 2 121
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, подадох ск документите за кадрови войник. Искам да попитам какво представляват тестовете? За образователния, знам. За физическия-лицеви, коремни и совалково бягане. А за този психо тест? Какви са въпросите? Късат ли? Всякаква информация ще ми е от ползва.

# 1
Мина ли медицинските? Изчакай първо тях и тогава мисли другите Wink

# 2
  • В страната на мечтите.
До колкото съм запозната ще направиш няколко теста, които ще покажат дали нямаш лабилна психика или дали не си агресивен. Това не е тест като в училище и няма да те скъсат, просто психолога ще си направи заключение дали си годен за служба

# 3
  • СИ
Здравейте, подадох ск документите за кадрови войник. Искам да попитам какво представляват тестовете? За образователния, знам. За физическия-лицеви, коремни и совалково бягане. А за този психо тест? Какви са въпросите? Късат ли? Всякаква информация ще ми е от ползва.

Какво стана с педагогиката и университета?

# 4

Какво стана с педагогиката и университета?

Уча все още.

# 5
Психотестовете преминават като за определено време попълваш въпросници, мисля, че са два или три. Въпросите в тях са подобни, но са зададени по различен начин, ако лъжеш ще бъдеш хванат. На теста правиш каквото точно ти казват, иначе няма да го вземеш.

# 6

Здравей, след две седмици на мен ми се налага да се явявам на психологически тест за кадрови войник, ще може ли да ми кажеш какво се случи при теб и от какво се състоеше по точно теста

Общи условия

Активация на акаунт