Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 174 989
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 5 190
Населението на Германия се е увеличило рекордно заради бежанците
Сбъдна се мечтата на Мами. Laughing
Е, не се е повишила раждаемостта, но и това е нещо.
 Wink

пп. още си мисля, че е циганин с турско име, но не съм засякла още официалната информация.
Пропуснала съм. Може ли линк?

# 5 191
 Wink

пп. още си мисля, че е циганин с турско име, но не съм засякла още официалната информация.
Пропуснала съм. Може ли линк?
https://nova.bg/news/view/2017/01/27/172200/българинът-задържан-за-тероризъм-в-авствия-следен-от-данс/

# 5 192
Благодаря B & C!

# 5 193
  • Ямбол
Българин, турчин или циганин - все тая. Не е бежанец. Това са хора, които помагат и сме си ги отгледали ние.

# 5 194
Българин, турчин или циганин - все тая. Не е бежанец. Това са хора, които помагат и сме си ги отгледали ние.
За теб може да е все тая, но за мен не е!
А и както виждаме и за австрийците не е все тая дали е истински австриец или е австриец само по документи.

# 5 195
  • Ямбол
Аха, ако беше българин не само по документи, щеше да оправдаеш делата му, нали?

# 5 196
Ако беше българин приел исляма нямаше да го оправдая и щеше да ми бъде много неприятно.
Но се оказа турчин. И сега какво? Дай да набием канчетата на всички българи понеже те са го отгледали.  Sick Да заминава гадината в Турция и там да си показва магарийте, а не да излага България в западна Европа!  Twisted Evil

# 5 197

Кои сте ''вие'', които сте го отгледали този човек?  newsm78 Разни НПО-та?

# 5 198
За щастие явлението чист българин-джихадист е с доста ниска степен на вероятност, което не може да се каже за мюсюлманските етноси в България.

# 5 199
Няма как да е чист българин.
Промивката може и от тук да започне, примерно казано. Прекрасни условия имаме, особено откак
откриха джамии финансирани от СА.
https://trud.bg/%D0%B4-%D1%80-%D0%BC%D0%BE%D1%85%D0%B4-%D0%B0%D0 … %B0-%D0%B7%D0%B0/
Д-р Абуаси доста се е постарал, но така и не са обърнали внимание навреме.

# 5 200
  • Ямбол
Ако беше българин приел исляма нямаше да го оправдая и щеше да ми бъде много неприятно.
Но се оказа турчин. И сега какво? Дай да набием канчетата на всички българи понеже те са го отгледали.  Sick Да заминава гадината в Турция и там да си показва магарийте, а не да излага България в западна Европа!  Twisted Evil

Тогава защо казваш, че за теб не е все тая. Аз твърдя, че дали ще е българин или не, все е свършил престъпление.

Кои сте ''вие'', които сте го отгледали този човек?  newsm78 Разни НПО-та?
Ние, които живеем в България. Той е живял с нас. Нашето общество е допуснало той да ходи да помага на терористи.

# 5 201
Е, не смятам, че точно обществото е допуснало това.
По-скоро, както вече споменах, политиката да се разрешава откриване на джамии с преподаване на
радикален ислям в тях. Не е тайна за никого.

# 5 202
 Wink
Чакай, още не са си довели булките.

# 5 203
Скрит текст:
ЕС пак се готви да финансира лагери на мигранти в Африка
Направят си по една седянка, помечтаят си, подремнат си, поизлъжат и дотам. Stop
Откога се говори по този въпрос?
Тръмп ли ги извади от летаргията? newsm78
Едва ли, просто наближават избори.
Освен това искат да избегнат жертви. CrazyОт хуманни подбуди е всичко.Да не ставали жертви на трафиканти...Те трафикантите насила ги товарят в лодките.
Кой кого отгледал,няма какво да се коментира.Зап.Европа колко палачи си отгледа и продължава да им трепери някой да не нарани чувствата им.Има си едни етноси,за които народа е казал:вари го,печи го,то си е зло!Прости и мързеливи,но не е виновен,който яде зелника...Няма какво да се заблуждаваме и да се вменява вина.Истинският мъж,патриот,европеец Орбан:Да направим отново Европа велика.
https://www.24chasa.bg/novini/article/6021964
Другите човекоподобни евроатлантици не знам с коя част на тялото си мислят.Борисов се опитва да ни внуши,че е голяма работа,ама е жалък .Да вземем пример от унгареца.

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 01:05 от Silverstone

# 5 204
 Паскал Брюкнер дава обоснован отговор на някои от въпросите , които терзаят Лиляна:
http://glasove.com/categories/na-fokus/news/obvinenieto-v-islyam … lektualniya-debat
  За една религиозна общност 30 г. четем ,че са терористи ,фанатици , убили хиляди мирни хора .И след това тези хора на тълпи ти се изпращат на съседната улица. Уж ще се интегрират, но всички виждат, че те нямат такова желание, а и единоверците им пристигнали преди 30 г. не само, че не са се интегрирали, а са се капсулирали. Всеки можещ да събере 2 +2 има основание за притеснение. Ако не за себе си, за живота на следващото поколение.
  Сега покрай избора на Тръмп , очаквам следващата фобска жертва - белият, християнски мъж и обществото ни ще бъде окончателно фрагментирано , всеки срещу всеки. Всички са жертви и имат право на агресия.
   Не съм ислямофоб. Който е бил в т.нар. развиващи се , в мюсолмански държави,не може да не се е впечатлил от многобройния млад народ там, от раждаемостта. Отдавна съм си мислила, че светът и Европа няма как да останат вечно бели.Но  не съм предполагала, че ще се наложи да отстъпим континента си по този начин , с благословията на държавната ни политика и с идеологически прийоми. Че на коренното европейско население ще му бъде забранено дори да има позиция. Че няма да се направи опит да се поощри раждаемостта сред европейците , а с парите от данъците им ще се отглеждат нашественици.

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 08:02 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт