Нашите кухни - 66

• 114 346
  • 772
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
solenka, честита ти нова кухня! Със здраве да си я ползваш и радваш!:-)

данина, не мога да помогна за програмата.
Доста от пишещите тук са проектирали сами кухните си ако не на 100, поне на 90%. Като визия и габарити имам предвид.
Успех!

И честита Нова Година със закъснение! Да сте здрави и успешни! bouquet

п.п. щракнах снимка и на моята все още нова кухня, ама с моя телефон егати снимките стават.
Все пак важното е, че почти приключих с тази стая.

Това ми е старата почти 20 годишна кухня, минути преди да изчезне в миналото. Добра кухня беше:-))) После настана ада. Къртене, мазилки, прахоляци и мръсотия, да не отчайвам тези на които им предстои подобно нещо и ще ремонтират част от жилище в което живеят по време на ремонта. В крайна сметка получих бялата си кухня, с тъмен плот и най-вече, шкафа под прозореца. Той ми е любовта. Laughing Побра повече отколкото очаквах, всички електроуреди които не искам да гледам когато не ползвам а са на удобно и достъпно място.
Преди време коментирахме разстоянието между шкафове ...тук се получи 80см и ми е повече от достатъчно, излишно съм се притеснявала.

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 22:00 от Flash*

# 436
  • По света и у нас
Solenka, честито! Кухнята ти изглежда много свежа с тези цветове. Simple Smile Само вкусотии да приготвяте в нея!

# 437
  • Burgas
Много хубаво е станало, Flash, резултата е награда за усилията и неудобствата от ремонта - използвайте си кухнята със здраве и удоволствие  bouquet

# 438
  • Пловдив
Flash*, много е хубава. Направо не мога да повярвам каква е била и в какво се е превърнала. Честито!

# 439
Solenka честито, с удоволствие да си я ползваш. Много е слънчева с това оранжево.
Flash, страхотно е станало, великолепна е Heart Eyes Благородно завиждам и на теб за бялата кухня. Аз така и не я осъществих моята в този цвят....
Какъв ти е плота?

# 440
solenka, честита ти нова кухня! Със здраве да си я ползваш и радваш!:-)

данина, не мога да помогна за програмата.
Доста от пишещите тук са проектирали сами кухните си ако не на 100, поне на 90%. Като визия и габарити имам предвид.
Успех!

И честита Нова Година със закъснение! Да сте здрави и успешни! bouquet

п.п. щракнах снимка и на моята все още нова кухня, ама с моя телефон егати снимките стават.
Все пак важното е, че почти приключих с тази стая.

Това ми е старата почти 20 годишна кухня, минути преди да изчезне в миналото. Добра кухня беше:-))) После настана ада. Къртене, мазилки, прахоляци и мръсотия, да не отчайвам тези на които им предстои подобно нещо и ще ремонтират част от жилище в което живеят по време на ремонта. В крайна сметка получих бялата си кухня, с тъмен плот и най-вече, шкафа под прозореца. Той ми е любовта. Laughing Побра повече отколкото очаквах, всички електроуреди които не искам да гледам когато не ползвам а са на удобно и достъпно място.
Преди време коментирахме разстоянието между шкафове ...тук се получи 80см и ми е повече от достатъчно, излишно съм се притеснявала.

Flash, влюбих се от пръв поглед! Чудесна кухня и със много любов и здраве да си я ползваш!
Разгледах снимките от кухните ви, чудесни са!
Все пак ми се иска да разбера дали има някой, който е изчертал проекта и по него се е изработила кухнята. Sketchup е програма на която може да се изчертае, но от там нататък ще имам доста въпроси. Надявам се да съм попаднала в точната тема! При нас кухнята се очертава да се прави лятото, това лято ремонтирахме из основи апартамента и просто сили, а и средства не останаха за повече. Чудото след майсторите не може да се опише, въпреки че работиха що годе чисто, но има някои неща, които тогава не предвидихме и сега се ме е яд, но ще търсим алтернативи.
До скоро и се надявам все пак да има някой, който да е наясно технологично с нещата!

# 441
Flash браво. Много хубава и много мой тип е станала. И старата ти кухня не е била лоша, но пък новата е в пъти по-хубава. Възхищавам ти се на стъпката, която си предприела и не мога да не ти се порадвам, защото не спирам да се учудвам на "нови" кухни, които изглеждат като от преди 10 години минимум, да не кажа повече. Но това си е много лично все пак. Няма аз да съм в чуждата, нито хората в моята.Затова твоята още повече ми харесва.  Пък и "старата" ти е тип като моята "стара", а "новата", като моята мечтана "нова" като стил  Hug. Честита да ти е.

# 442
Здравейте, мами! За много години, бъдете здрави вие и вашите любими хора, много късмет и сбъднати мечти през идната година!
Сега да попитам нещичко- някой може ли да ми каже от къде да изтегля пълната версия на Sketchup Pro 2016? Изтеглих 2015, но  работя с по-новата версия и виждам плюсовете при нея... Да поясня само, че лятото изтеглих 2016-пробната версия, може би е искала обновяване или знам ли какво, но понеже сме в нов апартамент и по време на ремонта около 3 месеца не бях пипала компютъра и съм пропуснала възможността. Сега вече ми иска лиценз..... и за съжаление не намирам никъде надежден такъв или ключ...
Ще следя с голям интерес темата тук! Дали има мами, които са проектирали сами и изпълнили проекта на кухни и мебели, понеже на нас това ни предстои и смятаме да го правим със съпруга ми.
Благодаря предварително на всички отзовали се !
Ето от тук можеш да ги свалищ но трябва да се регистрираш
https://rutracker.org/forum/tracker.php?nm=Sketchup%20Pro%202016
https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5308801
https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5233544

# 443
  • Варна
Мерси момичета. bouquet
Аз съм доволна и че моя мъж я хареса накрая, че до последно беше все наопаки.Simple Smile Като чу бели шкафове и зелени стени и каза, че болница ще правя. Laughing

drago_2008, плота е термоплот, на Кроношпан, K016 SU Carbon marine wood.

# 444
  • По света и у нас
Flash*, честита нова кухня! Чудесно изглежда и определено е по-хубава и функционална от старата. Със здраве да си я ползвате! Simple Smile

# 445
Здравейте, мами! За много години, бъдете здрави вие и вашите любими хора, много късмет и сбъднати мечти през идната година!
Сега да попитам нещичко- някой може ли да ми каже от къде да изтегля пълната версия на Sketchup Pro 2016? Изтеглих 2015, но  работя с по-новата версия и виждам плюсовете при нея... Да поясня само, че лятото изтеглих 2016-пробната версия, може би е искала обновяване или знам ли какво, но понеже сме в нов апартамент и по време на ремонта около 3 месеца не бях пипала компютъра и съм пропуснала възможността. Сега вече ми иска лиценз..... и за съжаление не намирам никъде надежден такъв или ключ...
Ще следя с голям интерес темата тук! Дали има мами, които са проектирали сами и изпълнили проекта на кухни и мебели, понеже на нас това ни предстои и смятаме да го правим със съпруга ми.
Благодаря предварително на всички отзовали се !
Ето от тук можеш да ги свалищ но трябва да се регистрираш
https://rutracker.org/forum/tracker.php?nm=Sketchup%20Pro%202016
https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5308801
https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5233544

4efits, много, много БЛАГОДАРЯ!!!!  bouquet bouquet bouquet

# 446
  • Бургас
Флаш, кухнята е просто приказна!  Heart Eyes
А зеления цвят е разкошен!

# 447
Flash*, кухнята е просто страхотна! Честита!

Гледам, че горните шкафове стигат до тавана. С гипсокартон ли сте го изправяли?

И на мен също доста често ми опяват за болничното бяло и ми става направо смешно  Laughing зеленото ти е много приятен нюанс

# 448
  • Варна
Над шкафовете има бленда няколко сантиметра. Въпреки това таваните са много хубави, в смисъл, прави и нивелирани само със шпакловка.  Ама това отдавна, сега само го боядисаха. За сметка на това пода е крив.Simple Smile) едно време този който е слагал подовата настилка явно е бил майстор на бани, защото пода в кухнята ми има много хубав наклон в посока на мръсния канал. Та не им беше лесно на хората като монтираха долните шкафове.

# 449
ts_kk, много реалистично е направен тапета. А гърба на кухнята какво е - ПДЧ или това си е стената боядисана? Ако е боядисана стена, не се ли страхуваш , че зад котлоните ще стане мазало?

Не, не е боядисана станата, има си пдч, бяло. Как иначе, тя ще стане на нищо.....

Общи условия

Активация на акаунт