Бързи здравословни въпроси и отговори – 4

• 68 301
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Мен ако питате,никое лекарство не трябва да е без рецепта.В момента който чул недочул това пий,онова пий.А дали е правилно и подходящо  Tired.Дори и сироп за кашлица може да ти създаде проблеми,ако е неподходящ.

# 346
  • София
Мен ако питате,никое лекарство не трябва да е без рецепта.В момента който чул недочул това пий,онова пий.А дали е правилно и подходящо  Tired.Дори и сироп за кашлица може да ти създаде проблеми,ако е неподходящ.
Права сте. Детето пи антибиотик в началото на декември. Сега е отново болна- главоболие и гърлобол, без температура. Настояват да приема Суметролим с цел овладяване "опашката" на грипа, а аз съм притеснена, че съвсем ще се срине имунитета.

# 347
# 348
Здравейте.Нова съм в групата и се извинявам,ако пиша,където не трябва.Може да ме поправите,ако трябва.Проблема ми е с цикъла.От година и повече,се скъси от 7дни на 1ден и е много оскъден.Разбира се,започнах посещаване на всички генеколози в малкия ни град.Всички изследвания на хормоните,житовидна жлеза,цитонамаска направих и всички ми казват,че съм добре.Обаче аз знам,че нещо не е наред.Прочетох всичко в нета и излекувана жена няма,но няма и забременяла!Искаме да започнем опитите за бебче,но се притеснявам,дали това може да случи.Ако някой може да ми даде съвет,какъвто и да е,ще се успокоя малко.Благодаря.

# 349
  • София
Здравейте.Нова съм в групата и се извинявам,ако пиша,където не трябва.Може да ме поправите,ако трябва.Проблема ми е с цикъла.От година и повече,се скъси от 7дни на 1ден и е много оскъден.Разбира се,започнах посещаване на всички генеколози в малкия ни град.Всички изследвания на хормоните,житовидна жлеза,цитонамаска направих и всички ми казват,че съм добре.Обаче аз знам,че нещо не е наред.Прочетох всичко в нета и излекувана жена няма,но няма и забременяла!Искаме да започнем опитите за бебче,но се притеснявам,дали това може да случи.Ако някой може да ми даде съвет,какъвто и да е,ще се успокоя малко.Благодаря.
Задай си въпросът и тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=951125;topicrefid=19
Успех!

# 350
Извинявам се и Благодаря.

# 351
Суметролима е бисептол и се води химиотерапевтик, а на АБ.
Едно време се изписваше 10 дневен курс на лечение с бисептол след 10 дневен курс с антибиотик за лечение на пневмония.

# 352
  • София
Благодаря на всички за отговорите относно Суметролима.

# 353
Здравейте, от 6 м. пия Логест-противозачатъчни заради хормонални проблеми, още четири хапчета имам от настоящата опаковка преди паузата, но полуучих зацапване и усещане, че всеки момент ще ми дойде. Притеснено ми е, знам, че зацапването е нормално но само в първите 1-2 месеца, на какво ли може да се дължи?

# 354
Здравейте, от 6 м. пия Логест-противозачатъчни заради хормонални проблеми, още четири хапчета имам от настоящата опаковка преди паузата, но полуучих зацапване и усещане, че всеки момент ще ми дойде. Притеснено ми е, знам, че зацапването е нормално но само в първите 1-2 месеца, на какво ли може да се дължи?

Щом са противозачатъчни, винаги се проявява такъв страничен ефект.

# 355
  • Кьолн
Здравейте приятели!Имам един въпрос.От около седмица имам доста силна болка в лявата подмишница,отиваща към ръката.Преди 6 месеца си правих изследвания защото имах болка в сърдечната област.Заключението на кардиолога беше, че проблем със сърцето и сърдечната област нямам.Нямам и бучки също.Към какъв специалист според вас да се обърна.Живея в чужбина и е много трудно с прегледите.

# 356
някой дали знае на какво могат да се дължат бели петна от слюнка
синът ми е на 9 и по възглавницата има бели петна, явно от слюнката
няма бактерии, защото скоро му взимаха гърлен и носов секрет
другото което се сещам е за диабет, но лятото му взимаха кръв, глюкозата му е в норма
кръвните му са ок
не се сещам за друго  newsm78

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 11:45 от The Invisible

# 357
  • София
някой дали знае на какво могат да се дължат бели петна от слюнка
синът ми е на 9 и по възглавницата има бели петна, янто от слюнката
няма бактерии, защото скоро му взимаха гърлен и носов секрет
другото което се сещам е за диабет, но лятото му взимаха кръв, глюкозата му е в норма
кръвните му са ок
не се сещам за друго  newsm78

Запушен нос, може да е на алергична основа.

# 358
носът му е запушен да
има хроничен фаринтиг
не предполагах че може да е от това  newsm78

# 359
носът му е запушен да
има хроничен фаринтиг
не предполагах че може да е от това  newsm78

Спи с отворена уста щом му е запушен носа и му се процежда слюнка.
Редовно се случва и у нас.

Общи условия

Активация на акаунт