Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 174 711
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 6 555
Умни и красиви, и най-вече толерантни. Peace

# 6 556
Главно от Да, България плюха по елинпелинци...

# 6 557
Образовай ги Нели.И аз така ще постъпя с един човек,който им симпатизира,защото му се струват по-различни. SickМн.хора не са достатъчно запознати с кандидатите и с всеобщото отвращение,си намират някой да му пристанат.
Гледах в новините по нова,Орбан ще строи нова много по-здрава,осветена и по-висока ограда.Ще има камери с инфрачервени лъчи и детектори улавящи човешка топлина.Обмислят и да тече ток по нея.Важното,е че си имат достойни граничари и си отстояват земята,бита,културата си.Браво!Как им завиждам на унгарците.

# 6 558
Образовай ги Нели.И аз така ще постъпя с един човек,който им симпатизира,защото му се струват по-различни. SickМн.хора не са достатъчно запознати с кандидатите и с всеобщото отвращение,си намират някой да му пристанат.
Гледах в новините по нова,Орбан ще строи нова много по-здрава,осветена и по-висока ограда.Ще има камери с инфрачервени лъчи и детектори улавящи човешка топлина.Обмислят и да тече ток по нея.Важното,е че си имат достойни граничари и си отстояват земята,бита,културата си.Браво!Как им завиждам на унгарците.

И аз им завиждам, че си имат политици, които милеят за страната. Подозирам, че в едно недалечно бъдеще ще ставаме все повече ''бежанците'' към Унгария ...

# 6 559
"шофьорът е радикализиран ислямист, с петгодишна условна присъда за тероризъм"
https://vesti.bg/sviat/evropa/hvanaha-dzhihadist-s-gazovi-butilk … -briulsel-6066201
Думата "УСЛОВНА" ми извади очите! Twisted Evil

# 6 560
  • Най-красивата страна
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ на всички българи!
 bg bg bg

# 6 561
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ!

Това не знам дали сте го гледали - Павката Попандов срещу Ефенди Михайлов

https://www.facebook.com/protestbulgari/videos/1462774773775327/

# 6 562
  • Varna
Честит Празник! bg

Докато готвя съм си пуснала и телевизора да ми мрънка и от време на време си пускам
ушите си в командировка....
Абе, тия от БТВ-тУ как не ги досрамя да намесват във празника отново "дечицата" кои-
то хората от Широка Лъка не искаха във селото си. #Cussing out То не бяха сравнения
със нашият народ когато сме били под турско иго и сегашните издевателства там
на техните....срещу техните. И пак упреци колко сме лоши и не сме съпричастни с тези
двама тийнове ooooh! Това онази актриса Пападопулу го дрънка с патос.
В ония смътни времена на нас някой ни е помогнал, сега ние трябва да помагаме. Как
може да мислим, че тези две несрентни дечица може да са терористи.
Мам....им, българският народ знае кога и на кого да помага, стига са ни вменявали вина #Cussing out
Е, бясна съм.  #Cussing outМожеха да ни го спестят поне на нашия празник.

# 6 563
Честит празник!

Ама наистина ли и днес ТВ са облъчвали с тази тема?
На нас са ни помогнали руснаците, както в момента и на тях им помагат /освен ако клетниците не са от "умерената опозиция"/. Ето, вчера за втори път са освободили Палмира. Какво правят тези мъже в Европа, а не са там да си освобождават Родината? Българите така ли са бягали през девет земи в чужбина по време на руско-турската война?

# 6 564
Най ми е смешно, като започнат да сравняват арменските бежанци със сегашните и стигат до извода, колко безчовечни сме били станали за разлика от дедите ни... Обидно е за самите арменци, не друго.

Честит празник!

# 6 565
  • MI
Честит празник, момичета!

Да кажа, че успях да изгледам видеото.
Скрит текст:
благодаря, Диана  Hug
Типичната ТЕД боза, опитване да оригиналничи, съчетано с някои огромни глупости, които вече цитирахте. Най-лошо впечатление ми направи мисля плиткоумния шоу стил и постоянното хилене. Местан поне е интелигентен, колкото и да не мога да го понасям.  Rolling Eyes Тези явно са новата версия на реформаторите, при това влошена.

# 6 566
Изпуснала съм по бТВ  ревовете за престъпниците нахлули незаконно на наша територия.Само не знам кога ще излезне някой и ще ни каже,къде са тези ''деца'' едното,от които пълнолетно?!Нали бягат от война,защо не се кротнат вече?Може да готвят поредният терористичен акт в Европа?

[/Честит 3 Март на всички Българи! bgsize]

# 6 567
А особено е интересно някой като зарони сълзи за клетите здрави и прави мъжища, залели Европа, докато в същото време има женски отряди, които се борят с "бунтовниците".

http://www.dnes.bg/blizak-iztok/2016/04/13/jenite-s-oryjie-sresh … strahlivci.298999

# 6 568
Най ми е смешно, като започнат да сравняват арменските бежанци със сегашните и стигат до извода, колко безчовечни сме били станали за разлика от дедите ни... Обидно е за самите арменци, не друго.

Честит празник!
Peace
Представям си как спасяват евреите през ВСВ и още неизлезли от камерите-почват с претенциите да им се строят синегоги,изхвърляне на храна понеже не е кашер и претенции за пари на ръка,а работа-е там ще има да почакат милите спасители Laughing
Как имате нерви да гледате БиТиВи ? Пападопулу отдавна я знам че е от "умните и красивите"  Sick

# 6 569
А особено е интересно някой като зарони сълзи за клетите здрави и прави мъжища, залели Европа, докато в същото време има женски отряди, които се борят с "бунтовниците".

http://www.dnes.bg/blizak-iztok/2016/04/13/jenite-s-oryjie-sresh … strahlivci.298999

Жестока си.Не забравяйте,че повечето са ''дечица избягали от ужаса на войната''.Те не могат да се сражават с главорезите ''избили семействата им''.Само с един телефон и дебитна карта дълго ''вървяли из джунглата''...сега е редно да ги поемат шведски,немски майчици да ги утешат в прегръдките си.Чудя се какви жени сме се събрали тук и не ни трепна майчино сърце,не се намира някоя да ги гушне,да си поиграе с тях,да им даде топлина?  Mr. GreenТака не мили,не драги се утешават с цигари,бира,енергийни напитки и после защо изпадали в амок?

Общи условия

Активация на акаунт