Петият президент на Република България

• 381 371
  • 5 325
  •   1
Отговори
# 630
  • тук и там
Често срещам във темата да се споменава ГЕРП..Нарочно ли е,или за толкова години управление,някои не са научили даже името или поне абревиатурата на управляващата до скоро партия newsm78

# 631
И в  Благоевград е така,добре че кмета е от герб,много откраднаха но и много направиха,кварталите разцъфтяха с това саниране,

# 632

Сигурно защото двата мандата /неуспешни и неизкарани до край/ докараха хората до тотална мизерия.Хората се отвратиха от наглото и хулиганско държание на управляващите,които си мислеха,че с лъжи ще се крепят вечно на власт.
Може ли малко повече детайли:
*кои хора
*колко от хората
*официален източник на информацията
А според теб защо цяла България избра новото.Защо хората не казаха да на Цецка.Така би трябвало да постъпят тези които са доволни от управлението.Според теб 450 лв в град близо до София,нормалнапзаплата ли е?Доволен ли е човека който я взима.700 лв чисто  за трисменен труд достатъчно ли е,доволни ли са тези които ги взимат.С имена ли да ти ги посочвам.Щото България не е София,Пловдив и Варна.....

# 633
  • София
И Фандъкова ли е подала оставка? Shocked (чета във фейса или е майтап?)

# 634
MG, вярно ли? Аз да не би да живея и работя, в някое друго измерение? Rolling Eyes
Явно си протуснала изборите за президент.Радев,човек никому неизвестен,би така наречения генерал Борисов
Редно е да си иска международен одит на това управление и тогава,който поеме власта,да управлява.
Трябва да съм луда да искам Марешки в парламента,Слави нищо няма да направи,само буни духовете.
На това му "викам"- пиянството на един народ......

# 635
Нешка Робева: Бойко Борисов умишлено провали Цецка Цачева

http://petel.bg/Neshka-Robeva--Boyko-Borisov-umishleno-provali-T … -TSacheva__180326

# 636
Често срещам във темата да се споменава ГЕРП..Нарочно ли е,или за толкова години управление,някои не са научили даже името или поне абревиатурата на управляващата до скоро партия newsm78
Умишлено е😂 от уважение

# 637
Няма да е лошо Корнелия да попита Мая Манолова, къде си прави косата, барем и нейното гнездо оправят.
Колкото до "първата дама", предпочитам без нея, и добре си ми беше, даже хих не ми липсваше такава. Изведнъж като видях това ансамбълче с ламе и дължина прекрасни, ми се прииска и тази да иска да е в сянка, но тя жената си държи да си показва нивото.

Ще ползвам този пост, за да завърша участието си в темата и все пак да кажа нещо хубаво за новата президентска двойка, визирам Радев и жена му:
Най-хубавото в новата президентска двойка е бившата съпруга на генерала.

Политическите аспекти и всички произтичащи от това последствия, които се предвиждат в тази дискусия тук, не са ми интересни.

Лека нош, наздраве и ние сме на всеки километър.

# 638
Абе ще я понагласят госпожата,не я мислете

# 639
Или тя тях! Wink

# 640
тези избори бяха много интересен тест на мажоритарната система, защото имахме един мажоритарен кандидат в лицето на Радев и един откровено партиен /почти по пропорционалната система щеше да ни я нахлузи Баце-магаре да е- от ГЕРБ да е/. Резултатите ясно показаха, че мажоритарната система е добро място за скриване на осрани задници- извинете моя френски. Видяхме добре какъв вот събра БСП с една общоприемлива фигура. Ако някой ни беше казал, че столетницата ще вземе 70 % на места- щяхме да се смеем със з... си, но се случи. С простото обявление "ама вие гласувате за Радев, а не за БСП" Нямам претенцията , че Радев не би се еманципирал от партията, която го подкрепи- той поне дава такава заявка, но тестовете минаха и на Баце много му хареса идеята да си издигне "независими кандидати с подкрепа" и така да избегне всяка партийна отговорност. Същото важи и за другите политици- най-лесна работа е да напълним парламента с независими комунисти, гербаджии и прочие- цялата миризлива сган. Чудесно убежище си намериха нашите калпазани.....

Ама ти защо така сега....Народът каза ДА! Кой разбрал-недоразбрал, чул-недочул, знаял-недознаял, отиде да пусне бюлетина за референдума, тананикайки си песничка на Слави. Wink
На глупав народ, системата му виновна... Whistling

# 641
БСП ни фалира 4 пъти- по времето на Живков два пъти,
гладната Луканова зима, гладната Виденова зима, май е забравено това,
2013 пак щяхме да сме фалирани, но за щастие големите ни банки са чужда собственост и нямаше как да станем
Борисов си подава оставката без никой да му я иска,
при БСП никога няма оставка- те кокала не го дават без кръв,
да си помним Виденов, Орешарски- 5 месеца протести - и нищо ....

# 642
  • София
Колкото до "първата дама", предпочитам без нея, и добре си ми беше, даже хих не ми липсваше такава. Изведнъж като видях това ансамбълче с ламе и дължина прекрасни, ми се прииска и тази да иска да е в сянка, но тя жената си държи да си показва нивото.

+1!

Спомням си тук даже имаше специална тема с възмущения как може Плевнелиева да не иска да е първа дама. Права излезе жената, гледа си живота и децата и не й пука за суетата и не се е излагала.

# 643
  • София
БСП ни фалира 4 пъти- по времето на Живков два пъти,
гладната Луканова зима, гладната Виденова зима, май е забравено това,
2013 пак щяхме да сме фалирани, но за щастие големите ни банки са чужда собственост и нямаше как да станем
Борисов си подава оставката без никой да му я иска,
при БСП никога няма оставка- те кокала не го дават без кръв,
да си помним Виденов, Орешарски- 5 месеца протести - и нищо ....

Честно , била съм дете по това време не помня много
По Бойко Борисово време също не е песен. Мизерия е навсякъде.
Малкия бизнес хич го няма.
Безработицата е голяма дори в големите градове.

Аз продължавам да мечтая за пълна смяна на правителтвото и настоящите партии.

# 644
Помолих те да ми отговориш на конкретни въпроси. Не искаш и шикалкавиш, задавайки ми въпроси, които нямат общо с тези, които зададох.
Все пак може ли отговор на моите въпроси относно хората, които "тънат в мизерия":

*кои хора
*колко от хората
*официален източник на информацията

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 22:22 от пахистахис

Общи условия

Активация на акаунт