Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 174 622
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 6 780
Казват,че и секса е като апетита дето идвал повече с яденето...но шведките наистина ще се окажат ''най-гладни'' и дащни.Бях чувала за азиатки и африканки,ама тия са несравними.Пък уж северните нации били по-студени,по-заспали.

# 6 781
 Shocked Shocked Shocked
Сега изчетох и изгледах това, което е пуснала PURE. Sick
Тия дърти, пръдливи шведки са решили да си осигурят и за в гроба по един чукач!  #Crazy
Звучи отчайващо положението. ooooh!

Джасим е шут! Защо въобще го коментирате, само му се вдига рейтинга...
Вярно! Peace
Колко заслужено оплюти добиха известност. #Cussing out

# 6 782
А тези шведки каква сума получават на месец за обгрижването на децата, или е доброволно? Mr. Green

# 6 783
 PURE спомена за огромна сума, с която е обременен данъкоплатеца , но колко от нея се дава на тия грижовни женички?
Мисля, че добре ще им се отрази, ако приемат предложението за военна повинност и от двата пола, но така и не се разбра отнася ли се за новите интегрирани шведи и шведки? newsm78

# 6 784
А тези шведки каква сума получават на месец за обгрижването на децата, или е доброволно? Mr. Green

Тези шведки, които съм показала ги обгрижват доброволно и безвъзмездно (изключая сексуалните услуги, които получават в замяна Mr. Green). Сега да поясня - афганите, когато лъжат че са 17 год, след година навършват "пълнолетие" и отпадат от забавачниците с многото скъпи екстри. Ако междувременно са им разгледани документите и са получили отказ на статут, им връчват писмо за депортация (при афганите над 50% не получават статут) и тук вече ги поемат разгонените хиени и нямат право за финансови претенции към държавата. Втори вариант - навършват "пълнолетие", но все още не са получили отговор от миграционните (чака се около 2 год да им разгледат молбите) и отново биват натирени от забавачниците към центровете за пълнолетни, където условията са по спартански. В повечето случаи са на стотици километри от забавачницата, в която са живели и тук пак ги поема местна вещица, за да не сменят населеното място, пак нямат право на финансови претенции...

Тези огромни суми се дават на домовете (забавачниците), които могат да бъдат държавни или частни, но са регистрирани като фирми, а не частни лица.

# 6 785
Аха, аз мислех, че ги поемат още непълнолетни дечица, като в приемно семейство.
Ами какво им намирате кусури на жениците тогава, вместо да се скитат тези младежи и да се чудят каква глупост да измислят, мама ги приютява и обгрижва.  Mr. Green И всички са доволни.

# 6 786
Само да си допълня горния пост, за да стане по-ясно - дали под или над 18 години, ако един афган получи статут, миграционните го тропосват на някоя община и спира да се занимава с него. Общината е длъжна да го настани, обучава и издържа. Вещиците се занимават само и единствено с афгани с отказан вече статут, на които им предстои депортация. Затова са и всички техни манифестации и протести във всички градове с призиви "Оставете всички афгански "деца" в Швеция, независимо от възрастта", "Спрете депортацията на нашите "деца", "Je suis afghan" и т.н.

# 6 787
Не че е нещо ново, но:
Цитат
Според Агенцията на ООН за бежанците 35% от мигрантите, влезли в ЕС през 2016 г., са деца, много от които не са придружавани от възрастен човек. През 2015 г. 85 482 непълнолетни без придружители са подали искове за убежище в ЕС, което е три пъти повече от 2014 г. Половината от подалите искания са от Афганистан, 13% - от Сирия.

От сайта на ЕС парламента.

# 6 788
Не че е нещо ново, но:
Цитат
Според Агенцията на ООН за бежанците 35% от мигрантите, влезли в ЕС през 2016 г., са деца, много от които не са придружавани от възрастен човек. През 2015 г. 85 482 непълнолетни без придружители са подали искове за убежище в ЕС, което е три пъти повече от 2014 г. Половината от подалите искания са от Афганистан, 13% - от Сирия.

От сайта на ЕС парламента.

По време на голямата бежанска вълна тук се изсипаха 35 000 непридружени, от които - 25 000 от Афганистан, 3 000 от Ирак и около 4 000 от Сирия. Е, хайде кажете ми как да не се дразниш, при положение, че и в Сирия , и в Ирак има войни и някак можеш да ги преглътнеш, ама 25 000 кабулски лъжльовци, почитатели на хашиша и хероина....

И да не съм голословна - над 100 тежко хероинозависими непридружени афгана всяват смут по улиците на Упсала и извършват престъпления всекидневно (кражби и грабежи.), за да се снабдят с дневната доза хероин
http://www.expressen.se/nyheter/heroinvag-i-uppsala-unga-pojkar- … t-betala-knarket/

# 6 789
Има ли по-актуални статистики,колко ''дечица'' пристигат в Шведистан?Нали изпозатвориха сума ти граници и се притеснявам да не останат вещиците сами и неоправени,а ''хлапетата'' необгрижени?Шведите ме разочароват.Защо не лекуват тежките случаи на наркозависими?Уж хуманисти,а се излагат.
Днес уж имало акция за нелегални в София,хванали само 8бр.Кадрите в новините бяха от миналото лято.Ще ме цакат те със стари кадри! Crossing ArmsДнес отивам към везна в магазина и вече стоя пред нея,идват ''бежанци''.Познайте.Отстрани се пресегна единият да си сложи неговите стоки.Ама аз не се давам,избутах му плика във въздуха и казах само Go,макар да имах желание да кажа нещо повече.Останалите стоят до него,зад мен и се питаха нещо.А,бяха направили нещо от сорта да викат и бутат,а съм викнала с пълно гърло в пълният магазин.За физически контакт да не говорим,вадя електрошок и окото няма да ми мигне.После охраната да влиза в действие,те едни пенсионери ''чевръсти''.И полиция да идва и бхк и емил дж. и т.н.Не мога да ги търпя не,защото са грозни или араби,или мюсюлмани.НЕ мога да ги дишам,защото са адски нагли и примитивни.

# 6 790
А, между другото, сирийското семейство си е тръгнало от Белене заради протести на местните. Честно казано, изглеждаха ми симпатични хора, особено сравнени с афганистанците...

И една добра новина: Европейските държави решават сами дали да дават хуманитарни визи … ъдът в Люксембург
В момента моите колеги от университета (завършила съм политическа специалност в Германия) един по един символично се отказват от ЕС с хаштаг "notmyEU" заради това решение.  Crazy

# 6 791
А, между другото, сирийското семейство си е тръгнало от Белене заради протести на местните. Честно казано, изглеждаха ми симпатични хора, особено сравнени с афганистанците...

И една добра новина: Европейските държави решават сами дали да дават хуманитарни визи … ъдът в Люксембург
В момента моите колеги от университета (завършила съм политическа специалност в Германия) един по един символично се отказват от ЕС с хаштаг "notmyEU" заради това решение.  Crazy

И те ли ,,умни и красиви,,?

# 6 792
Има ли по-актуални статистики,колко ''дечица'' пристигат в Шведистан?Нали изпозатвориха сума ти граници и се притеснявам да не останат вещиците сами и неоправени,а ''хлапетата'' необгрижени?

за 2016 - 28 939
давам файла - колко мъже, жени, деца, непридружени, по държави (няколко страници са, има и пояснение на английски в графите)
https://www.migrationsverket.se/download/18.2d998ffc151ac3871592 … received+2016.pdf

и за първите два месеца на 2017 - близо 4 000 бройки Sick
https://www.migrationsverket.se/download/18.4100dc0b159d67dc6146 … received+2017.pdf

# 6 793
Скрит текст:

И те ли ,,умни и красиви,,?
Да, разбира се, всички до един и най-вече учещите някоя от социалните науки. В западните университети е така.

# 6 794
http://dnes.dir.bg/news/otkaz-obshtina-bezhanskiat-natisk-reglament-25405011?nt=4
Нито една община не ги ще, дори и за пари. А дано все така!

Общи условия

Активация на акаунт