Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 174 599
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 6 690
Знам за археологическият музей,че е бил джамия някога.Както и църквата ''Св.Седмочисленици''.Знам защо се навират туристите,просто този им интерес ми е ...да кажем странен.Наши гости германци,американци мъже през 2015г. също искаха да влязат,не ги пуснаха.Пак неделен ден беше.В синагогата ги посрещнаха и им говориха на английски.А по принцип хората са си предубедени и към двете групи изповядващи тези религии и т.н. ,но действаха на принципа:опознай врага. Mr. Green

# 6 691
  • густо майна Филибето
Не виждам защо да е странен интереса, той е като към всички останали сгради. Някога, когато нямаше интернет, и откъде да видя как изглежда джамия отвътре, тайничко на село се промъкнахме с двама младежи да надникнем, че и на минарето се качихме. Слава Богу не падна минарето, задето не съм забрадена  Laughing Но интересът ми приключи с това, в никоя друга не бих се натискала да влизам.

# 6 692
Толкова джамии, молещи се, и прочее техни моли вече показаха по телевизиите, че не вярвам някой на този свят още да не е разбрал как изглежда джамия, та да напира от любопитство да влиза вътре.

# 6 693
  • София
Оле, пак ще рипнат правозащитниците...
Гранични полицаи са стреляли по лек автомобил на трафикант на мигранти, за да го спрат. В колата са открити 8 афганистанци, а инцидентът се е разиграл близо до Драгоман в събота. Служителите на МВР са открили стрелба, след като трафикантът се е опитал да изблъска джипа на Гранична полиция от пътя. Сред задържаните афганистанци има и малолетни.  от ТУК
Мястото на малолетните не е в кола на престъпник, който не се подчинява на полицията. Отговорността е на възрастните с тях, за което следва да бъдат съдени и да отговарят пред закона за умишлено поставяне на малолетни лица в рискова ситуация. Стига вече снизхождение за "страдалците" - нищо не ги заплашва, за да имат оправдания да газят граници и граничари.

# 6 694
  • Най-красивата страна
Граничарите са си свършили работата.

# 6 695
Правилно свършена работа от страна на граничарите. Трябва да получат похвала. Кривозащитниците да проявят разум и да замълчат.

# 6 696
 bowuu Повече граничари от тази селекция.

# 6 697
  • Най-красивата страна
И пак за онзи жалък червей,гнус ме е даже да му напиша името.Коментар от днес.
http://www.blitz.bg/politika/dokoga-sorosoidite-tselenasocheno-s … e_news493498.html

# 6 698
http://www.blitz.bg/politika/dokoga-sorosoidite-tselenasocheno-s … e_news493498.html

Тоя пък изобщо не е в състояние да ми смачка националното самосъзнание, това, което знам за нашата история го знам и никакъв соросоид нищо няма да промени. И всъщност, за пръв път изпитвам точно гнус към човек, пълна Отврат както се казва. Че и трибуна им дават на такива, и на децата ни мозъците да мътят, че пък и да гласувам за тях, да, да, ама не, няма как да стане.Peace

А граничарите - да, за похвала са, да видим!

# 6 699
  • Varna
Българинът има нещо общо с лисицата: точно когато я мислиш за умряла, тя хукне. Много пъти това ни е спасявало, дано и този път да ни спаси от нашите и чуждите гробари, които са се хванали вече за лопатите. Нацията ни сега е в безпътица, но не е безпътна." – из интервю от 1993 г.
                                                                                                                       Николай Хайтов.

Ей, на това много се надавям Praynig И вижте коя година го е казал. Все едно за сега е
писано.

Граничарите ми напълниха душата. Дано да не вземат да ги дърпат сега. Свършили са си
работата момчетата. Ще ми изблъсква някакъв кирлив трафикант колата на Гранична полиция...
ай, сиктир бе #2gunfire 

# 6 700
  • София
Оказа се, че имало и ранен - от багажника на колата го извадили страдалеца.  Wink
Полицай е стрелял по кола на каналджии край Драгоман, след гонка е ранен нелегален мигрант

# 6 701
Не е луд, който яде баницата... #Cussing out
Къде в случая остават МОН и Инспекторатът по образование, за да проверят преподавателската дейност на Джасим. Употребява ли в практиката си този псевдоучител антибългарска пропаганда. Но институциите ги няма, както обикновено.
Мисля, че раненият афганистанец не е прострелян, а и не се споменава.
Поочукан в багажника и раните, предполагам, са от умишленото блъскане на тяхното возило
по колата на граничните.

# 6 702
  • София
Полицията е разкрила сговорна дружина от мигранти, някои от които вече успели да получат бежански статус, занимаваща се с нелегален трафик на хора. Действали са на територията на Австрия, Германия и Италия и от 2015 год. досега са успели да вкарат поне 1000 човека нелегално, за което са се облажили с най-малко четири милиона евро. 24-мата арестувани - мъже между 22 до 50 години, са карали луксозни автомобили, носели са скъпи часовници и не са пропускали да се утешат с шампанско и жени.  от ТУК
Явно зор е само докато първите успеят да влязат - после те сами си организират попълването на редиците.  Wink

# 6 703
Изненада! Rolling Eyes
Турските власти заловиха 16 нелегални мигранти при опит да влязат в България
И пак нашите любимци - афганистанчета и пакистанчета. Wink

# 6 704
Така ако постоянно  ги хващат и прибират турците,ще видим как мераклиите за щедрата,немска софра ще се откажат.
Българските граничари са си свършили работата перфектно.Предотвратили са по-големи щети,които можеха да настъпят,ако не бяха спрели возилото беглец.Браво!
Телевизора ми работи за фон и не разбрах по коя програма в новините казаха за още едно село,което не иска ''бежанци''.В края на краищата,който е подписал да прибираме всеки незаконно преминал суверената българска граница и да го обгрижваме с всички екстри,нека си ги вземе у тях.Не да ги натрапва на бедният,изтормозен народ.Всички ''бежанци'' да бъдат настанявани в Банкя!

Общи условия

Активация на акаунт