След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -203ღღ

• 23 349
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
  • У Диспансера ...♥♥♥

Миналата година поне се е усмихнала, сега все едно ще я гилотинират  ooooh!
Ма Елке, дай го тоя Боре кат ти е толко неприятен значи, аз ще съм все до уши нахилена покрай него  hahaha hahaha hahaha

# 646
 тя Елчин е толкова притеснителна на такива награждавания,че сега с тоя гаф сигурно една седмица няма да спи  Joy Joy вие искате да се усмивка...идеше ми да го цапна тоя дъртак,където провали всичко  Crossing Arms

Утре пресата ще гърми за нейна сметка  Tired

# 647
Ем беше кратък Боре, и тя пак изтърча, сакън
Да бе  ooooh! все едно ще я коля на сцената  ooooh!

# 648
Скрит текст:
Ма Елке, дай го тоя Боре кат ти е толко неприятен значи, аз ще съм все до уши нахилена покрай него  hahaha hahaha hahaha

hahaha Joy

# 649
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

и аз и аз ще се хиля кат зелка  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 650
  • По света и в нас.
Ем беше кратък Боре, и тя пак изтърча, сакън
Да бе  ooooh! все едно ще я коля на сцената  ooooh!
Ами миналата година добре си пофлиртуваха на сцената и са им чели сол на главата. Mr. Green

# 651
Елчин е смешна с тази дистанция от Баръш.
Разбрахме че има връзка,разбрахме, че двамата  са колеги с Баръш, избягването  от  него направо се излага.
Сякаш е женена за тоя нейния

# 652

Ахааа Joy оная с леопардовите нокти ще ти издере лицето Joy усмивка няма ти остане хаха

# 653
Ирка пак се възползва от възможността...да,ама не, не ти го дават  Whistling Joy Joy

# 654
  • У Диспансера ...♥♥♥
Разбрахме че има връзка,разбрахме, че двамата  са колеги с Баръш, избягването  да е от него или до него направо се излага.

Ми явно мирише Боре бе, и вие пък разберете  Crossing Arms

# 655
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка пак се възползва от възможността...да,ама не, не ти го дават  Whistling Joy Joy
Ми чи къ няма се, какво се е задърпала, аз даже от Кюса не се страхувам за да й е добре на Елка ще се жертвам  hahaha hahaha hahaha

# 656
Разбрахме че има връзка,разбрахме, че двамата  са колеги с Баръш, избягването  от  него направо се излага.

Ма може Боре да се дистанцира  Peace
И за това пък да си тръгна тя hahaha

Като цяло Елка по се снима с екипа,само Боре не  Peace и Боре като по чудо вчера излезе с хора от екипа

# 657
  • По света и в нас.
И сега утре Кюса ще се яви с Боре в Мола ,ама всички ще плюят Кита.Каква хитруша се яви Гупа.  Mr. Green

# 658
мирише, каза  hahaha hahaha hahaha hahaha аууу, сега ще му тръгне име  Laughing Laughing

Ох,нз за дистанцията дали е с умисъл,ама все още им се чудя на местата  Rolling Eyes по-голяма глупост не очаквах  Rolling Eyes  

# 659

Общи условия

Активация на акаунт