Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 12

• 82 701
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
Наистина ще го питам. Сега и на мен ми стана странно. Не си спомням някога да ме е карал да дърпам ръчната,независимо дали спирам някъде под наклон или не. Благодаря на всички за отговорите,ясно е че после мъжа ми ще се наложи да ме дообучава на личният автомобил. Дано успея да се стегна и да преодолея притеснението,но осъзнавам,че трябва да се случи някаква магия,за да взема изпита от раз.
Не се отчайвай предварително. Мен ме късат два пъти и не съм се отказала - маса пари даваме. Стискам ти палци и пиши какво е станало. Успех!

# 106
Няма да се отказвам в никакъв случай,много ми е нужна. Детенцето ми е на градина в съседен квартал,до който пътивам сега с автобуса,а зимата не е никак приятно. Мъжа ми я кара сутрин,но следобяд рядко може да я взима. Като започнах курса мислех,че до септември ще съм приключила с всичко,а то какво стана,чак до сега се проточи. Кара ми се много, но сама. Неискам никой до мен,сама да си усещам колата и сама да се оправям. Мъжа ми казва,че това е добър знак.

# 107
Няма да се отказвам в никакъв случай,много ми е нужна. Детенцето ми е на градина в съседен квартал,до който пътивам сега с автобуса,а зимата не е никак приятно. Мъжа ми я кара сутрин,но следобяд рядко може да я взима. Като започнах курса мислех,че до септември ще съм приключила с всичко,а то какво стана,чак до сега се проточи. Кара ми се много, но сама. Неискам никой до мен,сама да си усещам колата и сама да се оправям. Мъжа ми казва,че това е добър знак.
Това все едно, че аз съм го писала...ARIA, в никакъв случай не се отказвай! Ето, аз съм тъпа и упорита и утре ще се явя за четвърти пореден път  Embarassed Embarassed Embarassed !!! Ама не съм се отказала още! Вярно, даже и на инструктора вече му писна от мен, ама какво да се прави...аз съм досадница  Laughing
Сега, ако кажа, че не ме е срам, ще излъжа! Напротив, много ме е срам от мене си, и точно затова ще се постарая да го взема най-накрая  #Crazy Стискайте ми много палци моля! Най-вече да не се панирам, щото видя ли ДАИ-аджията, и почвам да треперя цялата, колкото и да съм уверена иначе!
И аз стискам на всички, на които им предстои!!!

# 108
Флоринче,дано утре се похвалиш тук с взет изпит. Аз знам за какво говориш много добре. Мисля,че съм разказвала тук какви номера ми е играло притеснението. Преди години,перфектно подготвена за важен изпит,влизайки в стаята сякаш от главата ми се изпари абсолютно всичко. Sad . Добре,че на листовките не се провалих,че е това вече щеше да ме срине. Наистина аз понякога се замислям как е възможно някои хора да карат кола,а аз да не успявам Sad. Няма да разказвам какви познати имам,които шофират,но се усещам,че добивам лек комплекс от това,че на мен не ми се получава.

# 109
Нещо за лека нощ!  Grinning Laughing Grinning

При мен преди няколко дена ми беше бойното кръщение с баща ми,постиска малко жабката Laughing ,но като цяло мина добре,малко ми е трудно да свикна на съединителя и толкова ми е набита тази дясна лента,че като съм направо и се сещам да се престроявам в посл.момент,а не си я хващам от по -рано!
Утре пак ще карам с него и вече след това ще се престраши да ми даде зелена светлина да карам сама!  Wink

Успех утре на florin4eto ,дано да има повод за радост! Praynig bouquet

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 21:21 от -Bibo-

# 110
Ха-ха-ха! Е, аз се надявам, че чак такава глупост няма да направя,но пък човек никога не знае!  Sunglasses

# 111
  • Немция
Преди изпита се нахъсах сама, у нас, че "мога" и " ще се справя" с изпита. Бях голяма трепетлика, но се опитах, сядайки зад волана да избутам проклетия изпит, да забравя емоциите и да се концентрирам над указанията на изпитващия. Просто се мобилизирах и си рекох "да става каквото ще", само да не направя някоя груба грешка и да застраша някого.
Пиша го, за да споделя моя опит, може и да е нужен някому.
Флоринче, пожелавам ти утре да ни се похвалиш тук! Hug

Ариа, на мен до известна степен ми помогна седмици преди изпита, ползвайки градски транспорт(предимно автобуси), да сядам близо до шофьора, да следя движението и мислено да си представям как бих карала- скорост, спирачка, преценяване на знаци и на движението по  улицата въобще.

Бибо, поздравления за бойното кръщение- постепенно ще свикнеш с шофирането сама!

# 112
Флоринче, успех!

# 113
Благодаря, момичета! Сега пътувам към школата и само дебна колите  Laughing Едва ли ще ми е от полза, ама какво пък!

# 114
Флолинче,чакаме да се похвалиш! Ще ти стискам палци Hug

# 115
Флоринче, успех, мила Hug Heart Eyes

# 116
Здравейте момичета.
Бях писала миналата седмица ако помните. На 2.12.2016г. се явих за втори път на изпит пред ДАИ и отново бях скъсана. Страшно се отчаях. Вече не вярвам в собствените си сили. До края на годината мисля да се явя за трети път на изпит. И ако и тогава не успея незнам какво ще правя. Вече този изпит взе да ми тежи и много финансово. Все си мисля, че явно не ставам за шофьор.  А имах много голямо желание.
Флоринче успех.

# 117
  • Немция
Светла, може би часовете са ти недостатъчни, може би се налага още опит да натрупаш? Май една и съща я дъвчем, но не се отказвай! Не вярвам да не ставаш за шофьор, просто си трябва практика! Hug

# 118
Здравейте момичета.
Бях писала миналата седмица ако помните. На 2.12.2016г. се явих за втори път на изпит пред ДАИ и отново бях скъсана. Страшно се отчаях. Вече не вярвам в собствените си сили. До края на годината мисля да се явя за трети път на изпит. И ако и тогава не успея незнам какво ще правя. Вече този изпит взе да ми тежи и много финансово. Все си мисля, че явно не ставам за шофьор.  А имах много голямо желание.
Флоринче успех.
Същото ми се случи на мен. Аз карах инструктура да взема допълнително часове, но той каза, че съм готова. Сега чакам до края на месеца да се явя още веднъж и дори да не го взема ще се явя пак, защото съм дала сумати пари. Много ми е гадно и на мен, дори си поплаках доста след втория път, но явно всичко ми е в главата и сега работя главно върху нагласата си и това да съм спокойна на изпита.

# 119
Флоринче,чакам да кажеш как мина изпита мила Hug

Общи условия

Активация на акаунт