Времето си застудява, а на ЯНУАРСКОТО човече все по-тесничко му става. - Тема 6

• 57 171
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Здравейте!
Аз снощи спах също много дълбоко, май не съм ставала до тоалетна дори. Корема ми е сериозно паднал. Сутринта ми падна тапата. Сега съм с контракции, но се надявам да изкарам НГ у дома. С първото дете тапата ми падна в деня на раждането, строго индивидуално е наистина...

# 691
Боже този телефон как поправя ooooh!
Тонове не записвахме. С постоянно стегнат корем съм ама не ме боли. Кръста опъва ама може да е щото стоят много права.  newsm78 ще видим. Весело посрещане момичета.

# 692
Polist дано наблизо имате болница! Весели празници на всички!

# 693
  • София
Ами така съм предвидила да ми е близо, дори пеша мога да стигна за не повече от 30мин Grinning

# 694
Весело посрещане на всички и прекрасни моменти през 2017та за всички мамчета и бебчета!

# 695
  • София
Не можах да се преборя за бебе на годината аз, оставям титлата на някоя от другите мами Grinning Влизам да се похваля и тук.

Тази сутрин, в 5:20, се роди моето прекрасно цвете - Лили, 3350 гр. и 50 см., с къдрици.

Ето го и разказът за тези, на които им е любопитно Wink

Първа контракция - в 2:20, втора - след 20 минути, но въпреки големия интервал още на втората контакция знаех, че раждам. Контракциите бяха мноооого по-силни и болезнени от всяка подготвителна. Такива, каквито ги помня от малкия, след като ми изтекоха водите.
Сега води нямаше, но контракциите бяха невъзможни за сбъркване, превивах се на две и трябваше да дишам дълбоко, иначе не се издържаха.
И така, разбрах аз, че раждам и най-спокойно влязох да се къпя, за да се оправя, хич не съм бързала, но за 20 минути под душа имам чувството, че имах 15 контракции. Не бяха толкова, но мен топлия душ изглежда хич не ми помага. Като излязох от банята бяха на 3-4 минути вече, все така силни. Спирах, дишах и се оправях за тръгване.
Стигнахме в болницата в 4:20 (т.е. два часа след първата контракция), помотах си се нарочно. На прегледа на приемен бях с 6 см разкритие, но докато си опишат нещата и ме качат в родилна, вече имах напъни Simple Smile едвам си стигнах до родилния стол и то бебето се показа Wink Развикаха се на лекарката да дойде и аз родих... едвам ми боднаха абоката и не съм сигурна, че имат какъвто и да е било запис на тонове Simple Smile подчертавам, че мехурът още не се беше спукал. Излизаше си с бебето и тогава чак го спукаха.
Нищо кой знае колко травмиращо нямаше, не ме рязаха, надяваха се да излезе без разкъсвания, но все пак се наложи малко шев и кройка после, външно само, нищо фрапантно.
Дадоха ми я веднага да я гушна, тя плачеше и веднага се успокои в/у мен  Heart Eyes
После я взеха да я измият и теглят, мен ме зашиха и ми я докараха с легълцето до мен за двата часа, които трябваше да стоя в реанимация (то реално си е на същото място, където раждаш). Ревеше и се плюнчеше, само показваше езиче, искаше да суче, но се успокояваше като ми чуеше гласа  Heart Eyes много мило ми ставаше.
Та това е. Суче гладно, има голямо желание Simple Smile

Успех на всички още очакващи и весело посрещане  Hug

# 696
  • Стара Загора
Честита Нова Година! Нека донесе много здраве, щастие и късмет и по едно пухкаво бебче!

Iri, честита принцеса! Да ви е жива и здрава и много да ви радва! Така както си описала раждането звучи прекрасно, дай боже на всички такова раждане  Hug

Аз днес следобед се бях притеснила, че тръгва човека, но не би. Откарах около час и половина с контракции на 10-тина мин, но отшумяха постепенно. Посрещнахме и Новата година, чакането продължава Simple Smile

# 697
Честита Нова Година! Здраве и щастие на всички!

Iri, честита къдравелка! Много да те радва и да е много щастлива! Разказът ти е супер- дай Боже всекиму по едно лесно родено цвете! bouquet

# 698
  • София
Честита нова година! Нека ви донесе.мнпго щастие, здраве и сбъднати мечти  bouquet
Ири, честита дъщеричка. Да ви е жива, здрава и много да ви радва  bouquet

# 699
ЧНГ на всички, много здраве и сладки бебчета през новата година!
Честито Ири, да е жива и здрава малката!
Момичета, мен снощи цяла нощ ме боля кръста и ниско долу като за цикъл, постоянна болка, не на интервали, корема беше и твърд през повечето време. Не съм имала болезнени контракции през изминалите месеци. Тази сутрин се събуждам и пак така ме боли..Термина последно от 17.01 се премести на 05.01. Възможно ли е това да са контракции?

# 700
Renitka има ли периоди на отпускане? Иначе прилича на първи признаци! Надявам се , че си подготвена!

# 701
  • NE
Честита нова 2017 година на всички! Пожелавам ви вълшебно раждане и здрави бебчета. bouquet
Честита дъщеричка на мама Ири! Да е жива и здравичка малката Лили и да папа много. Желая ти бързо възстановяване и бързо завръщане вкъщи.

# 702
Честита нова година на всички Simple Smile
Чудя се дали имаме бебе на годината? Ще е много яко да е от нашата групичка.

# 703
И аз чакам да видя дали има разписали се тази нощ Simple Smile) Засега никой не се е похвалил...

# 704
Честита нова година много здраве за нас и нашите бебенца.Честита рожба Ири

Общи условия

Активация на акаунт