Петият президент на Република България

• 381 715
  • 5 325
  •   1
Отговори
# 3 165
Аз й пиша, че ни забавлява, тя си мисли, че ни дразнела. Сигурно си на студено и мръзнеш. Mr. Green
Ти луда ли си 😂ма?
И трите ми климатика бачкт до -25 ,вземи се свести преди да ръсиш глупости

# 3 166
Явно си доста изнервена вече и няма какво да кажеш. Не е лесно. ... хеМГи боли, хеМГи сърби....ех колко мъка има по белия свят...
Оооо ти и парното си си спряла, горката. Пък и ти до преди малко се оплакваше, къв студ, мизерия, глад абе въобще апокалипсис е в момента.
Това обръщение "ма" много ти отива на претенциите, баш си ти пасва.

Последна редакция: нд, 22 яну 2017, 11:56 от пахистахис

# 3 167
Явно масово народът е с доходи над 10 000, щом така се бъзна...

Дръжте се прилично, ще ни секнат забавлението. Обиждайте се по-рафинирано и софистицирано.

# 3 168
А необлагаем минимум предлагат ли БСП-то? Това не го мернах?

# 3 169
Явно си доста изнервена вече и няма какво да кажеш. Не е лесно. Горките комунисти... хеМГи боли, хеМГи сърби....ех колко мъка има по белия свят...
Оооо ти и парното си си спряла, горката.
Освен "изнервена"друга дума знаеш ли😁
И на тъпите ти реплики,кви отговори очакваш,ти кво съществено казА?Умница ,убавица ,тя😂

# 3 170
хеМГи боли, хеМГи сърби благодаря за въпроса  Mr. Green, сега ще ида да почета, че да си обогатя речника - например агресивна, харесва ли ти? А ако се опитваш да ме накараш да използвам обидни думи, хич няма да ти се получи. Измисли нещо друго.

# 3 171
  • София
Вместо да дърпа хората с ниски доходи нагоре, тя ще дърпа тези с "високи" доходи надолу? ooooh! ooooh! ooooh!

Начина ти на мислене ми допада, и ако наистина си от Варна ще те черпя кафе!  bouquet

Скрит текст:
Да, от Варна съм.  Wink

Иначе от тази дума "равенство" направо ми се  Sick Кому е необходимо това равенство? Нека има прослойки в обществото и всеки да живее добре според чергата си. Защо всички трябва да сме равни, това не мога да разбера?

РР и той започна с това "равенство" онзи ден. Tired

Скрит текст:
Дръжте се прилично, ще ни секнат забавлението. Обиждайте се по-рафинирано и софистицирано.
Няма значение, дали е масово или това са малък % граждани. Защо продължава да се гледа с лошо око на хора, които имат добро образование и добри доходи т.е. добър /среден социален статус? Не движат ли точно тези хора иконимиката по света? Или е по-готино всички да са с доходи до 500лв/месец, че народът да спи спокойно: "Не е важно аз да съм добре, важно е Вуте да е зле".

Говоря за принципи, не за конкретни случаи.

# 3 172
хеМГи боли, хеМГи сърби благодаря за въпроса  Mr. Green, сега ще ида да почета, че да си обогатя речника - например агресивна, харесва ли ти?
Не съм бе у,😘ницата ми тя,не усещаш ли ,че се лигавя,скучна си ми!

# 3 173
Ми що се занимаваш с мен хеМГи боли, хеМГи сърби. Аз отдавна ти казах, че се забавлявам с теб.

# 3 174

Що, не може ли да имаш доходи над 10 000 и да не си "народен изедник"? Големите цифри вече, че ще наказват хората.
А за софистицираното и рафинираното се обърни към МГ-то. То горкото не може другояче и си кара махленската....

# 3 175

Що, не може ли да имаш доходи над 10 000 и да не си "народен изедник"? Големите цифри вече, че ще наказват хората.
А за софистицираното и рафинираното се обърни към МГ-то. То горкото не може другояче и си кара махленската....
Тано,скрий се😂😂😂

# 3 176
хеМГи боли, хеМГи сърби благодаря за въпроса  Mr. Green, сега ще ида да почета, че да си обогатя речника - например агресивна, харесва ли ти? А ако се опитваш да ме накараш да използвам обидни думи, хич няма да ти се получи. Измисли нещо друго.

Нещо опитите за хумор не ти се получават. Звучат толкова плоско.

# 3 177
Нали, уча се от най-добрите.  Mr. Green Точно в стила на хора от темата. Но когато някой почне да пише в техен стил - опаааа, кофти. Но за тях е позволено. Вие верно ли не виждате, че това сте вие и вашия начин на писане? Не виждате, когато се подиграва с аватари на потребители и плюе, повръща и обижда, обобщава, обвинява....

Айде, приятно ви.

# 3 178
Обаче Тръмп леко ги объркА.Днес уволнил 80 посланика, включително и този в Германия.Та чакаме да видим.
😂.
Ще ги уволни я. Род голям. Кой посланник, кой съветник.  От кога Тръмп стана символ на справедливостта и прогреса.

Мисля, че просто се преекспонира, защото е Тръмп. Иначе явно не е необичайна практика и това всъщност би трябвало да е нормално.
http://voices.washingtonpost.com/44/2008/12/obama-gives-political-ambassad.html
http://www.newsmax.com/US/ambassador-resignations/2008/12/05/id/326954/

# 3 179
Ми що се занимаваш с мен хеМГи боли, хеМГи сърби. Аз отдавна ти казах, че се забавлявам с теб.
Ми значи всички е забавляват,обичам такива теми Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт