Времето си застудява, а на ЯНУАРСКОТО човече все по-тесничко му става. - Тема 6

• 56 914
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
И тук да питам.  Имам час за Сигридов за 22ри.  ММ обаче е възпрепятстван служебно и няма кой да ме закара.
Има ли някой, който има час около тази дата и иска да се разменим?
П.п. Моя час е за 10.30.

# 61
  • NE
DeLLtaA По спомен, миналата когато моя син беше около 2 г. сериозно се плашеше от Дядо Коледа. Тази година е друго. Peace

# 62
  • София
NiaV, кажи как мина прегледа Hug

# 63
NiaV, кажи как мина прегледа Hug
Страхооотно! Моята бебка, казва се Ритла,  има аномалия на една веничка, която се е развила вместо друга. Минава от пъпната и връв до сърцето през черния дроб и по принцип около дробчето трябва да завие наляво, а нейната завива надясно. На ФМ док ми каза, че няма да има проблем според него, но ме прати при др Маринов за всеки случай да си даде мнението. Бебка е супер, супер е и Др Маринов- препоръчвам го с две ръце- внимателен, старателен и просто съм фен! После даже ядох салатка и месце и нямах нужда от мандарини!

# 64
NiaVхубаво е, че прегледа е минал добре. Щом ти казват, че няма за какво да се притесняваш супер.
Щaстливка Боже на мен такъв режим ми беше трудно да спазвам преди да забременя, а за сега да не говорим. Ти си герой  Laughing
Така аз съм много смотана  Grinning. Вчера нали имах позволение да ставам и реших, че мога да помогна на мъжа ми в готвенето. Е, така му помогнах, че се залях с вряло олио по дясната ръка  ooooh!. Веднага в болница - трета степен изгаряне. Та сега две седмици поне ще бъда с превръзка и не трябва да я мокрая тази ръка и сигурно ще остане белег. Не, че ми е голям проблем, но все пак е на видима част от ръката.

# 65
NiaVхубаво е, че прегледа е минал добре. Щом ти казват, че няма за какво да се притесняваш супер.
Щaстливка Боже на мен такъв режим ми беше трудно да спазвам преди да забременя, а за сега да не говорим. Ти си герой  Laughing
Така аз съм много смотана  Grinning. Вчера нали имах позволение да ставам и реших, че мога да помогна на мъжа ми в готвенето. Е, така му помогнах, че се залях с вряло олио по дясната ръка  ooooh!. Веднага в болница - трета степен изгаряне. Та сега две седмици поне ще бъда с превръзка и не трябва да я мокрая тази ръка и сигурно ще остане белег. Не, че ми е голям проблем, но все пак е на видима част от ръката.

dEs9110, мажи упорито с Дефламол, Пантенол или каквото продават при вас. Аз така си бях заляла крака на капки от горещо олио, беше много зле. Белезите стояха доста дълго, но след 1 г упорито мазане полека завехнаха и изчезнаха. Може след като спре болката и чувствителността да мажеш с крем за белези на основата на лук. Ще изчезнат постепенно.

# 66
Имаме Пантанол, но за моя случай е слабо, защото освен пръските и капките има един засегнат участък, който направо го изсипах това олио. В момента ме мажат с лекарство с основа сребърен сулфат. Искаха да ме оставят в болница, но след преглед с дежурния АГ, който каза, че бебетата са добре прецених, че няма смисъл да седя в болница 10 дни, за да ми сменят превръзката веднъж на ден.

# 67
Ежеседмичен отчет на близначките. Продължават да си растат, води и тонове - чудесни. Малката е 2100гр. в края на 33-та седмица, голямата малко тегава за измерване, че краката й не се хващат с коремния ехограф. Но тя вървеше с 100-200гр. отгоре на другата, а пък видимо е порастнала - тъй че приемаме, че е 2200-2300гр.
Фиксирахме секциото за 12.12-ти Simple Smile Ако тръгнат по-рано - ще ме приемат във Вита от другата седмица - нататък (нач. на 35-та) Grinning
Докторката вика - ще устискаш ли до 12-ти? Аз - как точно да стискам??  Grinning
Голям зор с тия тонове - направо ми разказват играта, лежа по 1ч. - 1.5ч. Двете блъскат, от позата и контракции получавам, разхожда ми се едната върху пикочния мехур - бе.. Голямо забавление...

Деси, голяма беля така.. Simple Smile Ма важното е, че не е нещо фатално. Лошото е, че сега и това ще ти е дискомфорт, но най-важното - ще минеееееееееееее  bouquet

# 68

Записвам се и аз в отбора на неспящите . Бодувам си всяка вечер и си хапвам по нещичко ,че огладнявам доста .  Не знам дали си внушавам или не ,но мисля ,че топло мляко с мед ми помага да се отпусна и да заспя. Пробвайте, дано да ви помогне.  Киселини имам предимно вечер и затова пия пробиотици, някак си ги овладявам, но ако ги пропусна някой ден ,положението става страшно и вадя содата и започва едно наливане...

# 69
Кака Сврака, какви хубави мерки. Ще си имаш пухкави госпожици  Laughing. Ако разбереш как да стискаш ми кажи  Laughing
Да ще мине поне докато бебетата се родят ще е минало с превръзката.

# 70
Кака Сврака, какви хубави мерки. Ще си имаш пухкави госпожици  Laughing. Ако разбереш как да стискаш ми кажи  Laughing

Те всичките само това ме питат - все едно от нас зависи  Mr. Green
Хаххаа - дори чисто практично - по-лошо е да стискам крака, че свивам корема и провокирам контракции  Grinning Grinning Grinning Та стискам кълките - с широко отворени крака в момента  Mr. Green

# 71
Здравейте, пуснах този пост при Ноемврийките и Декемврийките, пускам го и при вас Simple Smile

Здравейте, момичета.
Извинявам се, че така нахлувам в темата ви, но имам питане.
Първо може би трябва да се представя Simple Smile Майка съм на две деца - Петър на 12 г. и Анна на 8 г., отгледала съм и двамата с помощта на форума и завързах много приятелства тук.
Тук се роди и едно от хобитата ми - Фотография, което се превърна в нещо по-сериозно и в момента завършвам магистратура Фотографско изкуство в Нов Български Университет. За завършване на магистратурата трябва да направя изложба, моята мечта е това да бъде раждане, заснето от мен. За съжаление са много малко болниците в София, които пускат външни хора, особено с фотоапарат, но все пак не е невъзможно. Това са болниците Свети Лазар и Надежда, а в бившата Тина Киркова е срещу заплащане.
Ако някоя от вас има желание да направим снимки на един от най-прекрасните моменти в живота на всяка жена, ще се радвам да се свърже с мен. Естествено, снимките ще бъдат предоставени на мама, но и ще бъдат изложени и в НБУ.

Успех на всички, леко раждане и здрави бебчета на финала желая  bouquet

# 72
  • София
Някой купи ли си електрическа помпа за кърма? В момента имам ръчна и се чудя, дали да не си взема електрическа, за по лесно цедене...

# 73
Някой купи ли си електрическа помпа за кърма? В момента имам ръчна и се чудя, дали да не си взема електрическа, за по лесно цедене...

Аз си поръчах в Али експрес, по-евтини са от тук. Предишната бременност се мъчех с ръчна и не си е работа

# 74
О, аз взех електрическа на Медела този път. Предният път се измъчих с тази ръчната, ама аз си се цедих яко след всяко кърмене до 6 м. Сега просто нямаше как да си го причиня.

Общи условия

Активация на акаунт