Нашите кухни - 66

• 114 289
  • 772
  •   1
Отговори
# 480
  • Plovdiv
Здравей Теди. Добре дошла в темичката. Ще ти дам албума ми да видиш доста модерни кухни. Опитвах се три ппъти да кача линкове но се затвори страницата. Днес ми е скапан ден.
Има в нета, особено в руските сайтове има много принт модерни малки кухнички.
Ето албумчето:
http://blagoslovena.snimka.bg/properties/moite-idei-za-kuhnya-ba … a.934604.37717635
Това е нещо което каза че харесваш дърво с цветни плочки. От там наляво съм качила доста цветни лъскави с принт кухни, специално за теб.

Мисля че е добре да се сложи отпред някоои фирми. Пиша ги грубо, те си имат сайтове.
Кераглас, гласмания, доста добри и огромни каталози. Сънконцепт, стройглас.
За гранитогреса добавете Булгранит, мисля че имаха магазини на морето и в София, едни от най- големите каталози за гранит за плочи(защото не съм виждала други.  😁😊)
Другата уникална фирма която заслужава да я постнем е Юнит териор, правят красиви неща като рисунки от няколко вида гранит. А витражи правят пак Клиърглас. Надявам се да съм била полезна.

Здравей! Благодаря ти много. Албумчето е доста голямо. Започнах да го разглеждам с надежда да си открадна някоя идея. Ще ми се тези идеи обаче да ги коментирам и с някой майстор, за да видим колко са осъществими и практични тези красоти. Може ли някой да даде информация за добър майстор в Пловдив?

# 481
  • Варна
В продължение на разговора за цветовете в кухнята, сега вероятно ще шокирам голяма част от вас с нашата кухня. Точно такава я искахме като комбинация- сивата гама на дъб като ПДЧ и син тюркоаз за стъклото. Костваше ни ядове и разправии, но резултатът си заслужава. Имам забележки- някои са видими, други- не, но това са "бели кахъри". След няколко седмици ползване мога да кажа, че ни е много удобна, функционална, от уредите засега сме доволни също. Всички шкафове над плота са със стъкла и подсветка. Дори и основното осветление да не е включено, в работната част е много светло. Това беше основно мое изискване. Трябваше осветлението да се включва със сензор, но на финала е с едно мини димиращо дистанционно. Островът също е осветен- под камъка минава led лента. Ето я и нея на дневна светлина:
http://dox.bg/files/dw?a=821f9923c0
http://dox.bg/files/dw?a=313c1c398d
http://dox.bg/files/dw?a=c19bd805f0
http://dox.bg/files/dw?a=30b6c86aef
Дано се получи качването на снимки, че в prikachi все ми ги завърташе. Не знам защо от светлината се е получила разлика между стъклото и цвета на столовете- почти еднакви са си.

# 482
  • In the shadows of my mind
Кухнята ти е прекрасна!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Страхотни смели цветове, чудесна е, много ми харесва! Поздравления! С много здраве да си я ползвате!  bouquet 
Би ли споделила от къде пазарува, и колко излезе като цена?

# 483
  • Пловдив
Flufi, кухнята ти е много красива! Това тюркоазено.....не мога да го опиша какво чувствам като го гледам на снимка. Представям си ако съм в самата стая.
Там където ти е пералнята и сушилнята някаква ниша от самата стая ли е?

# 484
  • Plovdiv
Дай размера на на комина

Днес ходих до апартамента и взех точните размери. Нишата е 190 х 260. Оказа се че коминът е в ъгъла все пак Simple Smile размерите му са 14х73. всичко е в см.

# 485
  • Plovdiv
flufi кухнята ти е много красива. Ползвай си я със здраве! От какъв материал е гърба на кухнята? това тюркоазеното стъкло ли е?

# 486
  • София
Май само аз не виждам снимките на кухнята на flufi Sad, а много бих искала, т.к. и ние мислим за тюркоаз/ сиво за кухнята или за хола ( в банята със сигурност ще има тюркоаз и навсякъде, където мога да го сложа Heart Eyes)

# 487
Flufi, много е красив и много ми харесва! Със здраве да си я ползваш!   HugНе знам какви са и кусурите, поне аз не ги виждам. Само се чудя защо има само една горна вратичка от стъкло newsm78
 Мислех, че хладилникът е вграден, а той май е до пералнята и сушилнята. Удобно ли ти е така? Големият ти шкаф тип килер ли е? И колко ако е удобно да напишеш излезе плота на кухнята и острова?

# 488
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
flufi, страхотна кухня  Heart Eyes

# 489
  • Варна
Само на мен ли ми иска парола newsm78
И на още една потребителка де

# 490
  • Варна
Благодаря Ви за отзивите! Благодаря и на всички, включващи се с помощ и съвети  по темата, безценни сте!  HugСиньото във всякакви нюанси обожавам от дете и присъства навсякъде около нас. Носи ми усещане за вода и лято (зимата страшно ме потиска!). ПДЧ-то е Dekorini от Роси, цвят дъб Невада. Много искам да го похваля- никакви петна не остават по него, често си мажа ръцете с крем, малкият ни син ходи и пипа с ръчички и пак няма следи. Уредите и мивката са Eurolux и Faber от Лекс груп, смесителят е Teka от Вето (също много добро попадение!), обков и механизми Блум. Гърбът е стъкло, боядисано в цвят по RAL. Честно да ви кажа нямам представа кое колко струва отделно на финала, защото в хода правехме промени. Соленичко беше, само уредите и мивката са 3300 лв. Всичко мебелиста ни направи, достави, монтира- стъкло, плотове. Проектът си беше наш.
Малкото помещение е създадено като перално, с канал и т.н., там винаги ми е стоял и хладилника. Килерният шкаф скрива комина. Имахме проблем със съседката- години наред и дишахме манджите , въпреки нашите абсорбатор и клапа ( след техния ремонт се включи в грешния изход), но с тях не можеш да се разбереш. Трябваше генерално да решим проблема и направихме извод за аспиратора на терасата. Дърпа ужасно силно и вече няма миризми. Килерният шкаф долу е с триетажен джоли механизъм 30 см. Идеален за картофи, лук, сухи чайове. Не ми допадна килерния шкаф с цяла врата с кошници. Горният  е с рафтове, където са буркани с подправки, кутии за съхранение, пакетирани храни.
Няма парола, мисля че трябва да се въведе изписания код. Не ме бива в качването на снимки.

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 23:46 от flufi

# 491
  • В полите на Витоша :)
Страхотна кухня, flufi! Със здраве да си я ползваш и много вкусотии да приготвяш в нея.

И на мен не ми стана ясно това с горните шкафове "Всички шкафове над плота са със стъкла и подсветка." - аз виждам само един със стъкло.

# 492
  • Варна
Всички шкафове имат стъклени дъна, в които е вградена по цялата им обиколка led-лентата. Но не като целите готови дъна, които светят и отвътре в шкафа. Така е по-лесно за поддръжка и почистване. Повечето шкафове, които съм виждала имат просто залепена лента. Стъклото някак пречупва светлината. Ето снимка, при пуснато осветление. Дано се види добре.
http://dox.bg/files/dw?a=2483a1c083

# 493
  • В полите на Витоша :)
Ааа, сега разбрах (първо помислих, че за вратичките на горните шкафове става въпрос). Много е красиво! Обичам да ми е светло на плота.

# 494
И на мен не ми се отварят снимките на flufi - за всяка снимка ми иска ми парола, пък да променям някакви настройки, да записвам и т.н.  Cry
Не може ли някой да ги качи в сайт за снимки, а не за файлове ?

Общи условия

Активация на акаунт