Петият президент на Република България

• 381 006
  • 5 325
  •   2
Отговори
# 2 715
 Simple Smile В случая е, няма основание за пряко договоряне и както се казва трябва да мине през първи клас открита процедура, тя да се провали , после има още една стъпка и чак тогава - скапани са му юристите в обществените поръчки. Пък и за да го направи уставно ще мине година време - бързал е човека

# 2 716
Брей, много притихна тая тема. Пък то не остана, РР взе да се изказва, РП да се отчита а тук една тишина ...

# 2 717
Днес се почва, имай търпение!

# 2 718
Ето го! Влиза в Парламента със съпругата си

# 2 719
Дано са въдворили Беновска някъде за 24 часа, да няма повече циркове...

# 2 720
Първата дама е заложила на скучноватото черно и бяло, при което е почти невъзможно да сбъркаш...
О, да, и е корегирала дължината на полата или рокля беше, не видях добре.

# 2 721
  • София - Рим и обратно
Я, разкажете сбито какво е станало, моля, че нямах време да следя новини.

# 2 722
Обаче пак го държи под ръка.

# 2 723
И Вицето е заложила на черно и бяло - черното преобладава, предвид фигурата и, само по маншетите на ръкавите видях, че има бяло
Маргарита Попова влиза с рокля в бордо Rolling Eyes

# 2 724
Обаче пак го държи под ръка.
Така го е хванала, че все едно е в хватка....Не ми е симпатична тази жена
Росен Плевналиев пак е с лилавата вратовръзка. Друга няма ли или тази е задължителна Laughing

# 2 725
Я, разкажете сбито какво е станало, моля, че нямах време да следя новини.

Кафе с мед, ето видео, че изобщо не ми се разказва тази пошла и платена история...

https://vesti.bg/bulgaria/nso-izvede-benovska-predi-da-zameri-pl … s-iabylka-6064318

# 2 726
Цецка Цачева си е с дежурното униформено костюмче, гледах снемки от вчера, шефката на прокола на президенството направо кърти с дантелена рокля и бял чорапогащник

# 2 727
Беновска, докато гледах вчера новините ми идеше през телевизора да я хвана за косата.
А и охраната, единият от тях и взе ябълката и се обърна да се върне назад, при което тя тръгна да вади още една. Защо не я хванаха двама под мишници и да я изкарат извън залата? Грозна работа. Стана ми жал за Плевнелиев.
Нямам възможност да гледам в момента, моля да разказвате на две на три какво се случва.  Peace

# 2 728
Шефката на протокола е бившата жена на Веско Маринов Mr. Green
А М. Кунева е с поло под сакото Rolling Eyes

# 2 729
Слушам речта му - направи на пух и прах всички наши обществени сектори....то хубаво, ама нещо конкретно дали ще се предложи? Как ще стане пълната промяна? С другарите може би, дето нямат никакъв пръст в тая мазня в дето е сега в обществото?

Общи условия

Активация на акаунт