Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 166 328
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 120
Знаете ли кое ме дразнеше най-много при първата мигрантска вълна у нас преди 3 години? Това, че останалите бели, християнски държави ни сочеха с пръст като някакви морални чудовища пред страданието. Сега учат нещата по трудния начин. Австралия засега е встрани от целия погром, но това ще е до време. Гутериш каза, че ще започнат да ги заселват и там. И те ще научат нещата по трудния начин. Затова не разбирам дърпането в темата. Нека всеки си носи сам кръста. За нас може да не е толкова тежък, защото в гените ни е кодирано как да оцелеем и да се справим. Тези, които нямат генетична памет за приближаващата глобална чума, няма да се справят. Или ще се справят на много по-жестока цена.

Вълнуващият ме въпрос е: какво ще е новото служебно правителство, по-точно кой ще го състави? Дали Радев ще стои настрани, докато мухльото реди кабинет, с който той ще работи, или ще го състави почти изцяло Радев, а само ще бъде представен от Плевню?
Това ми е особено важно, защото ми се струва, че ще посрещнем голямата вълна нашественици със служебен кабинет и не съм запозната дали този кабинет има правомощията да взима решения за затваряне на границата примерно, за отпор за нашествието и така нататък? И кой трябва да решава такива евентуални въпроси, ако се наложи? А мисля, че ще се наложи. Очаквам след Нова година да ги подкарат насам.

# 121
  • София
Германците са приучавани полека-лека да свикват с все още шокиращи ги гледки по TV, но ако така продължава, то скоро няма да им прави впечатление. Но като начало - една прекрасна вечер германският телезрител си пуска TV на канала на Немската обществена телевизия ARD, за да гледа любимото си токшоу с домакин Anne Will и вижда следното:
Скрит текст:
Темата на предаването е "защо младите хора са се радикализират?", а забулената гостенка е някоя си Nora Illi, авторка на прочувствени статии по въпроса, в които обяснява заминаването на мюсюлмански младежи от Европа за Сирия и участието им във войната там с техния юношески идеализъм и стремеж към справедливост, в което нямало нищо лошо.  Shocked Мюсюлманите били подложени на репресии в световен мащаб и заради това се радикализирали.  ooooh! Самата тази Nora се обърнала към исляма, защото била очарована от него и защото "в исляма жените имат много права и възможности".  #Crazy  от ТУК
Та така, драги зрители, гледайте и слушайте! Следващият път някой проповедник с брада и коран в ръката ще проповядва по ARD, а кротките немци ще слушат и ще си водят записки...  Sick

# 122
М да, имат права и възможности да се омъжат на 10г. и да народят един куп деца  Laughing
За грозната европейка, която никой европеец не я иска, такава възможност не е за изпускане  Rolling Eyes

# 123
Година, как не влизах във форума и сега с интерес ще ви чета.Както виждам нещата са си пак същите-девойките размахващи пръст са се поразменили, но пак отдалече  назидават. От Италия май млъкнаха, щото съвсем се напече там, но за сметка на това от Австралия ,виждам , госпожата не е спряла.От Канада има ли някой?
За една година не съм си променила мнението-Европа я П.......А! И тя трябва да си плаща! Да си плащат Италия и Франция за Либия, за Сирия, за Египет! Франция май почна да си плаща, ама сякаш Ница й е малко, че се вре и на други места.България също, драги  съотечественици, да си плаща! Га канехте разни на семинари тук и там не ривахте-сега що ривете,а?!
Жалко за избитите хора от Либия, Сирия, Ирак! Разсипаха спокойни ,светски, за много хора райски кътчета! Господ да даде мир на душите на избитите  и сила и вяра на близките им! Cry
Сега е време да берете плодовете, уважаеми евроатлантици!
Между другото, къде е Гери? Искам да я питам пак-как са сомалийците? Цъфтят ли, цъфтят ли? Сигурно ги е посрещнала с хляб и сол/Ако още ги чака -с най-добри чувства казвам-Халал да са ти, Гери, сомалийците! Колкото повече, толкова по-халал!

# 124
  • Varna
Неролич,
Що така с лошо бе душа Hug Толкова ли, пък и грешен е българският народ newsm78 Rolling Eyes Нито сме съсипвали правителства, ни сме крали богатства на чужди държави. Не сме предизвиквали араПски пролети....Ама
казваш на яки семинари сме канили и за това сЯ, давай да плащаме наравно с ония дето не се накрадаха
от векове, не се навоюваха за да краднат чуждите богатства.

# 125
Гери? Сомалийци? newsm78

# 126
Неролич,
Що така с лошо бе душа Hug Толкова ли, пък и грешен е българският народ newsm78 Rolling Eyes Нито сме съсипвали правителства, ни сме крали богатства на чужди държави. Не сме предизвиквали араПски пролети....Ама
казваш на яки семинари сме канили и за това сЯ, давай да плащаме наравно с ония дето не се накрадаха
от векове, не се навоюваха за да краднат чуждите богатства.
Привет, Делте! HugРадвам се да те видя! Не сме съсипвали правителства, богатства не крали, не сме предизвиквали пролети, не щото сме/ти казваш ние, аз казвам България, защото аз в това не съм участвала, на митинги против войните, навсякъде където съм живяла съм ходила, карала съм се и продължавам да се карам с всички глупаци, които защитават тия войни,/много свестни, а защото сме слаби и алчни.Наравно-не, ама по заслуги да!Щото глупостта не е извинение. Как беше-когато атовете...

Аха, миналата година Гери предпочиташе сомалийци. Сигурно щото жив сомалиец не беше виждала.Малко като девойките от далечни континенти едно към гьотере ги говореше.Сега не знам.Както ми се струва за една година нещата малко се попроменят. Joy

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 19:58 от Neroli

# 127
  • Varna
Нероли,

Абе, не се сещам аз за Гери и сомалийците newsm78
Да не си ме чела точно мене? Бях писала в една друга тема и то преди доста време, че ако имам един автомат
на който не му свършват куршимите, щях да го пробвам на онези маймуни сомалийците. И, да не се извинявам, че ги наричам така. Имам причина за това и то не малка.

И Неролка,
Правителствата ни може да са алчни и слаби, ама народа за какво бе кака да плаща, за какво?
Ей, на скоро гледах как камера заснема новите българи как крадат в наше селце. Излезли посред нощите от лагера и крадват. Циганите крадат
нашите баби и дядовци, сега и тези дойдоха да крадат зимнината на старците.
Ей, за това много ме е яд на тези правителства дето минаха...и червени, и зелени и сини и жълти и незнам
още какви, че никой, ама никой от тези маскари, не направи нищо за беззащитните хора по селата.
И сЯ, точно те ли трябва да плащат???
И за тях един автомат, на който не му свършват куршумите!!! До тук ме докараха мам....а им, агресивна ме направиха #Cussing out че да искам пушка да хвана. #Cussing out

# 128
  • София
Мигрантите, които са пристигнали пеша от Белград до Сид и границата с Хърватия, са се опитали да пробият барикадата, поставена от сръбската полиция, но са били спрени. След като са счупили оградата, те са опитали през нивите да влязат в Хърватия, но полицията е успяла да ги спре и сега са върнати в буферната зона на около 300 метра от границата между Сърбия и Хърватия. Полицаите са направили кордон и са препречили пътя им. Мигрантите - около 130 човека, с произход от Пакистан и Афганистан, са отказали настаняване в центровете за бежанци в знак на протест, че не им е позволено законно, през Хърватия, да продължат пътя си към страните в Западна Европа.   от ТУК
Ето ги страдалците: ВИДЕО
Ако продължаваме да си ги трупаме тук у  нас такива - като нищо скоро ще маршируват и по нашите пътища.  Sad

# 129
  • Varna
Интересна работа....протестирали, че не им позволено законно да продължат пътя си newsm78
През нивите законно ли е веКе, да се преминава newsm78

# 130
Трябва да питаме Вейпър.

# 131
  • София
Тези поне пеша вървят, а нашите от Харманли искаха да им осигурят автобуси да границата.  Wink

# 132
Интересна работа....протестирали, че не им позволено законно да продължат пътя си newsm78
През нивите законно ли е веКе, да се преминава newsm78
Само ако си черен и миризлив.
А ако си и член на някоя терористична организация е редно и червения килим да ти постелят.

# 133
Гладна стачка за няколко часа не са ли обявили? Гледам, че е 6 градуса, дълго няма да протестират, че студено пък. Може пък от някоя далечна земя добри хора да им пратят самолет, или там само с подбор беше?

# 134
С подбор и то доста подробен. И те си имаха точкова система за образование, квалификации, езици, банкови сметки... То затова не може всеки да литне до там.  
 Тези страдалците сега на тази граница няма ли кой да им опъне палатки, да ги нахрани? Притеснявам се значи.

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 10:19 от Newly_

Общи условия

Активация на акаунт