Петият президент на Република България

• 381 437
  • 5 325
  •   2
Отговори
# 570
Ох.... психоанализа. То верно, като пийне човек разсъждава доста.
Жалка картинка, битовка така, де.

# 571
Корнелия Нинова се върна тихомълком от дипломирането на синчето в САЩ, за да отиде публично на паметника на Живков, а  после в Москва на инструкции

Радев е един Щирлиц, никакъв НАТО-вец не е, не си мислете, че онези са глупави и като отишъл Радев в САЩ за един семестър, някой ще го брои за НАТО-вец,
първото му интервю е за ТВ Русия, а после не пропусна да спомене за заветните санкции ...
Какъв Щирлиц те гони ? Той 2 пъти е бил в щатите. Най-добрият по успех от европейците, с най-добри постижения. Мноооого трябва да си озлобена  да пишеш такива неща. Човек и враговете си трябва да уважава е казано. Не го проумявам как може така да се пише наизуст , с подигравки за човек дето в професията си поне е достигнал върха и го е надминал. Толкова линкове се дадоха от хора познаващи го, биографията му, какво ли не и пак Щирлиц. Срамота! Може и промит мозък да имам тук една писала мама, но поне аз съм си го промила. Никога не съм била като папагал или по модата или за някаква облага в реала говоря или пиша. Смешно и жалко става вече да наричате Радев комунист, руснак, Щирлиц и какво ли не. Той повече време в подготовка е прекарал в щатите , отколкото в Русия, ако това ще гледаме. Човек с три езика , летец (това само да станеш такъв се иска максималното и като ум, и като здраве и физическа подготовка, ако някой не знае) Направо унизително да чета някой самозабравили се . Малко себеуважение имайте.

# 572
Стефан Данаилов е председател на инициативния комитет, който е издигнал кандидатурата на Румен Радев за Президент; Миролюба Бенатова взема интервю от него и показва как той празнува победата.

Въпросът е 'какво и защо го е страх от жената на Президента'?

# 573
Корнелия Нинова се върна тихомълком от дипломирането на синчето в САЩ, за да отиде публично на паметника на Живков, а  после в Москва на инструкции

Радев е един Щирлиц, никакъв НАТО-вец не е, не си мислете, че онези са глупави и като отишъл Радев в САЩ за един семестър, някой ще го брои за НАТО-вец,
първото му интервю е за ТВ Русия, а после не пропусна да спомене за заветните санкции ...
Какъв Щирлиц те гони ? Той 2 пъти е бил в щатите. Най-добрият по успех от европейците, с най-добри постижения. Мноооого трябва да си озлобена  да пишеш такива неща. Човек и враговете си трябва да уважава е казано. Не го проумявам как може така да се пише наизуст , с подигравки за човек дето в професията си поне е достигнал върха и го е надминал. Толкова линкове се дадоха от хора познаващи го, биографията му, какво ли не и пак Щирлиц. Срамота! Може и промит мозък да имам тук една писала мама, но поне аз съм си го промила. Никога не съм била като папагал или по модата или за някаква облага в реала говоря или пиша. Смешно и жалко става вече да наричате Радев комунист, руснак, Щирлиц и какво ли не. Той повече време в подготовка е прекарал в щатите , отколкото в Русия, ако това ще гледаме. Човек с три езика , летец (това само да станеш такъв се иска максималното и като ум, и като здраве и физическа подготовка, ако някой не знае) Направо унизително да чета някой самозабравили се . Малко себеуважение имайте.

Друго си е еднокнижния простак от Банкя, прочел една книга ма май само заглавието

# 574
Ох.... психоанализа. То верно, като пийне човек разсъждава доста.
Жалка картинка, битовка така, де.
Имам си принципи . Никога няма да се включа да плюя срещу човек
дал нещо на обществото - дори да е лом пиян и залян .

# 575
БСП не е нито лява, нито дясна партия, а една шайка некадърни грабливи птици, които, грабейки, дори не могат да замажат очите на хората. Не мисля, че изобщо изповядват каквито и да било ценности.

Подкрепям!
Точно защото трябва да гласуваме за личности, които правят нещо за България. Затова аз харесвам Борисов - видя се, че прави нещо за тая държава. По делата ще ги съдим. И да, няма безгрешни хора, никой не е съвършен. Но преди Борисов нищо не се случваше, а докато той е/беше на власт, държавата живна.

# 576
  • София
           Мажоритарната система щяла да изолира малките партии. Интересно какво точно печелим, като има малки партии в НС. Спокойно можеше да си минем без Атака, Франкенщайна на Бареков , Сектата на Костов или фенклуба на Първанов Нищо полезно не са направили - освен, че изкараха по някой лев във редките моменти когато бяха нужни да осигуряват кворум. Пропорционалната система има бъг, който и пречи да създава силни и еднородни мнозиства. Всичко при нея е въпрос на компромис, а в българският вариан - делене на кокала между управляващите в името на  правителство, даващо им достъп до кокала. И се стига до варинта в който всички крадат, но организирано и по предварителна договорка.
          Румен Радев като президент щял да спре нелегалната имиграция. Много ми е интересно как точно ще стане това, след като Партията на европейските социалисти е най про-имигратската партия в европарламента и няма как да позволят на БСП да предприемат каквото и да било в тази насока. Не случайно бъдещото вице Илиана Йотова подкрепи Резолюция на Европейския парламент за "правата на човека и миграцията в трети държави"- защото това е политиката на социалистите. И да се очаква нещо друго е фантазия.

# 577
  • София
Eau, където се появи о...а темата-абсолютно зомби. Не е ли Елена Йончева начело на инициативния комитет?

# 578
  • София
Проф. Михаил Константинов: Разумният срок за въвеждане на мажоритарна избирателна системата е не по-малко от шест месеца
http://www.focus-news.net/opinion/2016/11/14/40709/prof-mihail-k … hest-mesetsa.html

# 579
Eau, където се появи о...а темата-абсолютно зомби. Не е ли Елена Йончева начело на инициативния комитет?

http://www.mediapool.bg/initsiativniyat-komitet-izdigna-drugarya … b-news254248.html

Инициативният комитет издигна "другаря генерал" Радев за президент на "НРБ"

"...Председател на комитета е актьорът Стефан Данаилов, който е и зам.-председател на БСП.

В комитета влизат 240 души, сред които лидерът на социалистите Корнелия Нинова, журналистът Елена Йончева, Снежана Тодорова – председател на съюза на българските журналисти, параолимпиецът Дечко Узунов и "много други имена, формиращи общественото мнение", съобщават от левицата. ..."

# 580
тези избори бяха много интересен тест на мажоритарната система, защото имахме един мажоритарен кандидат в лицето на Радев и един откровено партиен /почти по пропорционалната система щеше да ни я нахлузи Баце-магаре да е- от ГЕРБ да е/. Резултатите ясно показаха, че мажоритарната система е добро място за скриване на осрани задници- извинете моя френски. Видяхме добре какъв вот събра БСП с една общоприемлива фигура. Ако някой ни беше казал, че столетницата ще вземе 70 % на места- щяхме да се смеем със з... си, но се случи. С простото обявление "ама вие гласувате за Радев, а не за БСП" Нямам претенцията , че Радев не би се еманципирал от партията, която го подкрепи- той поне дава такава заявка, но тестовете минаха и на Баце много му хареса идеята да си издигне "независими кандидати с подкрепа" и така да избегне всяка партийна отговорност. Същото важи и за другите политици- най-лесна работа е да напълним парламента с независими комунисти, гербаджии и прочие- цялата миризлива сган. Чудесно убежище си намериха нашите калпазани.....

# 581
  • София

http://www.mediapool.bg/initsiativniyat-komitet-izdigna-drugarya … b-news254248.html

Инициативният комитет издигна "другаря генерал" Радев за президент на "НРБ"

"...Председател на комитета е актьорът Стефан Данаилов, който е и зам.-председател на БСП.

В комитета влизат 240 души, сред които лидерът на социалистите Корнелия Нинова, журналистът Елена Йончева, Снежана Тодорова – председател на съюза на българските журналисти, параолимпиецът Дечко Узунов и "много други имена, формиращи общественото мнение", съобщават от левицата. ..."

Я недей цитира медиапуул, дори и най-простия вече ги знае тези две три (дез)информационни сайтчета!

# 582
Гласувах за Радев и съм доволна от резултатите. Пожелавам му да бъде наистина президентът на НАРОДА!
Няколко пъти съм слушала Йотова на живо. Много е подготвена и смятам, че с Радев са истински тандем в работата, ще постигнат целите си и ще бъдат достойна президентска двайка. Тя е минала от пи ар  при Първанов през цялата йерархия на БСП, а с мандата й в Евр. парламент е запозната с цялостната политика на Европа.
Скрит текст:
/Винаги, когато съм присъствала на нейни срещи, е била много стилна в облекло, прическа, грим//
. Ще се допълват с Радев според компетентностите си. Ако се тушира проблемът с бежанците и се концентрират в другите важни проблеми за страната, вярвам, че ще бъдат много успешни.
Имам впечатления от политиката на БСП от доста години и вярвам, че са си извадили поуките и няма да допуснат фатални грешки повече. Смятам също, че БСП и Радев имат еднакъв принос за тази победа. Той предложи на хората качества, а БСП го подкрепи с 1 млн. избиратели. Нинова заслужава похвала за отличния избор в случая. Всъщност БСП изнесе цялата му кампания /не оспорвам приноса на  екипа му/. От друга страна, той успя да убеди своите избиратели в качествата си на достоен човек със собствено мнение и съвест, с които не би напавил компромиси.  Без БСП той пък не би имал този резултат. Важното е сега всеки да си гледа своята работа и да работят наистина за България.
За визията на тази или онази дама, въпрос на моделиери и коафьори. Това се променя. Не съм фен на г-жа Цачева, но в друга тема казах и по повод на така осмиваната й външност, че изглежда много добре според възрастта си, а пък  на фона на г-жа Меркел, си е направо отлично.

# 583
Върнах новините по нова да ги изгледам със закъснение.

Бе те там все едно са ни чели темата цял ден, дето одумвахме президеншата.
За тоалети, за всичко. Laughing

# 584
Само дето щатите вече не искат в нато, държавите не давали пари а Тръмп каза който иска американски войници - да си плаща.
Нато без сащ, турция при Путин е една гей дружинка
Дано навреме се спасим от потъващия кораб

Ааааа, нещо си се объркал,
няма никакъв потъващ кораб, НАТО не е потъващ кораб, няма и да стане,
ще си плащаме, колкото трябва /макар, че им отказахме безплатно да ни пазят/ и ще стоим при цивилизацията, а не в азиатската компания на Путин и Лукашенко,
русофилите, ако ви пита някой, веднага ще се запишете при Ердоган, Лукашенко и Путин, вие не понасяте Западната цивилизация, защото така ви е вкарано в главите ...

Общи условия

Активация на акаунт