След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -203ღღ

• 23 387
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
Е, не  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Миналата година беше по-вълнуващо, цялата публика се радваше за Нашите, тук много странно усещане, не вярвам тези да са водели пред Елбар, ама как разпределят наградите, не смея да мисля  ooooh! ooooh!

# 571
аууу Лейля Лидия спечелиха за чифте  ooooh! ooooh! ooooh!
аз залагах,ако не са нашите,да са Севдато  Crossing Arms
ами как да спечелят като интервюто им за още по-красивата им любов  извън екрана беше преди самото гласуване и феновете бяха разочаровани
еми така е,като смесваме реал и сериал...
най-доброто чифте,пък не са на екран,щото са най-харесвани  ooooh! ooooh! ooooh! логиката пращи отвсякъде  hahaha hahaha

# 572
  • Perla
Той беше бе Доре, аз нали го видях

Ами твърде е възможно, щом не седи при колегите си, ами там назад. Аз само снимките гледам, та затова не съм го видяла.

# 573
свърши ли  newsm78

# 574
Пълно разочарование за двойката.. Това е абсурд.. Поне Нела и Бубси да бяха спечелили  ooooh!

# 575
Е, не  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Миналата година беше по-вълнуващо, цялата публика се радваше за Нашите, тук много странно усещане, не вярвам тези да са водели пред Елбар, ама как разпределят наградите, не смея да мисля  ooooh! ooooh!
Peace  както миналата година дадоха на дъщерите,пък ги нямаше и в номинациите  ooooh! ooooh!

# 576
  • в подножието на планината
Ама, много тъпо...не дават номинациите, а направо наградите... ooooh! И това чифте ме утрепа, направо... ooooh!

# 577
  • По света и в нас.
Наште за публика ли са отишли?

# 578
  • У Диспансера ...♥♥♥
Калабълък да става  hahaha hahaha hahaha

# 579
какво остана да чакаме  newsm78 ...за комедийно дизи, за комедиен актьор и актриса  Mr. Green и за музиката ли беше  Rolling Eyes

# 580
Ама, много тъпо...не дават номинациите, а направо наградите... ooooh! И това чифте ме утрепа, направо... ooooh!
Като награждаване в някое читалище, такова претупване ooooh!

# 581
  • У Диспансера ...♥♥♥

Можеше още по-близко да седнат  hahaha hahaha hahaha

# 582
Все пак го даваха по Канал Д
+1  Peace миналата година наградиха пък дъщеритена гюнеша  само защото беше по канал Д,и после Ханде Е. взе награда за изгряваща звезда или нещо такова ,но я наградиха защото е едно от лицата  на Пантен

# 583
  • в подножието на планината
Свърши ли?!!!... Shocked Shocked Shocked

# 584
може да имат изискване спечелилите от мин година да присъстват, тя иначе ще е празна залата само със сегашните номинирани  Mr. Green Mr. Green

ще видим де  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт