След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -204ღღ

• 33 871
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Синош поне ще намаже  smile3508 smile3521 newsm03 newsm08 newsm44

# 346
В Туитър прекръстиха Елбар на Елбел - ел е ръка, бел е кръст, талия - ръчичката на Боре на кръста на Елчинка! Grinning

# 347
Толкова съм впечатлена от стайлинга на Дефа  Whistling че чак останах без думи  Sick
Стилиста е за убиване просто  ooooh!

Турските фенове още миналата седмица обещаха, ако не си вземе поука, да запалят чучелото му на площада. И той ли, те ли си взеха поука - изнесоха се  Mr. Green Ама Дафа ще си я гледаме и тази серия като парцалена кукла  Mr. Green

Някакъв закачлив и свободолюбив стил отразяват, игрива неформалност и раздърпаност. Детска жизнерадостност има в този стил на обличане с ретро елементи.

Права си, раздърпана си е  Joy  Joy  Joy И прекалено неформално - цветово и стилово  Rolling Eyes 

# 348
  • На юг от тук
Боре получава наградата.

# 349

Някакъв закачлив и свободолюбив стил отразяват, игрива неформалност и раздърпаност. Детска жизнерадостност има в този стил на обличане с ретро елементи.

Права си, раздърпана си е  Joy  Joy  Joy И прекалено неформално - цветово и стилово  Rolling Eyes 
Раздърпана, ама пък в крак с модата бе! От всички модерни елементи са включили в ансамбълчето - и велура, и колана, и дантелите, и раздърпаната рокля, и маратонките! Да влизате в крак с модата, изоставате значи! Heart Eyes Hug

За пръв път нещо модерно да ми хареса, когато му е модата. Все като му мине модата на нещо, на мен започва да ми харесва. То хареса е силна дума, но ми е някак сладка така затрупана с парцалки!

# 350
  • Perla

Най- после разбрах какъв е тоя, дето го размятат два дена из нета. Бил някакъв блогър, който винаги подкрепял връзката на Баръш с Кюса. И изведнъж писал в инста, че винаги е харесвал актьорската игра на Елка, а и тя била един от най- искрените и най- най- най милите хора, които бил виждал! Брех!

# 351
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Кюса като не я споменаха по Пеперудите и нейните защитници обърнаха палачинката  Crossing Arms. Аман от циркаджии  ooooh!

# 352

Най- после разбрах какъв е тоя, дето го размятат два дена из нета. Бил някакъв блогър, който винаги подкрепял връзката на Баръш с Кюса. И изведнъж писал в инста, че винаги е харесвал актьорската игра на Елка, а и тя била един от най- искрените и най- най- най милите хора, които бил виждал! Брех!
Доре, точно това щях да публикувам  Mr. Green и Елка го е последвала  Laughing този същия е бил на Келебека и имаше снимки със Сечо

гледам, че Елка лекичко си е почистила списъка с френдове и е последвала 2нови  Mr. Green

# 353
  • в подножието на планината

Добър вечер! Hug

Нещо за фрагче да се чува?... newsm78

# 354

Добър вечер! Hug

Илденце  Heart Eyes Hug тц,нема -слабо мрънкате и затова няма  Mr. Green

# 355
# 356

Добър вечер! Hug

Илденце  Heart Eyes Hug тц,нема -слабо мрънкате и затова няма  Mr. Green
Диденце, Hug Heart Eyes сега започвам... Mr. Green

# 357

Добър вечер! Hug

Илденце  Heart Eyes Hug тц,нема -слабо мрънкате и затова няма  Mr. Green

Ми то ме досрамя вече - аз най-редовна в мрънкащата агитка   Embarassed  Joy  Joy  Joy

Илде  Hug, добре дойде за подкрепа  Laughing

# 358
  • Perla

да си пусна другата любима снимка от Келебеците  Heart Eyes

Илде, чакаме и се надяваме! Дано поне днес ни огрее  Praynig

# 359

Диди, Hug Heart Eyes от мен по - мрънкащ дзвЕр нема... Mr. Green

Доре, Hug Heart Eyes ще ни огрее...даже и Дефмерски ще е фрага... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт