Нашите кухни - 66

• 114 375
  • 772
  •   1
Отговори
# 405
  • Раковски
 На който не му се дават много пари за аспиратор, искат да е по-мощен линото е добър вариант, за 200 пари получаваш мощен аспиратор. Бръмченето на по-висока степен ще е проблем ако кухнята и хола са на едно място. В нас съм със същия аспиратор и шума не ме притеснява понеже не е в хола, ся друго е, че аз не готвя.
 mumbas май пише за модела турбо на пирамис, той дефакто е елика с лепенка пирамис, това също е добър избор за хора които не искат най-евтиното, но и пък скъпото идва в повече, тоес за 330 (някъде) взимаш мощен аспиратор.

Последна редакция: нд, 25 дек 2016, 11:15 от shadowman

# 406
Да, shadowman,  Турбо е. Не знаех, че е Елика, но отношението на ММ към този вид техника не се променя било Елика или Пирамис - кюнец с мотор, който трябва да е достатъчно мощен, за да си върши работата по предназначение.

# 407
Хо, хо,  Весела Коледа!  
Честито на жените с нови кухни.  Много са хубави.
Пожелавам на Шадоумен много красиви кухни още да сътвори!
Гледам тези Лекс груп и се чудя,  вие казвате името Лекс сякаш той е производител.  😀
Аз още до никъде не съм стигнала,  оставих обикалянето като кон из мaгазините за след НГ.

# 408
Здравейте,
честита Коледа на всички! Бързам най-накрая да ви покажа кухнята си, с по-професионални снимки. От доста време сме готови, но чак сега успявам да се похваля!
На всички ви желая весели празници, успешна нова година и да си призная, без форума и информацията тук нямаше да си харесвам кухничката толкова!

http://ardeco-bg.com/detail_product/id-379/%D0%9A%D1%83%D1%85%D0 … 1%D0%B5%D0%BD.htm

# 409
  • Sofia
Здравейте,
честита Коледа на всички! Бързам най-накрая да ви покажа кухнята си, с по-професионални снимки. От доста време сме готови, но чак сега успявам да се похваля!
На всички ви желая весели празници, успешна нова година и да си призная, без форума и информацията тук нямаше да си харесвам кухничката толкова!

http://ardeco-bg.com/detail_product/id-379/%D0%9A%D1%83%D1%85%D0 … 1%D0%B5%D0%BD.htm
Страхотна кухничка! Честито, ts_kk! Много здраве и смях за теб и семейството ти в нея!  bouquet

# 410
Честитооо, много приятно е станало! Да се ползва със здраве!  Hug

# 411
Здравейте,

Много е хубава! Честито!

# 412
  • Варна
Браво и честито! На мен ми харесва много, чудесна е Simple Smile

# 413
ts_kk, браво, много добре е станала. Със здраве да я ползваш и много вкусотии да сготвиш!
Тухлената стена има ли някаква допълнителна обработка?

# 414
  • Под Сините камъни
Здравейте,

Разкошотийка  Heart Eyes

# 415
  • Варна
ts_kk, браво, много добре е станала. Със здраве да я ползваш и много вкусотии да сготвиш!
Тухлената стена има ли някаква допълнителна обработка?

На мен ми прилича на тапет по скоро. Но ако не е, е много интересна защото ефекта е на стара стена а обикновено не ги правят така.

# 416
професорът до мен по пикселизация ми каза, че стената е фотошоп обработка, а дали е така? Чакаме ts_kk да се изкаже за секрета на стената.

# 417
Да личи си професионализма, един пример когато цокъла се вкара по навътре отпада зарязването и я няма цепката

# 418
  • Варна
м? Laughing Някой път не разбирам за какво говорите? Коя цепка, къде? И не се ли монтира по принцип по-навътре от фронта цокъла? На моята кухня даже е много навътре май ... поне в сравнение със старата ми кухня. Ама пък се вижда светлинния индикатор на съдомиялната ми. Че се бях притеснила как ще ми 'зазидат' екстрата. Crazy

# 419
Благодаря ви, 3д тапет е. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт