Седми клас,Мили Драги vs Немили Недраги

• 59 133
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Нашите деца са на "Немили недраги". Другата седмица ще ходят да гледат "Хъшове" в Народния театър.

Някой да не е правил тест по история върху Праистория и история на Древния Изток? Да знам дали да качвам теста на моя гений. Едва се е включил в точките за 4. Труден бил. Ми може и да е труден, като го гледам - не е особено лесен, ама това е положението.

# 151
  • Русе
  Не правиха тест на Праисторията, направо започнаха Египет. По БЕЛ обаче ще правят в понеделник сигурно върху Текстовете.

# 152
  • Варна
В пощата ,в  папка история мисля имате качени тестове . Peace

# 153
  • sofia
Виви, качи за древния Изток, моля те.Набора са на древна Месопотамия, даже имаше да прави проект за Асирийската империя. Дружно спретнахме проекта и вчера се е представил добре, поне така ми каза.

# 154
  • гр. София
Mama Mimi, може ли да качиш теста по география. Сега гледам, че нямам нищо по гография тази година, а нашата дава доста екзотични въпроси и е доста непредсказуема....
Добро утро, мили мами  Grinning

Изпращам Ви теста по география. Дано Ви е от полза  newsm10
http://dox.bg/files/dw?a=796a369ee9
http://dox.bg/files/dw?a=2e48250a8d
http://dox.bg/files/dw?a=8074a7c6b5
http://dox.bg/files/dw?a=421997c812

С пожелания за хубав и усмихнат ден!

# 155
  • гр. София
Виви, качи за древния Изток, моля те.Набора са на древна Месопотамия, даже имаше да прави проект за Асирийската империя. Дружно спретнахме проекта и вчера се е представил добре, поне така ми каза.
мирта, ние по история много изостанахме... Naughty
Едва на втория урок са от тези почивки - ваканция и избори  newsm78 В понеделник ще правят КР върху праисторията.

# 156
  • София
И при щерката са на Немили Недраги. Изпитват ги, правят контролни почти ежедневно.

Вчера беше голяма забава. Голямата преоткри, преди няколко дни, книжките за Малкия Никола и сега четат със сестра и и се заливат от смях. Даже и мъдро заяви, че сега гледала на книгата с други очи и и била много, много по-забавна от преди.

Vivi, и нашите ще ходят на "Хъшове" следващата седмица Simple Smile

С мъжа ми заминаваме днес за 3 дни и децата ще са с дядо и баба - очаква ги живот и глезене. Малката за първи път ще ходи на състезание - СМТ, и ми е малко притеснено. Инструктирала съм каката да си говорят, да е внимателна, да стои до края, да брои внимателно триъгълници, квадрати и т.н. Да видим какво ще се случи.

# 157
  • Русе
  Преди малко ми се обади в междучасието. Изправила ги е четирима да правят обсъждане на Немили Недраги. Края на часа ще ги оценява. Каза, че се справял много добре, ама колко много и колко добре, не  зная.

# 158
  • гр. София
Нашите деца са на "Немили недраги". Другата седмица ще ходят да гледат "Хъшове" в Народния театър.

Някой да не е правил тест по история върху Праистория и история на Древния Изток? Да знам дали да качвам теста на моя гений. Едва се е включил в точките за 4. Труден бил. Ми може и да е труден, като го гледам - не е особено лесен, ама това е положението.
Vivi, някъде по-напред в постовете от тази тема (7 страница) качих тестове за праистория.
Нашата седмокласничка в понеделник най-накрая след толкова пропуснати понеделници ще прави КР върху праистория.
Скрит текст:
Както писах вече само два урока всичко на всичко са взели по този предмет.
 Иначе по литература и ние сме на "Немили-недраги". Разисквали са каква е разликата между метонимия и метафора... newsm78

chibi, Crombelina,
БРАВО на Вашите седмокласници  smile3501
Добра среща на новите мами тук  welcome

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 11:56 от Mama Mimi

# 159
Благодаря за отговорите.  Heart Eyes
Идеята е да няма неизкарали и да се замаскират недостатъците на системата.  Mr. Green
Друг е въпросът малко точки за къде ще стигнат. 
Пак ще трябва да ги юркаме връстниците, ако искаме да постигнат повече.
Мамче, липсваше!  bouquet

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 11:45 от chibi

# 160
  • София
Качих теста на Иво в групата и в пощата - в папка "История".

# 161
  • гр. София
Качих теста на Иво в групата и в пощата - в папка "История".
Vivi,  Hug БЛАГОДАРЯ ТИ! Точно и аз сега качих теста по история там в пощата  Wink

# 162
  • sofia
Виви,благодаря за теста.
Гледам,че се организират посещения на Хъшове от училищата. При нас няма такова нещо и аз реших да го организирам за набора, заедно с една приятелка и нейния набор. Билети имаше чак за 15 декември, чак се учудих на посещаемостта.

# 163
Отново благодаря за поздравите и пожеланията, момичета.

Цитат
Но все пак освен че искам детето да попадне в училище със сериозно преподаване, най - много искам  да попадне и в добра среда Praynig
Ох, аз за същото мечтая.
Замислих се - дайте да ги запишем в едно училище и в един клас децата, поне да знаем, че средата е сигурна. С такива майки като нас ..... Mr. Green

# 164
Замислих се - дайте да ги запишем в едно училище и в един клас децата, поне да знаем, че средата е сигурна. С такива майки като нас ..... Mr. Green

Аз сам твърдо ЗА!
Може и да си разпределим контролирането  Mr. Green

Волен е с 5 на разлагането - отново от невнимание са налице тъпи грешки.
Правили са петминутка по физика, контролно по география. Утре предстои химията.
И все още съм му бясна  Twisted Evil А той ми се умилква и се опитва да ме убеди, че всичко е наред.
Само че, аз седем години вече играя в този цирк и на мен не ми минават тия  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт