Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 188 698
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 36 675
Оказва се, че автобусите са били два. Вторият е открит изоставен по сигнал на директор на завод в Нова Загора. От "пасажерите" ни вест,
ни кост. Инфото е от Big5. bg и Афера. бг.

# 36 676
Разбира се,че говоря с ирония.Нали един път уж трябва да пазим границата на ЕС,от друга страна пък да не нарушаваме човешките права на търсещите убежище.Nevena Virolan всички знаем на какво приличат страните от ЕС.
Няма смисъл да пишеш.Дори цифрите на влизащите според мен са смалени.Кого и какво получава Италия?Кораби,в които ''добитъка'' сам се е натоварил и не е тръгнал с работна виза и намерение да работи.Хайде да не се лъжем,че всеки арабин или африканец,който стъпи в ЕС като бежанец не се е затичал към трудовата борса.Дрога,далавери,проституция,трафик на хора и все такива ''работни'' места.Мин.седмица пак италиянците ''спасиха'' мисля,че бяха 122 в морето.Сега не ми се търси клип.Седят си в корабчето и чакат да дойдат балъците да ги приберат.Колкото до тези,които влизат у нас през Турция,защо не минават официално през КПП и не искат убежище,да се представят с документи и т.н.?Говорим си едно и също близо 10год.Украинците защо не дават по 1000еу на каналджии и не вървят през ''джунглата''?Защо не се случват инциденти в арабския залив,колкото в Европа?Сигурно,защото там няма кой да им ''спазва човешките права''.Казано реално,своеволията.С извратената си политика,ЕС насърчава абсолютно умишлено своеволията и престъпленията им.

# 36 677
Пъплят като хлебарки! Заловили са 16 афганци на Тракия, натъпкани в русенски джип на фирма, каран от италианец!

# 36 678
  • София
Щофьора убиец 15-годишен? И кара автобус? Помня, че преди войната, в Русия се мислеше закон, щом  непълнолетен е извършил престъпление като възрастен,  да бъде  и съден като възрастен и да лежи като възрастен. И тук трябва да има такъв.

# 36 679
Гарван гарвану око не вади...
Предпочитат да "признаят", че 15 годишен ги е направил за смях, пред това колко корупция се шири в едно министерство.Според тях това е възможно, ами не точно, без помощ от вътре няма как да стане. По-добре да си ги ескортират както до сега, поне загинали да няма по пътищата и благополучно да си ги пращаме към мечтаната Европа.

# 36 680
Щофьора убиец 15-годишен? И кара автобус? Помня, че преди войната, в Русия се мислеше закон, щом  непълнолетен е извършил престъпление като възрастен,  да бъде  и съден като възрастен и да лежи като възрастен. И тук трябва да има такъв.

Нещо никак не ми изглвжда на 15-годишен... Май е от тези без документи, но с  GSM. И как успя да избяга чак до Първомай, при положение, че две полицейски коли следваха автобуса!?

# 36 681
С извратената си политика,ЕС насърчава абсолютно умишлено своеволията и престъпленията им.
И ги насърчава и ги прикрива. Съвсем пресен случай в Стокхолм - дали етнически шведи са заложили
експлозива в парка за годишния фестивал на културата и няма умисъл за тероризъм?
 Аз не мисля, но реакцията на властите внушава друго.
https://www.mediapool.bg/aresti-v-stokholm-zaradi-namereni-ekspl … k-news339198.html

И аз имам съмнения за възрастта на 15-годишния престъпник.
Тепърва ще се изяснява дали е непълнолетен, тъй като, както всички други бил с "изгубени документи" и
възрастта му е определена по негови сведения. Това чух преди малко по БНР.

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 15:09 от delpel

# 36 682
Съгласна съм , че възрастта му е едва ли е 15 години, отвратена съм от всички телевизии “ петнадесет годишния” , абе ей къде видяхте на колко е? Този влязъл без документи, брадат и космат, казал на 15 съм.
https://www.flagman.bg/article/274188
Ето я гадината

# 36 683
  • София
Като оня дето изнасили и уби немско момиче, представяше се за 17 годишен, но се оказа,че е на 24, даже се говореше,че е и на 32 и има жена и деца в Сирия.Като стана ясно, че могат да го осъдят, цялото му семейство, той,  родители и братя си заминаха за Сирия.

# 36 684
Много брадато това "момченце"! Тези на юг се развиват по-бързо, но пак не може да е на 15.  Дано да има начин за определяне на точната възраст.
Да се надяваме, че този път всички служби ще се постараят да си свършат работата и да го вкарат за възможно най-дълго в затвора. Ако не друго, защото има огромен обществен интерес и всеки ще иска да получи червена точка за старанието си.
И се надявам в ареста и после в затвора да му се стъжни живота. На първо време да му сервират всеки ден свинско - без това е най-евтино в момента, а ние не сме богати.

# 36 685
Много брадато това "момченце"! Тези на юг се развиват по-бързо, но пак не може да е на 15.  Дано да има начин за определяне на точната възраст.
Да се надяваме, че този път всички служби ще се постараят да си свършат работата и да го вкарат за възможно най-дълго в затвора. Ако не друго, защото има огромен обществен интерес и всеки ще иска да получи червена точка за старанието си.
И се надявам в ареста и после в затвора да му се стъжни живота. На първо време да му сервират всеки ден свинско - без това е най-евтино в момента, а ние не сме богати.

То за убийците на Милен Цветков и на двете млади жени наскоро едва ли ще има наказание, а какво остава за това брадатото "дете". Rage И като се загрижат за него едни организации, колко е нещастно и изстрадало и затова е бягало и остава само едно Бог да прости загиналите полицаи. Flushed А всички виновни са в правителство, МВР и полиция! Потокът от пари ще продължи, потокът от "мигранти" - също, а България си остава един разграден двор, нарочно докарана до това състояние от всички досегашни правителства и партии под влиянието на краварските и еврогейските си ментори и парите на шорош!

# 36 686
  • София
Ако се направят,че му вярват ,че е на 15 години, това ще е срам и резил за цялото българско правосъдие.Не,че на правосъдието му пука де...
Внука е на 18 и се бръсне, но такава брада няма.Колкото и дни да не се е бръснал, няма такова чудо, едва личи и то ако пипнеш.

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 21:09 от Тайна

# 36 687
  • България
"Омар твърди, че се е опитал да спре автобуса, но доказателствата сочат точно обратното, че непосредствено преди сблъсъка е усилил скоростта.

„Омар е проявил завидна, престъпна упоритост. Той няма никакви задръжки да отнеме човешки живот, включително на полицейски служители. Начинът на извършване на престъплението е фрапантен удар срещу държавността на Република България", заяви Узунов."
https://dariknews.bg/regioni/burgas/obineniiat-za-smyrtta-na-dva … -v-aresta-2322534
Дано си получи заслуженото и това да се случи с всеки подобен.
Има ли строги присъди, има шанс поне част от тези да започнат да ни заобикалят.
Най-малкото тоя скоро няма да успее да повтори, ако получи дълга присъда.

# 36 688
  • Street of Dreams
Каква изненада. Както предположих, нито е непридружен, нито е на 15. Сигурно и Омар не е. Ужасно ме дразнят медиите, споменават го на всяко изречение на малко име! Все едно ни е някакъв.

# 36 689
Още когато обявиха, че е на 15, бях убедена, че е лъжа. Сега снимките само затвърждават. Щом е ускорил, значи е знаел много добре какво прави. Егати наглостта.

Общи условия

Активация на акаунт