Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 166 188
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 225
Докога???
http://www.blitz.bg/obshtestvo/zhurnalistkata-obshchinar-ot-khar … r_news463317.html

БХК се пребориха: Динко е подсъден за подбуждане към омраза.
http://dnes.dir.bg/news/prokuratura-bezhantzi-bezhanskiat-natisk … ko-valev-24497154

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 18:21 от Анонимен

# 226
Дискриминират ме!Качих се в трамвай№4,задната половина пълна с ''бежанци'' млади мъже.Седят си,мирише гадно.Преди ЛМ 5-6 контрольора,пардон-инспектори тичат да се качат.Ватмана усложливо ги изчака.Започнаха проверка.Въртяха,сукаха,никой не отиде към спокойно седящите в задната част пътници.Аз стоях права и с редовен документ за превоз. SadПовдигнах въпроса за проверка и по-назад.Отиде някоя си Величкова.Разбра,че са нередовни.Попитах няма ли да викнат полиция,отговори:''не''.Стигнахме ЛМ и контрольори и ''бежанци'' се изнесоха като пръдня из гащи.Една нашенка плахо каза,че полиция се вика само за българи.Разбирай нарушители,За помощ,знаем да не ги търсим.Нищо,че им плащаме заплати и т.н.Ще пусна жалба до цгм,а после и в бхк.Що пък ще ме проверяват на база раса,етнос и в този дух?!Между другото инспекторите не желаеха да показват баджа с имената и номера си.Но в с-та ще излязат,кои са проверявали превозното средство в 13,30ч.

# 227
...
Темата ще е за заключване, когато отново се нарушат всички правила, дано да не ви оставят да се вихрите 3000 страници.

Да разбираме ли, че присъстваш в темата с идеята за "морален стожер" (макар и с неясен морал) и с цел провокаторство?
Стремиш се да смениш информативната страна на темата с всякакви нападки и клетви (удава ти се кълненето, видяхме)
И това само и само да затворят и тази така ти противна расистка тема

Ми надявам се никой от участващите да не се поддаде на австралийските ти провокации, да се запази добрия тон и информативния характер на темата

По темата
Днес колеги си говореха с недомлъвки колко са  се съсипали европейските национални отбори след мишмаша в тях с новоприети граждани от черния континент
Голям страх да се говори открито

А сънародничка, живееща тук, забележете, на място, където няма и един обогатител, ми размахва пръст именно както Даун прави тук, как смея да не обичам мамините златни
Явно е повсеместно това, щом не си ги видял и те не съществуват

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 20:14 от Анонимен

# 228
За всичко е така - докато не се опариш не спираш да смяташ, че само ти си прав. Но.. уви.. питай патило а не старило/и за този случай/.

И аз се надявам темата да продължи да ни информира. Пък , ако ще и 5000стр. да набере. Надявам се политическата ситуация да се промени за по-добро и да си останем само със страховете  Peace

Забравих да благодаря на Scooba за новата тема   bouquet

Разбра се, че в Харманли има проблем с хигиената, явно. Чудя се - мигрантите сами ли се перат или ние им плащаме и пералнята? Ако е второто - управата в центъра да вземе мерки, а не само пари. Защото вместо да се ограничи заразата- тя се разраства и не искам да си мисля напролет какво ни чака. И това, ако е в Харманли - представям си какво е тук в София...

По въпросът за политическата ни обстановка и безвремието в момента, се надявам искрено да се затворят границите и разхождащите се в страната да бъдат депортирани по направление желания. Все пак трябва да сме хуманни и да им уважим правото на мечтана дестинация. Ако ли пък не - обратно вкъщи. Непрекъснато ни се обяснява как сме най-бедните, най-депресираните, с най-лошото здравеопазване, а не спираме да обслужваме хора, които не са дали нищо за тази държава. За сметка на нашите пенсионери които са си дали живота за нея , а резултатът е 150лв. пенсия. Сори ама като сме бедни - няма как да ги издържаме тези изстрадали хорица... Отново - мама да си ги прибере всичките.

# 229
  • София
Софийското метро - начин на употреба. Simple Smile
Студът вкара бежанците от Лъвов мост в тунелите на метрото
Мургави мигранти на тумби са окупирали подходите към метростанция “Лъвов мост”, сигнализираха читатели на “24 часа”. Младежите от Близкия изток слизат под земята след 21 ч, когато потокът от пътници намалява. Превземат стълбите и дългия тунел, който води към касите, а около тях няма нито полиция, нито охрана от общината, разказват очевидци. Бежанците вдигали шум и подвиквали след момичетата, които бързат да влязат в метростанцията. Бежанците в метрото се увеличили от неделя и понеделник, когато температурите рязко паднаха. Излизат от подлеза малко преди полунощ, когато затварят входовете с метални решетки.

# 230
Аз няма да участвам в тази тема . Тя е съсипана ..налазиха я болни хора, които имат нужда от внимание и най жалкото е, че Сапфир без да се усеща им го дава .
Никога, дори и в живота не комуникирам с такива . Ще кажеш нещо веднъж , два пъти ...
и ако виждаш , че отсреща има проблем човека и си търси публика и не вдява- ще му кажеш да върви по дяволите. 

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 20:40 от vasilena***

# 231
Е, не тъй де, Василенко! Hug
Не съм и подозирала, че ще приемеш толкова тежко няколко безобидни реплики, но ако го знаех, щях да я оставя да ме обижда безропотно Wink.
Аз всъщност я бях отбраздила в мислите си дори и преди предупреждението на Тати, така че бъди напълно спокойна, повече няма да има дуплики от моя страна.  Peace
Стой си с нас, темата има нужда от твоя чист огън!

# 232
Първи спекулации, че Мама отново ще се кандидатира вече излязоха като пр°°ня от гащи.
http://www.bild.de/politik/inland/politik/merkel-politik-eilmeld … 8775588.bild.html

Василена, недей да се косиш, чадо, без тролове няма да е интересно.

# 233
И възвишените либералки трябва да се запишат все някак в темата  Laughing Вие какво очаквахте...с "запис" не може.  Wink
Те уж не четат темата, но все знаят кой кога и какво е написал   Laughing
Като не им обръщате внимание, ще се изморят и ще престанат.
Не позволявайте заради тях да заключат и тази тема. Темата е важна и се чете от много хора.
За мен е важно да знам какво става в България и в другите европейски страни.

# 234
  • София
Как влизат през границата:
Трафиканти на бежанци се стиковат с български полицаи
Български гранични полицаи са искали 1400 евро от групи от 15 човека, за да ги пропуснат да влязат от Турция. Уговорките се правели чрез sms съобщения с трафикантите. МВР не разследва тези случаи, защото няма достатъчно ресурси. Присъствието на служители от "Фронтекс" действа донякъде дисциплиниращо на полицаите, но каналът само се пренасочва от Елхово към Малко Търново и обратно.
Трафикантите твърдят, че си кореспондират с български гранични полицаи. След постигане на договорка, получавали час и GPS кординати. Освен мястото, където ще бъдат посрещнати чужденците, се съобщава и кога ще бъдат изключени камерите за наблюдение на граничната бразда и ще се отворят "вратите" в оградата. Такива врати има само на старата 30-километрова ограда, която беше построена от военните. След това идвала полицията, отваряла вратата и казвала "Хайде". ... Според публикацията Гунев е заявил, че може да се предположи, че между 10 и 20% от граничните полицаи участват в трафика, но МВР имало ограничено време и ресурси, за да се справи с проблема.

Дали тези с "ограничения ресурс" за разследване не вземат процент от получаваните суми?

# 235
Как влизат през границата:
Трафиканти на бежанци се стиковат с български полицаи
Български гранични полицаи са искали 1400 евро от групи от 15 човека, за да ги пропуснат да влязат от Турция. Уговорките се правели чрез sms съобщения с трафикантите. МВР не разследва тези случаи, защото няма достатъчно ресурси. Присъствието на служители от "Фронтекс" действа донякъде дисциплиниращо на полицаите, но каналът само се пренасочва от Елхово към Малко Търново и обратно.
Трафикантите твърдят, че си кореспондират с български гранични полицаи. След постигане на договорка, получавали час и GPS кординати. Освен мястото, където ще бъдат посрещнати чужденците, се съобщава и кога ще бъдат изключени камерите за наблюдение на граничната бразда и ще се отворят "вратите" в оградата. Такива врати има само на старата 30-километрова ограда, която беше построена от военните. След това идвала полицията, отваряла вратата и казвала "Хайде". ... Според публикацията Гунев е заявил, че може да се предположи, че между 10 и 20% от граничните полицаи участват в трафика, но МВР имало ограничено време и ресурси, за да се справи с проблема.

Дали тези с "ограничения ресурс" за разследване не вземат процент от получаваните суми?
Браво!  Sick
А се жалват, че им било студено, не разполагали с техника и т.н.  Rolling Eyes
Каквато и ограда да се построи с такива граничари ще се напълним за отрицателно време  Sick Twisted Evil

# 236
Отдавна се знае, че там всичко е синджир марка. Sick
И за какво им е техника? На практика не им трябва  Mr. Green

# 237
Абе, трябва вътрешен министър, дето пипа здраво и ще се оправят нещата много бързо, ама....Пусто дърво неокастрено #Cussing out

# 238
Трябва им естествено. Не може да се излагат пред колегите трафиканти с разни стари джипове!   Laughing

# 239
Скрит текст:
Трябва им естествено. Не може да се излагат пред колегите трафиканти с разни стари джипове!   Laughing

Права си! bowuu
Вземам си последните думи обратно. Wink

Общи условия

Активация на акаунт