Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 174 728
  • 36 877
  •   2
Отговори
# 6 525
Та внушението ясно бе: Не знаете кои сте, я се гордейте с който знаете, че е живял тук.

Това всъщност и на мен ми направи най-неприятно впечатление.
и тази личност е "образователният експерт" на Да България.... Направо нямам думи!

Този ПОМИЯР ще казва какво да пише в учебниците на децата ни  Sick

# 6 526
  • Най-красивата страна
Няма ли кой да го сложи тоя на мястото му. Twisted Evil

# 6 527
На такива безродници трябва да им се отнема българското гражданство и да им се слага забрана да стъпват в държавата. То бива простотия бива  ooooh!

Добре че свалих учебника по родинознание на И.Георгиев, та детето ми един ден да знае историята си, че от такива като този индивид кой знае какво ще остане от нея.

# 6 528
http://www.dnevnik.bg/evropa/2017/03/02/2927894_brjuksel_preporu … migrantite_koito/
Задържане на нелегални мигранти, за които има риск да се укрият от депортация; обработка на молбите за убежище още на границата; 200 млн. евро за държавите-членки, на които се налага да връщат мигранти в родните им държави; споразумения за обратно приемане с Нигерия, Тунис и Йордания.

значи можело и на границата да им се гледат молбите (нищо че някои твърдяха обратното тук).
а в морето може ли?  Mr. Green още докато са на лодката?

Нели Тия от "Дай Б-я" не ги ли виждаш какви са ? как за тях ще гласуваш  newsm78
нали ви пуснах вчера линк и на техния партньор- Зелените-соросоиди  Sick
като чуя думата "толерантност" и получавам уртикария вече  Tired

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 20:07 от michelle_ma_bell

# 6 529
значи можело и на границата да им се гледат молбите (нищо че някои твърдяха обратното тук).
Това са нови планове, нещата се променят. Не е можело, но може би ще може. /бъдещето време е, защото не прочетох такава препоръка, но може да съм я пропуснала/. Механизмите са си тромави.

# 6 530
Това са нови планове, нещата се променят. Не е можело, но може би ще може. /бъдещето време е, защото не прочетох такава препоръка, но може да съм я пропуснала/. Механизмите са си тромави.
аз оставам с впечатлението че тези препоръки са на база действащото законодателство,а не на нещо което тепърва ще приемат.Но не съм чела оригинала на текста newsm78

# 6 531
Тая малка плюнка, прости ми Господи, но като такъв го усетих докато гледах
филмчето, явно много мрази народът ни щом говори така.

Тая малка плюнка е решил да си съперничи с по-голямата - Иво Беров, дето отрича турското робство.
Мааалко са си плюли в устата (пръстите).
Левски, Ботев, присъствието, робството и "млъкни, сърце !"

Ако някой го е пропуснал, може да му се наслади. Mr. Green

# 6 532
Нормално ежедневие в Брюксел:

Отцепиха район в Брюксел заради терорист
http://dnes.dir.bg/news/bruxel-terorist-gazovi-butilci-jihad-25377605?nt=4

Шофьорът на автомобила се оказал радикализиран ислямист, осъждан на пет години затвор за тероризъм.
Пет годинки се предполага да са нормален срок да го излекуват от тероризъм.

# 6 533
Е нали прословутата Женевска конвенция забраняваше да ги спираме на границата?!
Аз не виждам някой да отваря дума за нейното ревизиране.

От което съдя, че всъщност винаги е имало правна възможност да се пазим, просто това упорито се отричаше. Всъщност обратното би било безумие. Доколкото си спомням, на времето бях изровила дори мнението на един германски конституционен съдия по този въпрос - човекът просто си потъна в небитието и повече не се чу.

Не че сега ще има някакви конкретни действия, но малко празни приказки предизборно си трябват.

В4 не харесват плановете на Юнкер.
http://dnes.dir.bg/news/evropeyski-parlament-vishegradskata-chet … ka-25376313?nt=13

# 6 534
Е нали прословутата Женевска конвенция забраняваше да ги спираме на границата?!
Аз не виждам някой да отваря дума за нейното ревизиране.

То и тук в материала не пише за опция да се спира на границата - пише " Ускорени или гранични процедури за преценка на молбите на убежище, когато има подозрения, че молбата за убежище е направена единствено за да забави изпълнението на решението за връщане". Но още не съм го намерила в текста. Мисля, по- вероятно е да касае заловените нелегално пребиваващи. Общо взето мерките са насочени към връщането. Което не е малко всъщност, а вероятно е било съвсем осъществимо и досега, стига да му се отделят средства и усилия.

# 6 535
Е нали по-горе се цитира пожелание да се обработват документите ОЩЕ на границата? Това предполага ПРЕДИ да влезнат в страната.

# 6 536
Е нали по-горе се цитира пожелание да се обработват документите ОЩЕ на границата? Това предполага ПРЕДИ да влезнат в страната.

Това е леко в сферата на вестникарските обобщения, по-надолу го конкретизират.

# 6 537

Шофьорът на автомобила се оказал радикализиран ислямист, осъждан на пет години затвор за тероризъм.

Завърнал се Сирийски боец,осъден на 5 години условно; имало газови бутилки в багажника; Полицията не изключва варианта да е планирал терористичен акт; води се разследване.

# 6 538
  • MI
Момичета, много ви благодаря! Да ги зачерквам директно значи... Вярно дори ДОСТ са по-умерени, ужас, не мислех че ще го кажа някога.  Sick

Мишел, аз не съм следила последните месеци много бг политиката. Сега се чудя за когото да гласувам и дали и много познати във ФБ агитират за тях, чудех се много. Но това ми реши съмненията.  Peace

# 6 539
Скрит текст:

Завърнал се Сирийски боец,осъден на 5 години условно; имало газови бутилки в багажника; Полицията не изключва варианта да е планирал терористичен акт; води се разследване.
Аха, ясно. Peace
Ще им обясни, че за кебап са му били нужни и разследването ще приключи. Twisted Evil
Нали имаше едни "деца", у които намериха взривни материали и на една бутилка надпис Аллах Акбар.
По техните показания се оказа, че нямали лоши намерения и ги пуснаха. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт