Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 166 339
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 105
Може ли да се научиш да четеш?

# 106
Може ли да се научиш да четеш?

? newsm78

А ти може ли да спреш да се правиш на ударена?

# 107
Аз не се правя на ударена, ти вадиш някакви несъществуващи неща и си пишеш по принцип. Форум е, можеш да го правиш, но не ни заливай с мислите си, досадно е.

# 108
Аз не се правя на ударена, ти вадиш някакви несъществуващи неща и си пишеш по принцип. Форум е, можеш да го правиш, но не ни заливай с мислите си, досадно е.
Ха ха ха  Joy

# 109
Ти също не си споделила нещо много конструктивно.

# 110
Down Under отново го е ударила на спамочат  Laughing
Не се закачайте с нея, че ще започне да ви преследва по темите и няма отърване от нея  Rolling Eyes
Оставете я да ни залее с мислите и и с компетентното и мнение по всички въпроси за да се успокои и миряса. Peace

# 111
Никога никого не съм преследвала. Смешна си.

# 112

Може да поспорим коя е по-досадната от двете ни. Поне в конкретната тема.

И понеже всеки миг очаквам и тук да мине метлата, за да има все пак нещо информативно, вижте какво става другаде. Както се казва - думам ти, дъще, сещай се, снахо!
https://www.actualno.com/america/trymp-potvyrdi-2-3-mln-migranti … -news_575090.html
Тръмп потвърди: 2-3 млн. мигранти ще бъдат депортирани, ще има стена с Мексико

# 113
Да, можем, преброй мненията  Peace.

# 114
Да, можем, преброй мненията  Peace.

Това е извън темата Laughing

# 115
Предвид предишното ти мнение, не е. Но не смятам да влизам в спор с теб. Продължавай да се пенявиш на воля.

# 116
  • София
[Тръмп потвърди: 2-3 млн. мигранти ще бъдат депортирани, ще има стена с Мексико

Писна ми да си играеш на филма "От глупав по-глупав". Срещу Тръмп ли агитираш, що ли?
Ето точно какво казва Тръмп :

"Това, което ще направя, е да хванем хората, които са престъпници и имат криминални досиета, членове на банди, дилъри на наркотици. Много от тези хора, може би два милиона, може дори да са три милиона, ние ще ги махнем от страната или ще ги затворим".

# 117
Аз не съм останала с впечатлението, че някой агитира срещу Тръмп. Simple Smile

https://m.youtube.com/watch?v=KUBE4YlTXvE  Laughing
https://m.youtube.com/watch?v=OqbDBRWb63s

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 15:36 от B & C

# 118
Ако успее, ще е супер, но надали. Те нямат лични карти, ЕГН, нонера за социални осигуровки и пр. Голяма част от тях живеят незаконно от поколения. Залавянето за евтин популизъм не е довело до нищо добро.

# 119
[Тръмп потвърди: 2-3 млн. мигранти ще бъдат депортирани, ще има стена с Мексико

Писна ми да си играеш на филма "От глупав по-глупав". Срещу Тръмп ли агитираш, що ли?
Ето точно какво казва Тръмп :

"Това, което ще направя, е да хванем хората, които са престъпници и имат криминални досиета, членове на банди, дилъри на наркотици. Много от тези хора, може би два милиона, може дори да са три милиона, ние ще ги махнем от страната или ще ги затворим".

.  Е това се казва да останеш неразбран! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт