Нашите кухни - 66

• 114 213
  • 772
  •   1
Отговори
# 630
https://electron.bg/images/ARES_K938.jpg
Някакви мнения за този смесител?
Мивката ще е тази,решила съм
http://www.tekaindustrial.com/files/productgalleryphoto/big_bowl … 80_1c__bahia_.jpg

# 631
  • Раковски
Тека е добре, тази мивка има нещо недоизмислено, но с това се занимават тези които правят ще кухнята, инак мивката е голяма и може да се къпе бебе.

# 632
Ballanina ние сме с този смесител на Тека и съм много доволна, само дето тъй като е по висок много пръска

# 633
  • София

И мивката и смесителя са добри на Тека. Не знам дали в момента я има тая мивка налична, но иначе е уникално удобна за работа. Смесителя малко пръска, но като пуснеш малко по-слабо водата стават нещата...

# 634
# 635
# 636
Имала съм Blanco и Teka алпака преди това. Тази на Тека се надра за отрицателно време. Наслояват се мръсотии доста лесно, които после с чагъртане се премахват, а не е като да не почиствам и да не мия всекидневно, но явно самият материал задържа и малко по-малко за около седмица се получават наслагвания.
Бланкото само се надраска, други проблеми не съм имала.
Сега взех на Schock. Ползвам я от 2 седмици и съм много доволна. Почиства се с лекота и не остават никакви следи. Скоро ще покажа снимки и на нашата историческа кухня. Ето за момента само на мивката и смесителя.

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 15:38 от drago_2008

# 637
drago_2008 , много добре изглежда. А какъв е смесителя? За колко см шкаф е мивката?

# 638
drago точно такъв органзайзер за гъби ми трябва за мивката да закача, от къде ти е ?

# 639
  • Burgas
drago_2008 ,много хубава мивка Heart Eyesи кухнята изглежда обещаващо.
И аз да споделя,че не съм доволна от Тека-"наследих" една мивка инокс микролен май се води,беше ужасно захабена,в продължение на месеци търках с какво ли не,докато се изчисти.Сега е добре,иначе не се драска, но водата при нас е много варовита и всяка капка си личи Rolling EyesЕто вчера я търках пак и светна,но днес вече не мога да я гледам,изглежда захабена и това е #Cussing outМоже и да е някаква по-нисък клас,не знам,не съм я купувала аз,но при ремонта с радост ще я изхвърля-не бих я причинила на никого след мен Peace

# 640
mumbas, мивката е за шкаф 90 см, при нас е монтирана на 100 см шкаф. Смесителят е нa Grohe, но монтажът е двудупков - 1 дупка за смесителя и 1 за ръкохватката.
 tileva.baldjieva87, сушилникът за чинии и органайзерът за гъбички са ми на Simplehuman. Сушилник техен ползвах и до момента и съм супер доволна, сега взех по-голям и е страхотен. Органайзер имам техен стар по-различен модел. Честно казано не съм във възторг от стария, но взех този, защото не намерих алтернатива.
Ето още малко снимки. Мечтаех за бяла кухня, но не срещнах подкрепа. Сега имам пак дървена кухня, но по изцяло мой проект и 3 други стаи с бели мебели Laughing Blush

Още снимки ще имам другата седмица като дооправим надявам се Crazy

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 16:34 от drago_2008

# 641
  • По света и у нас
 drago_2008, супер кухня сте си направили! Grinning Много ми харесва. Със здраве да я ползвате дълги години! Би ли ми казала, на коя фирма е абсорбаторът над печката и доволна ли си от него? Ще чакаме продължението.

# 642
drago_2008, супер кухня сте си направили! Grinning Много ми харесва. Със здраве да я ползвате дълги години! Би ли ми казала, на коя фирма е абсорбаторът над печката и доволна ли си от него? Ще чакаме продължението.
Благодаря!
Кутията е изработена от производителя на кухнята, иначе е Еуролукс модел Интегра. Доста е шумен, но дърпа добре и всичко. Между кухнята и холо-трапезарията не сложихме врата, но миризми от пържено не се разнасят. Купихме го преди 1.5 г от тогава го правим този ремонт, та сега сигурно има и по-хубави модели  Simple Smile

# 643
  • Burgas
drago_2008, много ви е хубава кухнята-уютна ,топла Heart EyesСъс здраве да се ползва  bouquet Вратичките са от масив ,нали?А плота и гръбчето от какъв материал са?

# 644
 drago_2008 чудесна кухня. А Би ли ми отговорила откъде е килима, че без крака останах и не мога да си харесам, а твоят ме покори от пръв поглед.

Общи условия

Активация на акаунт