Бързи здравословни въпроси и отговори – 4

• 68 148
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
То по тая логика хич не трябва да го спирам.

# 586
Ами да.

# 587
  • Варна
То по тая логика хич не трябва да го спирам.

А щитовидната жлеза праглеждана ли е?Някъде има проблем и трябва да се намери.Не може само на дуфастон да се кара  Rolling Eyes

# 588
Аз пак по проблема с ЧПВ. Май ще ги дам тея 160 ле...По добре да се подсигуря. А някой може ли да ми препоръча Добър дерматолог в Пловидв? По възможност в централната част и да работи със здравна каса. Rolling Eyes

# 589

А щитовидната жлеза праглеждана ли е?Някъде има проблем и трябва да се намери.Не може само на дуфастон да се кара  Rolling Eyes
Да де и аз това казвам че не може да го пия непрестанно, макар че лекар твърди че бил супер безврден.

Не не съм си преглеждала щитовидната жлеза, явно трябва да го направя.

# 590
  • Варна
Абе безвреден,безвреден колко ще е безвреден.Не мога да съм 100% сигурна,но получих киста на гърдата след прием на дуфастон,не изключвам и да е съвпадение.
Преди имах много нередовна менструация,поради съвсем друга причина се наложи да ми махнат щитовидната жлеза и станах като по часовник,точно на дата.Не знаех какво е това да ти е редовен цикъла.

# 591
  • София
Мента, глог и валериан, мога ли да дам на тийн?

# 592
  • Варна

Разбира се,това са билки Peace

# 593
Джей, а за ИР изследвана ли си?

# 594
  • София

Разбира се,това са билки Peace
Hug

# 595
  • Варна
Джей, а за ИР изследвана ли си?

За поликистоза ли си мислиш  Thinking

# 596
# 597
Какво е ИР?

# 598
  • Варна

Инсулинова резистентност.

Все пак ако ходиш редовно на гинеколог и си коментирала проблема би трябвало първо за поликистоза да и е дошло на акъла.

# 599
Благодаря за отговорите за акнето.

След колко време действа Иногинола? От началото на януари го пия, а още нямам цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт