Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 169 042
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 36 195

Днес видях много ''бежанец''.В ранният следобед се образува колона автомобили успоредно на цум.Клаксони свирят...А то какво?Няколко таксита спрели пред джамията и се качват на групички афгани.Там е тясно,има о-в за трамвайна спирка, и няма начин да ги заобиколят др.коли.Докато се натоварят,изнервиха всички наоколо.Т
Май София скоро ще заприлича на Лондон. Simple Smile)

# 36 196
  • Street of Dreams
Да,OnDiNe - с няколко изречения кажи мнението си,пък после каквото ще да става...

То мнението ми е ясно за всички, хаха, обичам като пиша нещо ново за темата да имам отворени няколко източника с информация - преразказ с елементи на раздъждение и тн си отнема време. След минута мине някой и го затрива, заради офтопик или и аз не знам защо ни трият.

Силвър, на път към Турция видях дълга върволица младежи малко след границата....в посока навътре към Турция!
Местните казват, че нещата много са се влошили с тях, престъпността се е вдигнала и тн.
Аз обаче видях също много работещи мигранти - от Мароко, от Пакистан, от Сирия (запознахме се) и мога да кажа, че бяха много мотивирани, много приятелски настроени и любезни, буквално се чудеха как да ни угодят. Работеха здраво. Когато последния път бях в Турция написах тук същите впечатления. Просто това е Германия не сме го виждали.

В метрото седеше една бабичка и едно малко момиченце - на 5-6. Като влязохме то веднага стана и ни покани на нейното място, като седна в баба си. И двете бяха много усмихнати и настояваха да заемем мястото, което ние отказахме няколко пъти. Наш местен приятел извади шепа монети и им ги даде, като две веднага заминаха в задния джоб на детето - очите му светеха. Приятелят ни каза, че са от Сирия.

Има и много от познатите лица - чернокожи водят видеоразговори в ресторанта на висок глас и без слушалки, блъсащи се в тълпата араби, дилъри по ъглите, максимално покрити жени.

# 36 197
Убит е депутат от Консерваторите в Лондон, Есекс по време на среща с избиратели.
Полицията го определя като терористичен акт свързан с ислямистка организация, извършителят е 25 годишен сомалиец.
https://www.bbc.co.uk/news/uk-58922522

Станаха нормални вече подобни новини.

# 36 198
Убит е депутат от Консерваторите в Лондон, Есекс по време на среща с избиратели.
Полицията го определя като терористичен акт свързан с ислямистка организация, извършителят е 25 годишен сомалиец.
https://www.bbc.co.uk/news/uk-58922522

Станаха нормални вече подобни новини.

защото подобни новини се заглушават, коментарите се трият , устите се затварят и всичко в името на някаква политическа коректност, която е прекалено избирателна . Кой помни, че днес преди една година бе обезглавен френския учител Пати само, защото се е опитал да научи децата как да се изразяват и мислят свободно без оковите на която и да е религия . Никой.

# 36 199
Днес напомниха по БНТ за френския учител.
Франция отдава почит на учителя Самюел Пати и съвсем не минало без
инциденти.
Вчера всички ученици във Франция почетоха паметта му с минута мълчание. По време на възпомeнанията обаче не са липсвали провокации и заплахи.
Година след атентата са разследвани 15 предполагаеми съучастници, включително шестима ученици.

# 36 200
Гледам даже daily mail са изключили коментарите под новината за наръгания депутат .

# 36 201
Какъв е мотивът на британския сомалиец да убие депутата-консерватор? Питам защото този сомалиец бил християнин (!) и не е ясно защо е гневен точно на консервативен депутат.

# 36 202
Тази нощ се прибрах от Одрин, значи при влизането в България, бежанци замеряха автобуса ни с камъни! Съжалих, че не съм мъж, та да организирам останалите мъже от автобуса и да им бия по един юмрук в зъбите!

# 36 203
Какъв е мотивът на британския сомалиец да убие депутата-консерватор? Питам защото този сомалиец бил християнин (!) и не е ясно защо е гневен точно на консервативен депутат.
радикализиран мюсюлманин е т.е същество с промит мозък. Няма нужда да има причина , за да  убива. https://www.dailymail.co.uk/news/article-10098355/Boris-Johnson- … witter_mailonline

# 36 204
Задържаният се казва Али Харби Али и официално е потвърдено, че е терористичен акт. Известен е на полицията и дори преди години бил в някаква програма за превенция на хора да се радикализират… Чак смешно звучи. Нещо като “ ама мама защо го уби, недей да правиш така друг път, човекът има семейство, брой до 30”. Явно това е новото нормално, дори и нещо разтърсващо да стане пак не виждам как ще ги изселят от Западна Европа като и този е бил с британски паспорт.

# 36 205
  • Street of Dreams
Тази нощ се прибрах от Одрин, значи при влизането в България, бежанци замеряха автобуса ни с камъни! Съжалих, че не съм мъж, та да организирам останалите мъже от автобуса и да им бия по един юмрук в зъбите!

Как реагираха мъжете в автобуса?

# 36 206

Учудващо, никак!
Жените обаче, се уплашихме много!

# 36 207

Учудващо, никак!
Жените обаче, се уплашихме много!
а на чия територия бяха те? нелегалните мигранти имам предвид

# 36 208
Цитат
Тази нощ се прибрах от Одрин, значи при влизането в България, бежанци замеряха автобуса ни с камъни!
Това в Турция ли стана, или в България? Само автобуса ли замеряха , или и други превозни средства?
А после искат обгрижване тук...

# 36 209
Задържаният се казва Али Харби Али и официално е потвърдено, че е терористичен акт. Известен е на полицията и дори преди години бил в някаква програма за превенция на хора да се радикализират… Чак смешно звучи. Нещо като “ ама мама защо го уби, недей да правиш така друг път, човекът има семейство, брой до 30”. Явно това е новото нормално, дори и нещо разтърсващо да стане пак не виждам как ще ги изселят от Западна Европа като и този е бил с британски паспорт.

Съболезнователните слова на кмета на Лондон може би потвърждава новата нормалност. Депутата според него е просто починал(  passed away)
https://twitter.com/MayorofLondon/status/1449019870776070165

Общи условия

Активация на акаунт