Бързи здравословни въпроси и отговори – 4

• 68 362
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Да не се е ударил нещо?Щитовидна жлеза боли ли?

# 421
  • София
Не, не се е ударил, започва трудно да преглъща, сега като вечеря трудно, боли го...Дали някоя ангина не почва Rolling Eyes, като дете един път е имал ангина, та незнам. Ще го карам да направи гаргара със сода и Тонзилотрена със соли 3-ка, друго нямам вкъщи. Лошото е, че личната утре е първа смяна и няма да я хванем за преглед, защото е на училище, та ако го боли много се чудя какво да му взимам. newsm78

# 422
  • Варна
И моя взе да понакашля тази вечер.Започнах го с инфлуцид, вит.С и исла мус за гърлото.

# 423
  • София
А да и Инфлуцид имам, той не го обича, разтварям му го във вода.Не беше боледувал тая зима, ама май няма да се размине без нищо. Confused
Исла мус какво е, таблетки за гърло ли?

# 424
  • Варна
Да,тези бяха останали от предното боледуване.Каквото имате под ръка.

# 425
  • София
Синът ми е на 15 години, има ясно изразена адамова ябълка. Каза, че не е имал никакви усещания.

# 426
  • София
Благодаря Peace. Имам спомен, че нещо съм чела за някакво усещане и дразнене при уголемяването, затова и питах тук.

# 427
  • Sofia
Синът ми го дразнеше

# 428
  • София
 В какво се изразяваше дразненето? Като преглъщаше, подобно на болки в гърлото, постоянно ли беше в определен период?И къде точно?
  Наистина ще ми е полезно да разбера, не намерих нищо конкретно по въпроса, а може би не съм търсила правилно. Rolling Eyes

# 429
  • Sofia
Като преглъща казваше,че нещо го дразни.
Утре ще го питам дали още е така или е отзвучало.Това беше преди 2год.,скоро ще навърши 17год.

# 430
Здравейте момичета,
от 5-6 дена ужасно ме боли гърло,нямам гнойни налепи,но е цялото обринато и сякаш зеленикаво...Лд-р ми каза ,че е на вирусна о-ва,но аз започнах да взимам антибиотик,щото вече не издържам. Cry
Много ви моля,кажете какво да пия,та поне малко да ме облекчи ? Praynig
То пих чайове с какво ли не,ядох зах.мед ,правих си компрес с ракия...-нищо...

Praynig Sad Praynig Cry

bouquet

# 431
  • Sofia
гаргара със сода и сол

# 432
  • оттам, откъдето започва България
И аз препоръчвам същото като Доли.

# 433
гаргара със сода и сол

т.е. в какво отношение и водата топла ли е? веднага ще отида

# 434
  • Sofia
чаша топла вода от чешмата и по 1ч.л.сода и сол
добре е да се прави по-начесто,напр.през 1-2ч.
много помага и гаргара с лимонтозу/1ч.л./

Общи условия

Активация на акаунт