Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 174 989
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 5 490
Хе, и това се знае.
Над 1 300 мигранти спасени в Средиземно море само за ден
Ако някой се тревожи, че ще си останем необогатени - споко, няма страшно.

Нещо като за мъжки начин на мислене в женски форум не ми се връзва - някой попита ли белите жени в Европа искат ли да бъдат заплодени от тия маймуни като баш от тях се очаква да ,,обогатят,, генофонда...
Ма иначе в щатите жените се опасяват че ще им бъдат отнети правата от Тръмп.
А правото на европейките да избират кой да ги ,,обогати,,...
Или яловата бабишкера дава ,,обогатители,, а от гласоподавателките се очаква да бъдат с удоволствие ,,обогатени,,...

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 20:27 от Анонимен

# 5 491
Нещо като за мъжки начин на мислене не ми се връзва - някой попита ли белите жени искат ли да бъдат заплодени от тия маймуни като баш от тях се очаква да ,,обогатят,, генофонда...

Бъркаш нещо. Мъжкия начин на мислене е да заплодя чернокожа жена...  Joy за обогатяване на генофонда

# 5 492
Оф, тази снимка от центъра на Виена ме потресе.
От ТУК

Забележете колко са яростни циганките мръсни.
А ние сме ги съжалявали, че им потъпкват правата.
Искали си хиджаба и бурките и всичко.
Докато не станаха толкова много, бяха по-ниски от тревата.
Сега вече си показаха рогата.

Всичко е потресаващо .
И чернилките, които спасяват жабарите и тези със бради и забрадки които протестират ...Ужас, ужас...В какво превърнаха Европа еврогейовете . Гледах и новините по тв и в Париж Лувара се разхождат войници
с калашници, за да бранят туристите от сганта която спасяват и допускат лидерите . Калашници, забрадки...как ще справим . Отива си завинаги духът на Европа -онзи дух, на мацките с къси полички и спокойствието и мира ...

# 5 493
Нещо като за мъжки начин на мислене не ми се връзва - някой попита ли белите жени искат ли да бъдат заплодени от тия маймуни като баш от тях се очаква да ,,обогатят,, генофонда...

Бъркаш нещо. Мъжкия начин на мислене е да заплодя чернокожа жена...  Joy за обогатяване на генофонда

Абсолютно бъркаш, ние мъжете при маймуните не се връкаме, от там сме произлезли...

# 5 494
  • Norge
Ох, по-добре да не бях отваряла линка  Cry

# 5 495
Абсолютно бъркаш, ние мъжете при маймуните не се връкаме, от там сме произлезли...

Не знаеш какво пропускаш.  Party

п.с Ще ни трият с голяма гума  Joy

# 5 496
А, дано ти излезе късмето и черни деца да гледаш ..еми така де , нали ще заплождаш негърки или
арабки с "кръшни" снаги

# 5 497
Ама, много хитро, няма що! Sick
Държат си жените в къщи, не ги пускат на работа, получават си помощите и хоп, тези същите жени, които според религията трябва да са послушни и хрисими, изведнъж по площадите да протестират за правото да носят някакви парцали на очите. Twisted Evil
Твърде стоически се държи полицията пред тези лаещи хиени.  #Cussing out
Ако бяха излезли европейки на протест, досега да са вкарали в действие маркучите. ooooh!

# 5 498
  • София
Хайде сега пък - ново двайсе!
Меркел: За много бежанци е по-добре да си ходят
То е ясно, че идват избори, но чак пък такова дебелоочие... ooooh!
Меркел предлага на всеки мигрант, който реши да си ходи още преди да му е излязло решението по молбата за убежище, да се отпуснат по 1200€, а на тези, на които е отказано убежище и не подават молби за обжалване - по 800€. от ТУК
Направо си е смешно. Че са неграмотни и невежи - то е ясно, но да смятат парите си определено могат. След като са похарчили десет пъти повече, за да се доберат до хранилката - да не са луди да приемат подобни жалки суми? Решила Мути с трици маймуни да лови, ама няма да й се отвори парашута. Подлуди Европа с безумната си политика, пък сега - добре било да си ходят... Акъл има ли тази жена? И пак ли ще я изберат?

# 5 499
Няма акъл . Аз като ви разправям от почти две години че е ку-ку и напълно малоумна -
някои като Герито ми спореха колко е умна .
И пак ще я изберат немците , защото са болна нация

Уф, към Австрия имам сантимен, защото са приятели с Македония,
но кадрите от Виена са плашещи - и Австрия я пиша бегала  

# 5 500
Че те нашенките  се забулили и снимали, онези спортистките, че много хубаво, та арабките няма да си искат хиджаба. А и той не е забранен, какво точно протестират?

# 5 501
Хайде сега пък - ново двайсе!
Меркел: За много бежанци е по-добре да си ходят
 Акъл има ли тази жена? И пак ли ще я изберат?
Май няма значение кого ще изберат.
Дали ще е Шулц или бабата, все тая.
И двамата крещят срещу Тръмп и поддържат една и съща политика.

# 5 502
  • Под звездите
Не знаеш какво пропускаш.  Party

п.с Ще ни трият с голяма гума  Joy

Това ще бъде жертва с цел да се развенчае разпространилия се мит за еднаквия калъп.  hahaha
-------------

Не го шпрехам немския Grinning, добре че е гугъл да ми го преведе, но коментарите под статията отдолу не са ласкави.

# 5 503
  • София
Че те нашенките  се забулили и снимали, онези спортистките, че много хубаво, та арабките няма да си искат хиджаба. А и той не е забранен, какво точно протестират?
Кунц иска забрана на забрадките за държавните служителки по време на работа и пълна забрана на бурките на обществени места. А жените пищят, че им отнемали свободата и им пречели да изяват своята идентичност.  Sick
Нормално е да си вземат под мишница и хиджабите, и бурките, и мюсюлманската си идентичност и да си заминават там, където никой няма да им пречи да си я проявяват.  Все едно някой насила ги е докарал тук.

# 5 504
Абе как със забрадка на работа, тези съвсем са се взели на сериозно. А с бурка не искат ли?

Общи условия

Активация на акаунт