Физическият изпит не ме притеснява, подготвям се за него доста усилено като почти всеки ден бягам по няколко километра, правя лицеви опори и коремни преси, бягане тип совалка... всичко което се изисква. По-скоро ме притесняват други неща, като медицинските тестове за годност понеже нося лещи в ежедневието си, поради късогледство, както и ме притеснява психо теста, защото четох че доста хора отпадат там и искам да знам ако има как да съм подготвена за този тест и да не се притеснявам.
Има още няколко въпроса, които бих искала да обсъдя с вас:
1. Срещали ли сте предизвикателства като жена в армията? Има ли нещо специфично, което трябва да знам за адаптацията в такава среда?
2. Как да се справя с евентуални стереотипи или пренебрежение от страна на мъжете? Какви са начините да изградя самочувствие и увереност?
5. Какво бихте посъветвали за професионалното развитие и израстването в армията като жена? Има ли нещо, което е добре да знам в началото на кариерата си?
Ще бъда благодарна за всякакви съвети и споделен опит. Вашето мнение е от голямо значение за мен, тъй като искам да бъда добре подготвена за новото предизвикателство, което ме очаква.
Предварително благодаря за времето и помощта!