Времето си застудява, а на ЯНУАРСКОТО човече все по-тесничко му става. - Тема 6

• 56 942
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро момичета!  bouquetЗапочнахме ли обратното броене? Rolling Eyes Mr. Green

Относно матрачетата  - аз взех на Magniflex - oртопедичен матрак с естествен текстил от памук и бамбук. За мен това е много важно, много по-важно от самото легло. Peace

Относно шишета и залъгалки взех на Чико. Силиконови са и двете залъгалки.  Simple Smile Ще видим после как ще е.

# 91
Здравейте, дами! Simple Smile Как се чувствате днес?
Да се запиша и аз при вас   preggo Чакаме бебе-мъж с термин 10.01.2017г.
Приятен ден на всички! Simple Smile

# 92
Здравейте дами,
Добре дошла Звездичка!
Съгласна съм с Щастливка, мисля и аз да взема Magniflex, нали все пак на него ще спи Ритла, а не на легълцето, което мисля да е икейско и по-евтино от матрака. А за шишета и залъгалки- взех 1 calma на медела, едно с каучук на Чико и едно със силикон на томи типи, само меделата не е стъклена- целта е да объркам детето и да яде от всичко хаха

# 93
  • Варна
Мами,

Имам ужасни болки в кръста в ляво, нещо сигурно си прискрипах. Мажа се с Неокс по препоръкана докторката, но с часове се влошавам. Случвало ли се е на някоя от вас?

Пуснх си урокултура, че не са ми добри изследванита. А също помолих и за вагинален секрет. Довечера съм на трета ФМ 30+3 г.с. съм.

# 94
Да се оплача! Така и не успях да вдигна хемоглобина до 100 и днес ми вливаха желязо в Св София. А пиех по 2 Тотеми , разделно 2 часа от магнезия и млечните, ям месо, но все не се получава. Случвало ли се е на някой да роди  с нисък хемоглобин и проблем ли е?

# 95
  • NE
Аз родих с високо желязо и пак беше проблем, дори по-голям защото засилваше жълтеницата. А и не е гаранция, че бебето ще се роди с нисък хемоглобин. Те ще го изследват още при раждането и ако е нужно ще дават допълнително в неонатологията.

Аз да се оплача, че корема ми е огромен. Едвам вървя, а имам още много време.

# 96
Да се оплача! Така и не успях да вдигна хемоглобина до 100 и днес ми вливаха желязо в Св София. А пиех по 2 Тотеми , разделно 2 часа от магнезия и млечните, ям месо, но все не се получава. Случвало ли се е на някой да роди  с нисък хемоглобин и проблем ли е?
Alja, пусна ли отделно желязо и Б12? Моят хемоглобин беше 86, чакам да видя на следващите кръвни другата седмица.

# 97
Запис и в новата темичка! Щастливка, благодаря  bouquet
Искам да погледна табличката в началото за теглото на бебето по седмици, обаче има някакъв проблем с нея. Не ми се отваря. На вас отваря ли ви се?

# 98
  • София
Запис и в новата темичка! Щастливка, благодаря  bouquet
Искам да погледна табличката в началото за теглото на бебето по седмици, обаче има някакъв проблем с нея. Не ми се отваря. На вас отваря ли ви се?

Заповядай линк - http://prikachi.com/images/674/7689674D.jpg

# 99
Simple Smile Успях да си налучкам стария профил Simple Smile
Bonka Dekova и Womanitka сме едно и също лице.
Рали не съм посещавала Тракия в Стара Загора. Сина ми е роден 2005г. тогава още не съществуваше. Така или иначе след умувания и размисли реших отново да съм в АГ-то. Докторката която съм избрала работи там и в Тракията, но лично за себе си реших да е в АГ-то. Говорих и с акушерки и с лекари различни оказа се, че ако нещо недай си боже се обърка родилката и бебето отново ги изпращат в АГ-то. Верно лукс, удобства и т.н., но аз за себе си реших, че за 3 дни лукс не си струва да давам толкова пари, а при проблем отново да ме пращат в държавната. Simple Smile
За цени чувам различни неща, но е около но по скоро над 500 за нормално и над 1000 за секцио.

# 100
А аз вече като препатила - да кажа, че не само крампа може да е схващането. Всички сме вече в края на бременността и има моменти, в които се притискат и нервите по гръбнака. Мен ми изтръпват ръце, крака. Понякога прекъсват - и се схващат.

Крампата е рязко схващане - с много болка - все едно се е изопнал мускула. Това май е най-лесно да се пресече - другото няма много как, понеже е от натиска на бебетата отвътре...

# 101
NiaV и аз исках да си пусна Б12, но хематоложката беше категорична , че не е от него, а желязото в кръвта ми е високо, тъй като пия пистоянно, но по някаква причина беба дърпа много и не остава да се преобразува в хемохлобин

# 102
И аз съм се насочила към Тракия за раждане, Womantika да не би лекарката която си избрала да е Цонева? Аз съм си я харесала много и мисля при нея да раждам, предложи ми АГ и Тракия, като в Тракия сумата за нормално раждане(при нея) е 650лв. а предполагам, че ако е при дежурен екип ще е само 500лв.Секциото е около 1000лв, + - 100, 150лв. Също така каза,че предпочита АГ заради по-добрите неонатолози. Надявам се , че всичко ще бъде наред и няма да имаме нужда от тяхната помощ, но ако се наложи и в АГ-то ще раждам, наистина за 3 дни е безсмислено да се дават.

# 103
Womanitka, Vuteva, благодаря ви  Hug Аз през 2010 бях страшно доволна от всичко там, но с оглед на промените исках да знам сега как е положението. Иначе цените и тогава бяха такива. Аз съм склонна да си платя за комфорта, не съм лигла, но мисля, че заслужавам спокойствие и добро отношение при всичките мъки, през които минах - визирам повръщането и трите престоя в болница, та най-вероятно пак там ще отида. Все пак е наполовина като цена сравнено с останалите частни болници, за които знам, чак 1000 лв. за нормално раждане ми се свидят  Confused

# 104
Рали , всичките ми приятелки там са раждали и всичките са останали доволни като цяло, единствено от сестрите не са доволни и казват,че са се държали дръжали гадничко, ама все пак за 3 дена ще се изтраят Grinning Дано всичко е наред и да останем доволни от болницата, за кога ти е термина ? Може да се засечем  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт