Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 166 313
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 210
Това май не е пускано. Първите няколко секунди добре илюстрират положението в центъра на София.
Това е от вчера, в големия студ и ветрилник.

ЕКШЪН В СОФИЯ: Преследване на бежанци в центъра на града

# 211
Ами хайде, де, какво чакаш! Дай своя принос! Само приказваш, пък дела - никакви! Crossing Arms

От Брюксел обаче са твърди!
http://www.bgnes.com/sviat/evropa/4469979/
Евросъюзът смята да приключи с квотното разселване на мигрантите от Гърция и Италия до края на 2017 година, съобщи говорителката на Еврокомисията Наташа Берто. Тя изрази надежда, че всички страни в ЕС ще изпълнят ангажиментите си по приемането на мигранти в съответствие с квотите, съгласувани с Брюксел. Към края на октомври ЕС е разселил легално 5300 мигранти от лагерите в Италия и Гърция. Според плана обаче от 2015 година той трябва да разсели 160 000 мигранти. Същата година в общността влязоха 1,8 милиона мигранти.

# 212
Не, ти каза, колкото по-зле, толкова по-добре.
Да, казах и обясних: колкото по-зле в лагерите, толкова по-добре, защото по-малко ще тръгнат.

Както написах по-горе: Не сме Господ и не сме виновни, че има страдание по земята. Не и аз, не и моите деца. Нито пък съм виновна, че онези продължават да произвеждат деца, които са обречени на това мизерно съществуване. И не искам да плащам! Не искам моите деца, в резултат на нечий "алтруизъм", да живеят в мизерия, след като аз съм положила всички усилия да живеят добре.

# 213
Не, ти каза, колкото по-зле, толкова по-добре. От къде знаеш, че искат безплатен обяд?
Статистиката това показва. А и да не искат ние имаме пълното право да им откажем каквото и да искат от нас.
 Не сме длъжни да носим на гърба си останалият свят, който целокупно търси решение на проблемите си в чуждата подредена къща.
Това му се види по-лесно , отколкото да се напъне и да си подреди своята.
Но ти още не си дала отговор на въпроса колко страдащи трябва да приемем и отглеждаме-1 милиард, два? Три, четири милиарда? Плюс многобройните им поколения.

Гери се запени,че предпочитала сомалийци пред каскети и тужурки, или нещо такова.
Не случайно каскетите са от една партия с нелегалните емигранти и много се обичат. Всичките те искат едно-безплатно отглеждане на чужд гръб.

# 214
Не, ти каза, колкото по-зле, толкова по-добре.
Да, казах и обясних: колкото по-зле в лагерите, толкова по-добре, защото по-малко ще тръгнат.

Както написах по-горе: Не сме Господ и не сме виновни, че има страдание по земята. Не и аз, не и моите деца. Нито пък съм виновна, че онези продължават да произвеждат деца, които са обречени на това мизерно съществуване. И не искам да плащам! Не искам моите деца, в резултат на нечий "алтруизъм", да живеят в мизерия, след като аз съм положила всички усилия да живеят добре.

Щом си направила всичко, кое точно те притеснява?

# 215
Сериозно ли питаш???
Притеснява ме, че търсачите на добър живот ще дойдат и ще го ОТКРАДНАТ от моите деца, а тези като теб ще отсъдят, че така им се полага (и на двете страни). И това ще го отсъдят от своето безопасно и изолирано местенце, от висотата на богатството (натрупано и на моя гръб), от разстоянието, което ги защитава.

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 15:34 от aaa73

# 216
Гери, вече не му викат "глупости" в новата тема, а "неаргументирани изявления". Груби думи се позволяват само на достатъчно толерантни и широко скроени хора.

Достатъчно ли е, че съм доброволец пожарникр? Ти някаква доброволна работа през живота си вършила ли си?

Я, че вие сте лика прилика с наш Бойко! Wink

Ама ще ме прощаваш, едно е да гасиш пожара на комшията, който ще те запали и тебе, плюс това - на БЕЛИЯ комшия, съвсем друго е да приютиш няколко расово дискриминирани страдащи бегълци! Не е достатъчно твоето, никак даже!

# 217
  • Sofia
Много моля да прекратите персоналните "пожелания", "обръщения", квалификации и персонални охарактеризирания. Правото на мнение и слободията са различни неща.

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 22:48 от Tatti

# 218
  • Varna
Нероли,
Някои старци имат синове,  други си нямат никой,обаче пусто старците са си свикнали на село и не искат да напускат. Гледах
няколко подобни случая, та затова го твърдя. Синове и снахи ходят да ги навестяват, но са
работещи хора живеят и в други населени места, но дори и близо до селцата,  не могат всеки ден да ходят, а както ти казах малко по-нагоре, старите хора
са свикнали със домовете си и не искат да се местят.
Колкото до депутатите, които се интересуват от тях само по избори, аз писах.....за автомата на
който не му спират куршумите. То от там всичко тръгва. За това ги наричам и безродници депутатите.
"Слугите на народа  " са предали народа си.
Те от местните" безценни" не пазят най-беззащитните, за тези новите съкровища които навлизат, думи нямам ooooh! #Cussing out
Много съм бясна заради това, ама много. Бясна съм защото съм безсилна. Sad
 "Теб не помня да си се изхвърляла ей така ,като не знаеш нещо  да говориш "- Късно ми е Неролич да се изхвърлям като говоря, а и не ми е в стила.

# 219
И аз си задавам въпроса кога ще започне реално да се работи по въпроса с границата. Отговор, който ми идва наум е, че това може да стане с решение на правителството. Такова в момента нямаме. Обаче скоро ще се състави служебно. Попитах веднъж дали служебното правителство може да взима решения, като затваряне на границата, но никой не отговори, може би никой не е наясно. Rolling Eyes
Едва ли някой може да разясни, защото на никой не му е ясно, включително и на управниците. Всички се заканват да пратят още войска на границата, ако имало масирано мигрантско нашествие, което аз го разбирам като тълпи, които напъват открито да минат през границата. Сега такива няма, влизат си тайно, тихо и кротко, и после ги ловят на сръбската граница. Какво ще стане, ако през декември Ердоган реши да ги натири тук с хиляди накуп - никой не знае. Единствено се знае, че се търсят площадки за бежански лагери, така че не е ясно войската на границата за какво ще е - може би да ги ескортира до лагерите? Защото за отблъскване на тълпи нашественици никой не говори - не е хуманно. Wink

Нум, така беше при Боко и Бъчварката, но нали това беше една от основните причини да ги разкараме от властта?
Говоря за новите реалности. Имаме нов президент, който каза, че Няма да допусне да ставаме отходна яма на света. Говореше за постановление 208, за националния съвет за сигурност, който той може да свика, за да се реши въпроса с охраняване на границата. Ще имаме скоро и ново служебно правителство, което, предполагам, ще бъде основно посочено от новия президент, щото стария няма да работи с него. И т.н. Не мисля, че ще минат чак 3 месеца до новото служебно правителство, до Нова година трябва да сме с нов кабинет.
Да, има цял месец на безвремие, но пък е подходящо сега да се развихрят Динковците, няма кой да ги спре Peace

Моля ви, оставете платените соросоиди да си заработят последните сребърници, че кранчето пресъхваааа Twisted Evil Twisted Evil Joy

# 220
  • София
Аз лично не очаквам, че нещо ще се промени в близките месеци по въпроса с охраната на границата - сега управниците си имат други грижи. Дано все пак успеят да построят тази легендарна ограда до края на годината, както се кълняха. За друго нямам надежда, че ще има сериозна промяна, поне на първо време. А ако все пак Ердоган си изпълни заканите - тогава ще стане наистина напечено.

# 221

Моля ви, оставете платените соросоиди да си заработят последните сребърници, че кранчето пресъхваааа Twisted Evil Twisted Evil Joy

Не вярвам всички да са платени, просто някои още живеят в миналото. Пълно е с хора, на които и да им навираш промяната в очите трудно я разбират, ако не почне да ги касае лично. това е човешко все пак. Хората са инертни.
 Това беше и основната линия в Меркеловата агитация. Тя направи така, че мултикултурализма и световното преселение на арабите и на мюсюлманите  да засегне всеки един в Европа лично. Така най-бързо се променя статуквото.

# 222
  • София
Ако спрат да наливат вода в машината за глобално мозъкопромиване - може пък и да се усетят даже тежи, които лично не са имали "щастието" да бъдат мултикултурно обогатени.

# 223
Ако спрат да наливат вода в машината за глобално мозъкопромиване - може пък и да се усетят даже тежи, които лично не са имали "щастието" да бъдат мултикултурно обогатени.
Ще спрат да наливат, защото ако продължават най-накрая ще си изпросят един буквален, истински и напоителен кьотек.
не можеш да дразниш и унижаваш милиони хора едновременно, а, и да ги ограбваш.

# 224

Какво значение има недоволството на местните?

Общи условия

Активация на акаунт