Бързи здравословни въпроси и отговори – 4

• 68 394
  • 741
  •   2
Отговори
# 315
Момичета моля Ви, не отклонявайте въпроса, имам сериозно гадене от днес след 17,00часа, преди това на епизоди но не често, тялото ми е ледено и ме тресе, а главата ми изгаря, стягане в главата , затова, ако имате слуай с топлиненудар моля да ми помогнете да се ориентирам дали това се случва с мен. Къде мога да отида през нощтта ако се влоша?

А дали не е грипа?

# 316
В Бърза помощ, къде другаде?

# 317
  • Пловдив
Момичета моля Ви, не отклонявайте въпроса, имам сериозно гадене от днес след 17,00часа, преди това на епизоди но не често, тялото ми е ледено и ме тресе, а главата ми изгаря, стягане в главата , затова, ако имате слуай с топлиненудар моля да ми помогнете да се ориентирам дали това се случва с мен. Къде мога да отида през нощтта ако се влоша?
Според мен сте "хванала " грип имaте  главоболие  от него и позиви за повръщане.Съвпаднало е с  процедуррата Ви  -изсушаване.

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 22:39 от mama66

# 318
  • София

Има такъв вирус в момента. Имаш ли Деган - ако утре още ти се гади можеш да си купиш!
Не мисля, че е топлинен удар - нещата с вируса просто са съвпаднали....

# 319
  • София
Няма начин коса до раменете да се суши часове. Явно трябва да се промени начина на сушене. При сушене с горещ въздух е логично кожата да реагира с допълнително омазняване.

Няма начин и да има топлинен удар.

# 320
Няма начин коса до раменете да се суши часове. Явно трябва да се промени начина на сушене. При сушене с горещ въздух е логично кожата да реагира с допълнително омазняване.

Няма начин и да има топлинен удар.

О, да и аз исках да споделя, че когато ползвам сешоар след това косата ми се омазнява много бързо.
Косата ми е по-дълга и също трудно съхне. Забелязала съм, че когато ползвам балсам за по-лесно разресване съхне по-бавно.

# 321
Здравейте,
Направих си тест за алергия към упойки на 5 януари, защото ми предстои операция. В болницата обаче бях на антихистамини, защото имам медикаментозна алергия. Спрях приема на АХ на 2 януари, тестът ми беше на 5-ти. Сега се чудя дали да не си направя още един след като е минало повече време, откакто не приемам АХ? Има ли някакъв период от време през който се правят тези тестове (трябва ли да се изчака)? Първият тест показа алергия към 6 упойки и съм притеснена.

# 322
Здравейте, малко съм притеснена.
Усещам нещо до дясната си сливица.
С пръсти напипвам нещо до сливицата. Не знам дали е лимфен възел, защото е малко " по навътре" Преди 2 години правих пълно изследване на щит.жлеза и всичко беше наред.
За момента нямам оплакване откъм гърло, настинки, грип.
Към какъв лекар да се обърна?
Унг , ендокринолог или?
+ това , че седи леко подуто в дясната част на шията.

# 323
  • София
При мен се е получавало подобно когато съм имала увеличен лимфен възел. А той ми се е увеличавал от проблем с венците или афти в устата.

# 324
При мен се е получавало подобно когато съм имала увеличен лимфен възел. А той ми се е увеличавал от проблем с венците или афти в устата.
Благодаря, напълно възможно е да е проблем с венец.
Усещам и леко подуване в дясно при венците.
Ще се обърна към личната лекарка.

# 325
    Това ме смая. Как така се суши коса няколко часа! Фрапиращо е. Когато имах дълга коса до дупето, я изсушавах за 10 минути. Бях при една фризьорка преди два месеца. Некадърна фризьорка беше. Нито ме подстрига добре, а отгоре на това - ме пресуши косата с мощен сешоар за 15 минути. За първи път ми се случва подобно нещо. После като че ли получих топлинен удар. Симптомите бяха: виене на свят, имах чувството че щях да падна на земята, също така гадене и главата ми изгаряше. Майка ми също получи същите симптоми като моите, тъй като тя се подстрига едновременно с мен при същата фризьорка. Тези симптоми продължиха три дни. Изгори ми косата и падаше в продължение на повече от месец.

# 326
Jennifer_w, благодаря, че сподели.  Значи,  все пак е възможно "фатално" прегряване.  Интересува ме при следващото къпане  и сушене имаше ли проблем? При мен симптомите намляха но не са изчезнали.  Не смея да си измия косата.

# 327
Jennifer_w, благодаря, че сподели.  Значи,  все пак е възможно "фатално" прегряване.  Интересува ме при следващото къпане  и сушене имаше ли проблем? При мен симптомите намляха но не са изчезнали.  Не смея да си измия косата.

След като се изкъпах, не преминаха симптомите. Тези симптоми преминаха след някъде три дни,  доколкото си спомням.

Моят съвет: никога не си сушите косата толкова дълго време.

# 328
  • София
Възможно ли е да ми отекат пръстите на ръцете от нарушено кръвообръщение? Кърмих с дни (часове наред) в неправилна поза (подпряна на лакти) и след това не си чувствах ръцете от рамото до пръстите с минути (имах иглички). Сега ме болят (като мускулна треска) и трудно свивам пръсти. Rolling Eyes
Нямала съм подобни проблеми.

Скрит текст:
Наскоро родих и си правих изследвания, гледаха ме за отоци и т.н. Нямаше нищо.

# 329
  • София
Възможно ли е да ми отекат пръстите на ръцете от нарушено кръвообръщение? Кърмих с дни (часове наред) в неправилна поза (подпряна на лакти) и след това не си чувствах ръцете от рамото до пръстите с минути (имах иглички). Сега ме болят (като мускулна треска) и трудно свивам пръсти. Rolling Eyes
Нямала съм подобни проблеми.

Скрит текст:
Наскоро родих и си правих изследвания, гледаха ме за отоци и т.н. Нямаше нищо.
Напълно възможно е.

Общи условия

Активация на акаунт