Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 166 335
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 330

.............И изобщо, на кого и защо му хрумна, че европейците нямат право да държат на собствените си традиции, обичаи, религия и ценности и да нямат право да ги бранят?
Що за глупост е това?
Кое е лошото в това да искаш Европа да си остане Европа, кое е нечовешко, обяснете, аз не разбирам

И аз това се чудя, що не хукнаха към своите си, другите мюсюлмански страни, ами точно при враговете и неверниците в Европа, че и с претенции за благинки? Защо и с какво Европа им е длъжна?

# 331

.............И изобщо, на кого и защо му хрумна, че европейците нямат право да държат на собствените си традиции, обичаи, религия и ценности и да нямат право да ги бранят?
Що за глупост е това?
Кое е лошото в това да искаш Европа да си остане Европа, кое е нечовешко, обяснете, аз не разбирам

И аз това се чудя, що не хукнаха към своите си, другите мюсюлмански страни, ами точно при враговете и неверниците в Европа, че и с претенции за благинки? Защо и с какво Европа им е длъжна?

Въпросът е защо Европа сама реши, че им е длъжна и защо Европа сама се направи толкова беззащитна? Те отдавна искат да имат достъп до нея, но Европа се пазеше достатъчно добре.

# 332
Гледайки този клип, Down Under какво виждаш - маймуни, диваци или хора?!

"Съдбата на една коледна елха в мултикултурна Европа"....
https://www.youtube.com/watch?v=BPZpcmjhF2M

Къде е охраната? newsm78

Според тази статия се оформяло твърдо консервативно ядро в ЦДУ, което имало за цел да върне партията на мястото й при дясно-консервативните ценности, включително против "отворените врати".
Според един от лидерите на новата структура било необходимо дори да излязат в опозиция, за да върнат идентичността си. Като гледам обаче с какви темпове се развиват тези процеси и как ръкопляскат по 10 минути на Меркел, това ми се струва утопично.
И все пак това е единствената надежда тази партия да оцелее в бъдеще. И след това естествено да се слее с АфД.
http://www.focus.de/politik/deutschland/problem-fluechtlingspoli … i_id_6215027.html

Не мога да нарека хората маймуни или орки. Клипът не разказва нищо, а само показва вандализъм. Подобни, а и по-страшни мога да извадя с бели.

Съгласна съм, че незконно пребиваважи не бива да има, а тези, с одобрен статут трябва да се стимулират да работят.

На нелегалните не би следвало да им се покриват медицински разходи, а и мисля, че не се прави.

# 333
Ако може да ви издържи сърцето на едно твърдение  Rolling Eyes ... , то тук има доста интересна информация за джихада на мохамеданите в България и в другите европейски страни. От Султан Баязид насам.
Ето за България какво ни учат историците на запад:
http://www.historyofjihad.org/bulgaria.html?syf=contact

# 334
Съгласна съм, че незконно пребиваважи не бива да има, а тези, с одобрен статут трябва да се стимулират да работят.
На нелегалните не би следвало да им се покриват медицински разходи, а и мисля, че не се прави.

И как предлагаш "хуманно" да прекратим незаконното влизане?
За мен единственият начин е с ограда,  граничари, техника, оръжия, кучета...
Твоят начин е?

# 335
Е не сме тюрки, моля, моля!

# 336

И как предлагаш "хуманно" да прекратим незаконното влизане?
За мен единственият начин е с ограда,  граничари, техника, оръжия, кучета...
Твоят начин е?

Не трябва да се предотвратява изобщо влизането им! Прибираме ги, регистрираме ги, отглеждаме ги и....дотам. Който е нелегален....не се знае какво!

# 337
  • София
Ами те всички са нелегални, защото удобно са си загубили документите. И се представят за сирийци, защото така им е изгодно. А лечение им се полага, разбира се - нали не искаме да плъзне краста из България?
Писаха, че омбудсманшата Манолова настоява за комисия от експерти в Харманли, която да установи на място от какви кожни заболявания страдат обитателите на бежанския лагер. Крайно време е - аман от дрънканицити и снимки в нет-а, въпросът е много сериозен.

# 338
 Всъщност нелегални няма; информирайте се малко де  Laughing
Те веднага подават молба за чакащи статут на бежанци, така, че вече не се водят нелегални, а "чакащи", разбира се, че докато си чакат са здравно осигурени. Когато им се наложи да ползват здравни услуги, отиват при точно определен доктор или в точно определена болница, а общината, в която са регистрирани "чакащите" поема разходите им. В този смисъл, кой плаща? Аз плащам. Лекарствата им също са безплатни, за тях поне са безплатни.  Grinning
Те не се оставят току така на произвола,не са прости, пак казвам. И от война не бягат, от мизерия по-скоро.
 Тези, които трябваше реално да спасим, ние - богатите и добрите,  ги изклаха в Сирия.
 тук се грижим за някакви по-друг вид "чакащи".

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 14:57 от меркантилница

# 339
  • София
Относно призивите получилите убежище у нас да работят - пита се в задачата каква точно работа може да върши човек, който не знае български, в общия случай няма завършено образование в родината си, нито професия или квалификация? И на какви доходи може да разчита при това положение тук в България, при минимална заплата 420лв? Само за сравнение - какво получава като социални помощи семейство бежанци в Германия.
Скрит текст:
Чудно ли е, че се тъпчат в коли и влакове и драпат по трънаци и чукари, само и само да достигнат заветната цел? Защото явно мирното ни небе не им е достатъчно на бягащите от бомбите...  Wink

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 15:10 от NumLock

# 340
Ако може да ви издържи сърцето на едно твърдение  Rolling Eyes ... , то тук има доста интересна информация за джихада на мохамеданите в България и в другите европейски страни. От Султан Баязид насам.
Ето за България какво ни учат историците на запад:
http://www.historyofjihad.org/bulgaria.html?syf=contact

пфу, това все едно е преписано от глупотевините на Ердоган и Давутоглу. Ние сме били турци винаги, дай да плеснем с ръце и да се прегърнем. И костюма на българска лейди откъде го измислиха? Никога не съм виждала подобно средновековно облекло.

# 341
Ами ако се спрат щедрите помощи, може би и ще работят.

# 342
  • Varna

....кО Shocked...неее

# 343

Я ме светни като какви ще работят в БГ дивите необразовани афганистанци? За които решението на всеки проблем е ножа?

# 344
  • На село (близо до Лондон)
Изчетох ви! Поне е само 25 страници още.

PURE в Швеция ли си? Много явно са състадателни тези шведи (или са им луди управниците), за да бъдат призовавани да приемат непознати хора, бежанци в домовете си  Shocked Rolling Eyes. А и за елхата с новите шведи гледах...Ами много е тревожно, нещо полиция няма ли?!.

В Англия, поне в моята община, никои не е призовавал да приютя бежанци в дома си. Имаме си хора с много и различни вероизповедания, но такива вандализми в мол не съм виждала или ако има полицията е наблизо...

Общи условия

Активация на акаунт