Нашите кухни - 66

• 114 204
  • 772
  •   1
Отговори
# 645
  • София
drago_2008, чудесна кухня наистина, поздравления.  bouquet

# 646
drago_2008, Честито! Много е хубава кухнята, красиво е дървото. Орех ли е или нещо друго? И окантения плот на острова е също много интересо решение. Със здраве да я ползваш! На мен много ми харесва въпреки, че не е бяла.

# 647
  • Варна
И на мен ми харесва много цвета на дървото, чудесна кухня. Честито Драго Simple Smile
С удоволствие бих разгледала снимки и на другите помещения които ремонтирате ако някога решиш да пуснеш виртуални гости в дома си.

# 648
  • София
 drago_2008 кухнята е много хубава. Какъв е плота и обкантен ли се продава или майсторите на кухнята са го обкантвали?

# 649
Благодаря на всички bouquet
Ето и снимка на шкафа с мивката

Смесителят е Grohe 32894000 K7.
borka01, вратичките са масив ясен, като има и доста фурнировани страници на колоните и горните шкафове. Плотът и гръбчето са гранитогрес лепен на предварително подготвени плотове и челосан с масивни профили байцвани в цвета на кухнята.
kriakla, килимчето е от Айко. Тип въжено (мокетено) ли не знам как да го опиша точно, 65 лв. Надявам се лесно да се почиства и е доста леко. Ако се окаже калпаво ще го сменя без притеснения, поне е евтино.

Flash*, н.п. ще пусна линкче на това, което имам като снимки Peace
₪₪₪ Afrodita ₪₪₪, кухнята е купена готова ние после сме добавили масивнните декоративни лайсни, които обожавам Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 08:06 от drago_2008

# 650
Честита да е!!! Голяма хубавица!
Гранитогресът какъв е? Изобщо не му личат фугите!

# 651
Честита да е!!! Голяма хубавица!
Гранитогресът какъв е? Изобщо не му личат фугите!
Мерси Hug
Гранитогресът е индийски, идеално прави плочи 60/60 см калибровани без никакви дефекти, не са изтумбени или с вирнати крайчета както са масовката. ММ каза, че не е виждал такъв по нашите магазини. Няма как да го покажа в интернет...

# 652
  • София
drago_2008 , поздравления и от мен за хубавата кухня!Изглежда удобна и функционална, със здраве да се ползва!И аз с въпрос ( така както е тръгнало всеки да харесва и пита нещо, направо давай обяснение елемент по елемент кое как, какво и откъде е  Simple Smile) - откъде са механизмите с кошници/панери на открития рафт? Ако не бъркам, това си е цял изтеглящ се механизъм ?

# 653
drago_2008 , поздравления и от мен за хубавата кухня!Изглежда удобна и функционална, със здраве да се ползва!И аз с въпрос ( така както е тръгнало всеки да харесва и пита нещо, направо давай обяснение елемент по елемент кое как, какво и откъде е  Simple Smile) - откъде са механизмите с кошници/панери на открития рафт? Ако не бъркам, това си е цял изтеглящ се механизъм ?
Благодаря Hug Кошниците ги поръчах от тук https://www.amazon.co.uk/Munchen-Solid-Wicker-Basket-Runners-x/d … ker+basket+500+mm До колкото помня тези, които видях в БГ бяха на Hefele и на двойна цена. Изваждат се изцяло и имат дръжки, плъзгат се по дървените водачи.

# 654
Чудесна кухня, drago_2008! Честито и от мен, със здраве и радост да се ползва!  Hug

Малко ми се разминава визията на шкафчетата с визията на шестоъгълните плочки, но като цветове комбинацията е чудесна, много хубаво изпъкват шкафчетата на фона на бялото и светлосивото. Плотът ти е прекрасен и различен, поздравления още веднъж! И също като другите момичета, очаквам с нетърпение да видя още от този дом!  Blush

# 655
drago 2008. Много сте мила, че отговаряте на безбройните ни въпроси. И аз чакам с нетърпение още снимки.

# 656
Здравейте, престои ми изработка на нова кухня.От доста време ви чета с голям интерес и получих много полезна информация за мен.Като начало имам въпрос към Shadowman.Искам кухнята а е хубав бял гланц /по възможност да не оставят следи от пръсти и по-малко да  се надрасква/.Колебая се между  модекс  и акрилен гланц.Майсторът твърди,че акрилния много трудно се кантирал.Според вас кой гланц е по-добър и ако е акрилния на коя фирма да предпочета.
От това което съм прочела разбрах,че за горен ред шкафове е хубаво механизмите да са на Блум.Искам да знам за долния ред шкафове, кои панти с плавно прибиране са за предпочитане?

# 657
  • Раковски
Според мен акрила е по-доброто. Гланца на модекс около 150 лв/кв, покритието е пвц (покритието е като мдф плочите на AGT където един лист от 3,14 кв е 133 лв.), плюса е, че тук няма кантове, но акрила и да се кантира и нареже ням да стигне тази цена (акрила е около 80 лв/кв), отделно от това покритието на акрила е 1 мм дебели и подлежи на ремонт ако се надраска повече. Самата акрилна плоскост се кантира както другите плоскости, има един малък монус и той, че ако плоскостта е светла се вижда лепилния шев който е по-тъмен. Има и други материали които са като акрила, примерно полиестер и полиглос, смятам , че полиестера с доста здраво покритие. За пръстите не мога да кажа къде оставят следи, но вече ще започна да пробвам по лъскавите кухни.

# 658
  • Burgas
Скрит текст:
Според мен акрила е по-доброто. Гланца на модекс около 150 лв/кв, покритието е пвц (покритието е като мдф плочите на AGT където един лист от 3,14 кв е 133 лв.), плюса е, че тук няма кантове, но акрила и да се кантира и нареже ням да стигне тази цена (акрила е около 80 лв/кв), отделно от това покритието на акрила е 1 мм дебели и подлежи на ремонт ако се надраска повече. Самата акрилна плоскост се кантира както другите плоскости, има един малък монус и той, че ако плоскостта е светла се вижда лепилния шев който е по-тъмен. Има и други материали които са като акрила, примерно полиестер и полиглос, смятам , че полиестера с доста здраво покритие. За пръстите не мога да кажа къде оставят следи, но вече ще започна да пробвам по лъскавите кухни.

Извинявайте ,но какво представляват полиестера и полиглоса Rolling EyesНе съм много наясно-толкова много материали се предлагат Shocked Има ли някъде из нета сайт ,където да се информирам за различните материали?

# 659
  • Раковски
Това са наименования на покритието, инак плочата е МДФ. Информация евентуално може да се даде от там където се продават.

Общи условия

Активация на акаунт