Бързи здравословни въпроси и отговори – 4

• 68 114
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, как мога да облекча болките в гърдите преди цикъл. На работа съм, а направо полудявам, имам чувството, че ми горят и ще гръмнат. Това е всеки месец, не се търпи. Едвам издържам сутиена през деня.

# 601
  • Варна
Момичета, как мога да облекча болките в гърдите преди цикъл. На работа съм, а направо полудявам, имам чувството, че ми горят и ще гръмнат. Това е всеки месец, не се търпи. Едвам издържам сутиена през деня.

Колко ми е познато това. Приемам от време на време добавка с витамини - В6, В12, С, Е, D, магнезий, желязо и екстракти от плодове. Това ми намали значително тези симптоми. Така че прави си курсове от витаминчета 2-3 пъти в годината.

# 602
  • Варна

Колко ми е познато това. Приемам от време на време добавка с витамини - В6, В12, С, Е, D, магнезий, желязо и екстракти от плодове. Това ми намали значително тези симптоми. Така че прави си курсове от витаминчета 2-3 пъти в годината.

Толкова са ми чувствителни,че съм стигнала до там да избягвам какъвто и да е контакт(дори на мъжо съм забранила да ги пипа Crazy).А не ме питайте как изтърпях кърменето Tired

# 603

Толкова са ми чувствителни,че съм стигнала до там да избягвам какъвто и да е контакт(дори на мъжо съм забранила да ги пипа Crazy).А не ме питайте как изтърпях кърменето Tired
[/quote]

Същата работа съм и аз. Sad Ще потърся някакви добавки да вземам, че не мога да го търпя това нещо вече.

# 604
На мен ми помага вечерната иглика, но знам ли, аз все я "рекламирам" и препоръчвам, но то си е индивидуално

# 605
  • София
На мен ми помага вечерната иглика, но знам ли, аз все я "рекламирам" и препоръчвам, но то си е индивидуално

и аз

# 606
  • Sofia
И аз препоръчвам вечерната иглика Peace

# 607
  • Варна
Какво е хапчета ,мазило ?

# 608
Хапчета, като рибено масло , само че от растение Вечерна иглика

# 609
  • Варна
Хапчета, като рибено масло , само че от растение Вечерна иглика

Благодаря.

# 610
  • Сандански
Здравейте, мъжът ми беше ухапан от психичноболна жена в опит да й помогне след епилептичен пристъп. Нямач представа какъв живот води жената, но имам някакви притеснения. Знаете ли какви изследвания е добре да се направят? Раната е повърхностно одраскване на ръката.

# 611
Здравейте, мъжът ми беше ухапан от психичноболна жена в опит да й помогне след епилептичен пристъп. Нямач представа какъв живот води жената, но имам някакви притеснения. Знаете ли какви изследвания е добре да се направят? Раната е повърхностно одраскване на ръката.

Според мен най-важните са за хепатитите, тетанус ... Консултирайте се с лекар.

# 612
  • София

Изопринозин и витаминна атака....

# 613
Здравейте
знае ли някой къде мога да задам въпрос на д-р Атанас Михайлов,лекар хомеопат

# 614
Относно чувствителни гърди,и аз съм така. Две неща правя. Едното е мазане с прогестерон, изписано от лекар. Не знам колко е безвредно, но е ефикасно. Другото, препоръка от съфорумка: десет дни преди цикъл пия по един разтворен магнезий. Също върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт