Нашите кухни - 66

• 114 375
  • 772
  •   1
Отговори
# 285
Под отцедника плота не е рязан, нищо не пречи да се завърти. Предполагам нищо не пречи и после да се разменят местата на смесителя и автоматичния изпразнител .

# 286
  • София
Под отцедника плота не е рязан, нищо не пречи да се завърти. Предполагам нищо не пречи и после да се разменят местата на смесителя и автоматичния изпразнител .

Моят е рязан под отцедника. Так си беше по схемата която е към мивката. Но моята е съвсем друг модел. За това си мислех, че завъртането не е толкова безпроблемно.

# 287
  • Sofia
Права сте,но дали ще има място за батерията заради страниците и как се разкача залепена със силикон мивка?

# 288
  • Sofia
Всъщност се оказа, че плота е отрязан..

# 289
  • София
Щом плота е рязан няма как да се мести наляво без да се смени плота, което за няколко см. до края на сегашния шкаф, не си заслужава парите според мен. Едно сменяне на плот означава разкачане на гръб и т.н. Ако се завърти мивката в сегашната дупка на плота би я направило още по-неизползваема, т.к. коритото ще отиде още по-надясно.

# 290
  • Бургас

Кофти. Моя не е рязан, за това предложих обръщане на мивката.
Не знам какво да те посъветвам.  Rolling Eyes

# 291
Лоша ситуация, аз се чудя изобщо как сте допуснали да ви направят нещо което не ви харесва. Ако съм аз ще накарам майстора да махне плота и да направи нов за негова сметка. Ужасен човек! То е лесно да правиш, а после друг да се мъчи!  newsm78

# 292
  • София
Лошото е, че няма как да е за негова сметка, след като са ободрили и приели проекта.

# 293
И нашият плот не беше рязан. Странна работа. То проектанта освен да чертае трябва и мозък в главата да има. Не да си цопне една мивка ей там, където е останало място. То си има стандарти в дома кое къде да се сложи. Не са случайни хрумвания, а е помислено.

# 294
  • Sofia
Няма да коментирам проектанта,защото адски се ядосвам.
Друг вариант е мивка с по-малко корито, но същата големина с отцедник. Сега коритото е 45 см. Това беше най-добрия вариант за мен. По-малко не знам как ще мия тави и дали изобщо ще се намери. И пак седи въпроса как ще се отлети сегашната мивка.

# 295
  • София
Какви тави да миеш, нали каза, че имаш миялна? newsm78

# 296
Здравейте момичета!
Тъкмо правим ремонт в кухнята и имам нужда от съвет/мнения.
Кухненският ни плот и гръб ще са от естествен камък. По тази причина се насочихме към вграждане на мивка под плота с едно корито, от гранитен материал. Гледахме в един магазин на Шок и на Бланко, но ми се струват малко скъпички. Виждам в интернет , че има и по-евтини подобни, но на други марки.. Малко ми е трудно да преценя към кои да се насоча. Та въпросът ми е някой има ли впечатления и мнение за съответните мивки и съответно заслужава ли си да се дадат толкова пари или да минем на по-евтин вариант за мивка  Thinking Благодаря предварително за помоща Peace

# 297
  • Sofia
Малка е...45 см. Не всичко ще влиза

# 298
  • Раковски
Здравейте момичета!
Тъкмо правим ремонт в кухнята и имам нужда от съвет/мнения.
Кухненският ни плот и гръб ще са от естествен камък. По тази причина се насочихме към вграждане на мивка под плота с едно корито, от гранитен материал. Гледахме в един магазин на Шок и на Бланко, но ми се струват малко скъпички. Виждам в интернет , че има и по-евтини подобни, но на други марки.. Малко ми е трудно да преценя към кои да се насоча. Та въпросът ми е някой има ли впечатления и мнение за съответните мивки и съответно заслужава ли си да се дадат толкова пари или да минем на по-евтин вариант за мивка  Thinking Благодаря предварително за помоща Peace

Какви марки сте гледали?

# 299
  • срещу двата комина :)))
Малка е...45 см. Не всичко ще влиза

и аз имам такава миална, няма тава, която да не влиза  Peace

Общи условия

Активация на акаунт