Бързи здравословни въпроси и отговори – 4

• 68 258
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Jennifer_w ако намеря решение ще ти кажа
синът ми вече два месеца му давам капки клеева тинктура, пръскам със сребърна вода, давам чайове, гаргара със сода
и нищо
не се разболява сериозно, ама все има секрети и грачка с гърлото
сега е на 9, ако трябва цял живот да е така  ooooh!

Докторът по УНГ ми каза, че цял живот ще бъда така. Дори от време на време ще покашлям. Предписа ми Фариностим. Но не мога постоянно да ги смуча.
между другото да ви споделя на мен какво ми помогна за хроничен фарингит, но не смея да дам на сина, че е още малък
един УНГ каза че ми е от имунната система и ми изписа курс респигард
прових го две години
сега даже и през зимата пия бира
единствено усещането че имам храчка си остана, иначе нито гърло ме боли- нищо

# 496
  • Бургас
Здравейте!
Моля тези от вас ,които са имали счупвания да ми споделят пили ли са някакви добавки? Доктора каза,че е достатъчно разнообрзно хранене, но аз май не мога много да се храня така.
Със счупен глезен съм Sad на 26 години (не знам дали има значение)

# 497
  • Sofia
Калций трябва да се приема,яж повече извара,сусамов пълнозърнест тахан,изпечени леко яйчени черупки стрити на прах,целина...

Медицинско за работа от ЛЛ има ли фиксирана стойност или всеки лекар сам си иска според негова си тарифа?

# 498
  • София
Калций трябва да се приема,яж повече извара,сусамов пълнозърнест тахан,изпечени леко яйчени черупки стрити на прах,целина...

Медицинско за работа от ЛЛ има ли фиксирана стойност или всеки лекар сам си иска според негова си тарифа?
Калцият няма да бъде усвоен, ако не се комбинира с витамини Д3 и К2.

# 499
  • Sofia
 Peace
Като добавка ли трябва да са или от храна могат да се набавят, кои храни ги съдържат?

# 500
  • София
Тези витамини не могат да се набавят от храната. И не прекалявай с калция. И нормалко количество ще е достатъчно, ако се приемат витамините. Те ще си насочат калция към правилното място.
Вигантол е вит. Д3
К2 е добре да е МК7, има със сигурност в Ремедиум, вероятно и в останалите големи аптеки.

# 501
(Поли)клиниката в която работи я определя. В държавните е горе-долу една и съща, към 15тина лева, има я в разлепени пред кабинетите списъци, а и на регистратура може да питаш. В частните навсякъде различно.

# 502
Някой може ли да ми помогне с информация за болници, в които поставят  пейсмейкър?  Може и в лично съобщение. Благодаря предварително .

Токуда и НКБ със сигурност.

Много благодаря .

# 503
  • София
Здравейте!

От вчера чувствам някаква тежест/неприятно усещане над опашката,по принцип имам установена остеохондроза,дали има връзка с нея или другаде да търся причината,възможно ли е да е свързано с някой орган?

# 504
  • София
От 2-3 дни усещам замайване. Нещо като прималяване на моменти.
С кръвното ли е трябва да е свързано?

# 505

Магнитни бури има тези дни.Може и нисък хемоглобин  Confused

# 506
Точно с такова оплакване идвам и аз  Tired От един час се чувствам много отпаднала, прималява ми и ми причернява пред очите. Полежах малко в обедната почивка, но дори и легнала пак не се почувствах по-добре. Притесних се дали не е някакъв страничен ефект от Инфлуцида, който приемам . И все пак да попитам дали е възможно да е  от него - объркала съм начина на прием и изпих таблетките с вода , вместо да ги оставя да се разтопят в устата Embarassed 

# 507
Няма да е от инфлуцида...

# 508
  • София
Пийнах един парацетол,  и ми мина.

# 509
Mомичета ,в последно време ме мъчи  коремът ,появяват ми се спонтанни остри болки ,след 5 глътки ракия или чаша бира... на лекар не ми се ходи ще каже спри пиенето #Crazy Може ли да се касае за язва ,гастрит?

Общи условия

Активация на акаунт