Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 174 716
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 6 540
Мишел, аз не съм следила последните месеци много бг политиката. Сега се чудя за когото да гласувам и дали и много познати във ФБ агитират за тях, чудех се много. Но това ми реши съмненията.  Peace
мисля че трябва да си смениш познатите  Mr. Green

# 6 541
Мишел, аз не съм следила последните месеци много бг политиката. Сега се чудя за когото да гласувам и дали и много познати във ФБ агитират за тях, чудех се много. Но това ми реши съмненията.  Peace
мисля че трябва да си смениш познатите  Mr. Green
Или да се опиташ да им "налееш" малко акъл  Crazy

# 6 542
Безнадеждно е.

# 6 543
Пускайте им клипа, за да чуят от първа ръка какви ги плещи това влечуго!

Въпреки, че не знам до колко хора ще стигне, тъй като доколкото разбирам, въпросното видео е масово отстранявано от сайтовете с цел цензура и масата хора да продължат да живеят в заблуда относно същността на тези "родолюбци".

Относно въпросът ЗА КОГО да се гласува... Ами гледайте Цветанка от Лице в Лице и ако на някой му правят сериозна реклама(както в случая с гореспоменатите), тогава гласувайте... за някой друг  Mr. Green

# 6 544
Влечугите заплашват ако не влязат в парламента-ще се въргалят по жълтите павета.Усещам че и при нас ще има марш на розови шапчици  Tired

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 21:45 от michelle_ma_bell

# 6 545
Влечугите заплашват ако не влязат в парламента-ще се въргалят по жълтите павета.Усещам че и при нас ще има марш на розови шапчици  Tired
Това не го разбрах.Кои от всички влечуги?Тоя Иво Беров бял ден да не види!Взимането на момчета-еничарите не било фатално.По онова време имали между 5-7 деца така,че майката може да не страда толкова за едно дете.Пък и едно гърло по-малко за хранене.Абе,направо си е било за добро взимането на деца за османската войска.Облекчавали са семействата.Идиот,гадно,гнусно нищожество!Да ми каже този жалък червей,той като има десет пръста на ръцете,ако му отрежат 1-2 в рамките на няколко години,дали ще му се отрази зле?

# 6 546
Те добро им правели, като взимали деца за еничари, пък ние какво сме си мислели.  ooooh! Тази вечер това и оня Джасим ми дойдоха в повече. Stop

# 6 547
Това не го разбрах.Кои от всички влечуги?
Предполагам от "Да, България".
Емил Джасим е техен.
https://trud.bg/%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BA-%D0%BE%D1%82-%D0% … 1%80%D1%89%D0%B8/

# 6 548
Да,аз  афектирана не се усетих.Наистина са огромни,гнусни влечуги.Вчера обаче раздаваха мартеници и се мазнеха.Искали младите да гласуват за тях.Подлизурковци.

# 6 549
На такива безродници трябва да им се отнема българското гражданство и да им се слага забрана да стъпват в държавата. То бива простотия бива  ooooh!

Добре че свалих учебника по родинознание на И.Георгиев, та детето ми един ден да знае историята си, че от такива като този индивид кой знае какво ще остане от нея.

От къде да го сваля и аз за моите деца?

Не съм гласувала на български избори от почти 20 години по простата причина, че няма за кого. Всички са една и съща стока.

# 6 550
заповядай

Взимането на момчета-еничарите не било фатално.По онова време имали между 5-7 деца така,че майката може да не страда толкова за едно дете.Пък и едно гърло по-малко за хранене.Абе,направо си е било за добро взимането на деца за османската войска.
Що за болен мозък може да измисли подобна простития  ooooh!

# 6 551
Това не го разбрах.Кои от всички влечуги?
Предполагам от "Да, България".
Peace плюс останалите рИформатори от които се пръкна Христо Иванов.
Доналд разчопли гнездото на пепелянките и сега са плъзнали навсякъде да ръсят отрова.

На фона на всичко изговорено за бълг.история-не се учудвам на немският списък с цитати от Сапфир-като нищо всички до един са истински  Sick

# 6 552

На фона на всичко изговорено за бълг.история-не се учудвам на немският списък с цитати от Сапфир-като нищо всички до един са истински  Sick
Ох, и аз почнах да се замислям за тези цитати. newsm78
Половината от тях да отговарят на истината, пак си е тревожно. ooooh!

# 6 553
  • MI
Точно   Simple Smile Неслучайно написах познати, а не приятели... Аз май половината от тези хора за които пишете, ще трябва да се образовам.

# 6 554
Да,аз  афектирана не се усетих.Наистина са огромни,гнусни влечуги.Вчера обаче раздаваха мартеници и се мазнеха.Искали младите да гласуват за тях.Подлизурковци.
Тази новорегистрирана партия "Да, България" се коалира с едни модерни поевропейчени партийки, че да припаднеш. ooooh!
Едната, която много ме дразни е ДЕОС с председател Виктор Лилов. Този, който защитаваше афганистанските "дечица", квалифицира българите като примитивно мислещи и отправяше апел да накажат кмета на Елин Пелин. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт