Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 175 157
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 5 145
http://www.blitz.bg/svyat/merkel-svett-vstpva-v-nova-epokha_news482397.html
 "Меркел. "Трябва да покажем, че спазваме основните принципи на нашата нация", добави тя. " НАЦИЯ?
Това според вас как трябва да се тълкува?

Как да се тълкува. По същия начин като холандския социалист, който с много усилия се мъчи да изглежда строг по отношение на имиграцията. Новият му плакат твърди, че на който не му харесват порядките в Холандия, бил свободен да си ходи. Те пък като си тръгнат доброволно ...  ooooh! Whistling

Наистина, наистина се надявам Брексит и Тръмп да повлияят и на изборите тази година в Европа и да видим една по-адекватна политика по имиграционните и  ЕС въпроси. То се е видяло, че такива като Меркел нямат политическо бъдеще в Европа.

# 5 146
Скрит текст:
Това уж е с днешна дата,но звучи старо.Хвърляме армията на границата да ни пази от мигранти.Как ще ни пази,ще ги връща в Турция,защото Е сигурна страна или ще хваща всичко живо и ще го регистрира както борисов нареди и правиха най-прилежно?! Money
https://fakti.bg/bulgaria/221135-hvarlame-armiata-sreshtu-bejanskia-potok
Все тая, кой ще патрулира по границата ни.
Докато поканата е в сила, ще напират и никой не може да ги спре. Наясно са, че най-лошото, което може да им се случи, е да ги регистрират при нас.
Не знам колко са успели да върнат обратно в момента на пресичане на границата, но съм убедена, както и всички ние, че влезлите са многократно повече.

За чеченците бях чула мнения, че са доста по-образовани от сегашните нашественици.
Със сегашните нашественици никой не е в състояние да се мери по тъпота и необразованост.
Те са черешката на тортата. Crazy
По необразовани и първобитни хора едва ли някога ще видим.

# 5 147
  • България
Темата замира момичета .
Само от сантиментални подбуди идвам да пиша , да върви ...
Вече да чувате за протести , вече да чувате за някаква съпротива или нещо да се предприеме
разумно, че да се спре с тази миграция и обгрижване ?
Няма .
Поне лютата студена зима ни е приятел и не тръгват лодките и пришълците .
Но какво от това . Достатъчни са тези влезлите и техните постъпки за обсъждане .
Друго не се сещам да напиша - май, свикваме и се обезверяваме
  Василенка, какво да чуем?
В последно време, да намираш някакви новини в българската преса по въпроса?
Изведнъж проблемът изчезна.
Много по-важно е с какво е облечена съпругата на Тръмп.  Crazy
Синьото костюмче наднича отвсякъде.
Ти с някакви мигранти ще ни занимаваш!  Flutter

# 5 148
Тръмп обяви план за настаняване на бежанците в самата Сирия
http://dnes.dir.bg/news/siria-zoni-bezhanskiat-natisk-sasht-izbo … 016-25116364?nt=4

Евалата, един политик, който чете Мамата и прилага знанията на практика Simple Smile

# 5 149
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
вчера си говоря с мъжа ми и му обяснявам за онази новина, че изпратили 25-ма в Афганистан и това бил голям успех и той ми казва: ми да, голям успех е. има директива, според която повече от 3ма отхвърлени нашественици не можело да има  Joy
не съм търсила дали е вярно, но схванах защо го продават като огромен успех. Mr. Green

SPD изкара кандидата си за канцлер - Шулц, дето до сега беше в Евр. парламент.
бил за по-либерална мигранстка политика. чудя се колко по-либерална?! Rolling Eyes

# 5 150
Струва ми се, че сирийците са по-малък процент от афганистанците. Вторите са и по-агресивни, може би защото не бягат от война, така, както сирийците. Но ако се пресече един от потоците, смятам, че ще повлияе и на другите.

# 5 151
вчера си говоря с мъжа ми и му обяснявам за онази новина, че изпратили 25-ма в Афганистан и това бил голям успех и той ми казва: ми да, голям успех е. има директива, според която повече от 3ма отхвърлени нашественици не можело да има  Joy
не съм търсила дали е вярно, но схванах защо го продават като огромен успех. Mr. Green

SPD изкара кандидата си за канцлер - Шулц, дето до сега беше в Евр. парламент.
бил за по-либерална мигранстка политика. чудя се колко по-либерална?! Rolling Eyes
Може, може!
До сега ги прибираха от морето, а сега могат директно да ги товарят от родните им страни и без да ги питат дали искат или не искат да живеят в Европа. Хората ги поканиха,  а те започнаха да се ослушват.

Струва ми се, че сирийците са  процент от афганистанците. Вторите са и , може би защото не бягат от война, така, както сирийците. Но ако се пресече един от потоците, смятам, че ще повлияе и на другите.
Никой не бяга от война. И сирийци и афганистанци бягат към Европа за да не изпуснат социалните помощи.
Това не са бежанци, а икономически миграции,  които ще се впият в социалната система като пиявици.

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 10:32 от B & C

# 5 152
  • България
Total Croatia News: Броят на мигрантите потърсили убежище в Хърватия е нараснал с 959%

25 Януари 2017 | 05:43 | Агенция "Фокус"

Загреб. Броят на мигрантите, потърсили международна защита в Хърватия миналата година, се е увеличил с 959% спрямо предишната година, предава Total Croatia News.
През миналата година общо 2 235 мигранти са потърсили убежище, докато през 2015 г. броят им е бил едва 211 души. Според доклада на „Хюман Райтс Уоч“ броят на бежанците е бил още по-голям, но една част от тях не са били допуснати в страната и са били върнати в Сърбия.

Превод и редакция: Мария Динкова
http://www.focus-news.net/news/2017/01/25/2357957/total-croatia- … rasnal-s-959.html

# 5 153
Тръмп ясно показа, че е за мерки срещу миграцията и няма никакво намерение да подтиква и още по-малко да натиска Европа да ги приема, но засега не виждам никакви признаци, че нашествениците ще бъдат спирани да идват насам, както и връщани, откъдето са дошли. Това ще означава само, че не САЩ са били виновни на Брюксел за политиката им към мигрантите. Проблемът е дъртата откачалка в Германия и дебелите брюкселски глави. Мен повече ме интересува как ще се отнесе новоизбраният ни президент към този проблем, който ще стане актуален веднага със затопляне на времето. Армията, дето ще пази границата, нещо не ми вдъхва кой знае какъв оптимизъм. Още само приказки, може нищо реално да не излезе. Като гледам мижитурката, дето тури за служебен премиер и нещо съвсем ми се изпари надеждата за по-адекватна политика. Не ми харесва това припиране на Нинова бързо да има избори, преди да са се озъбили проблемите наново.
Колкото и тъпо да изглежда, фалшивите патриоти трябва да имат осезаемо участие в следващия парламент, защото поне даваха зор да се прави нещо по отношение на защитата на границата.

.

# 5 154
Темата с мигрантите е във временен застой,поради метеорологичните условия.Като се стопли ще нахлуе поредната вълна.По някое време ще стане поредният атентат и всичко пак ще се завърти отново...за съжаление.Иначе аз и сега си ги виждам на любимите им места.Вярвам на очите си,а борисов да се скрие в някоя дупка и да не се показва.Нямало мигранти,ама аз ги виждам всеки ден.Ето вчера са строшили витрина на магазин в Овча купел.
http://sofia.dir.bg/news.php?id=25106844

# 5 155
Видяхте ли последната изцепка на Мадлин Олбрайт - щяла да приема исляма в знак на протест против Тръмп.

https://vesti.bg/sviat/amerika/olbrajt-priema-isliama-dobre-dosh … -bezhanci-6064629

Бившият американски държавен секретар Мадлин Олбрайт публично обяви, че ще приеме исляма.
Демократът обясни, че го прави в знак на протест срещу имиграционната политика, обявена от президента Доналд Тръмп:
"Възпитана бях като католичка, после преминах в Епископалната църка, след това открих, че юдейската вяра е моето семейство. Сега съм готова да приема исляма от съображения за солидарност. Добре дошли, бежанци", написа тя в профила си в „Туитър“.

# 5 156
Видяхте ли последната изцепка на Мадлин Олбрайт - щяла да приема исляма в знак на протест против Тръмп.

https://vesti.bg/sviat/amerika/olbrajt-priema-isliama-dobre-dosh … -bezhanci-6064629

Бившият американски държавен секретар Мадлин Олбрайт публично обяви, че ще приеме исляма.
Демократът обясни, че го прави в знак на протест срещу имиграционната политика, обявена от президента Доналд Тръмп:
"Възпитана бях като католичка, после преминах в Епископалната църка, след това открих, че юдейската вяра е моето семейство. Сега съм готова да приема исляма от съображения за солидарност. Добре дошли, бежанци", написа тя в профила си в „Туитър“.

Ха-ха, много показателно за морала на тая госпожа. Сменя четвърта религия! Сякаш вярата е като носните кърпички, може да ги изхвърляш непрекъснато, нищо от това. ooooh!

# 5 157

newsm78 Дали ще се забули от глава до пети и ще спазва всички порядки от шериата? Да не излиза без мъжки придружител, да наследява по-малко от половината от мъжа си, и т.н.? Аман от толерасти. Иначе нека си протестира, де. Уж е демокрация.

# 5 158
  • София
Това е чудесна идея. Да сложи бурка за нея е едно добро решение. Върху бурката отгоре може да си забоде любимата брошка - да я различават коя е между всички зачулени.  Simple Smile
Съвсем изкукаха тия... Дали и Мадона да не последва примера й?  Mr. Green

В Гърция настанили мигрантите в хотели с пари от ООН, там ще чакат да ги разселят из Европа.
След месеци в складове: Мигранти в Гърция отиват в хотели и апартаменти

# 5 159
Темата замира момичета .
Само от сантиментални подбуди идвам да пиша , да върви ...
Вече да чувате за протести , вече да чувате за някаква съпротива или нещо да се предприеме
разумно, че да се спре с тази миграция и обгрижване ?
Няма .
Поне лютата студена зима ни е приятел и не тръгват лодките и пришълците .
Но какво от това . Достатъчни са тези влезлите и техните постъпки за обсъждане .
Друго не се сещам да напиша - май, свикваме и се обезверяваме

И аз имам такова чувство
Промяна няма, освен че затъваме все повече

Последните месеци прави впечатление как тотално се смени цветът и етноса на масата, посещаваща двата мола в квартала на Pure
И се наблюдава масово затваряне на магазини
А в такъв квартал няма друга алтернатива на тези молове и магазините в тях

Тези гърци само да не си съсипят лятото ако тръгнат да слагат астралопитеците из хотелчетата по курортите

Общи условия

Активация на акаунт