След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -204ღღ

• 33 874
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
  • Perla

???? На Памир да не му намериха изгора? Бих казала, че това е Яса, ама тя сега май е с друга коса- не знам newsm78

Скрит текст:
Ммм, красота, точно от махалата Mr. Green

Йо на кого ли се кокори така  Laughing

Круела го навеставя на сета  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Абе сигурно гледа как Дефне се мотае около Дария, пък той я чака за романтика  Joy Joy Joy

# 331
а де, звука на вятъра -Памир, Синан и Йо и кой какво ще усети и види

# 332
Скрит текст:
Ммм, красота, точно от махалата Mr. Green

Йо на кого ли се кокори така  Laughing

Круела го навеставя на сета  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 333
Здравейте! Сигурно ще вкара италианската афера! Време е! ooooh!

Първо, не смятам, че е дошло такова време- та те още дори не са се целунали, пък италиански афери Mr. Green

Второ, като Дидито смятам, че Мерич няма повече да дълбае в миналото, защото явно вече и на нея ѝ светна, че това е досадно. И фенове, и критици, и рейтинг- всичко показва, че е време за нещо ново. Щом дори интригата на Нера е разкрита и тя ще си получи това, което заслужава.

Трето. Ами как тая италианка ще намери Йомер, дори да допуснем такава вероятност. Той едва ли име знае, пък и тя, адрес ли ще ѝ е оставил, или телефон? Та той дори не си знаеше къщата в Стамбул. Така че- освен някоя случайна среща, ако заведе Дефне в Рим, друга логична вероятност не виждам.

И четвърто- и Дафа, и Дария изглеждат ужасно. Не знам след тая серия или преди нея стилистите са си тръгнали, но ако това са новите, не знам вече за какво ще се молят феновете ooooh! ooooh! ooooh!
Peace Peace Peace
newsm78 като излезнала от леглото току  що   hahaha   кой и спретва тези дрипи newsm78
Ама тя е с рокля и върху роклята риза, че и колан за по голям разкош....по красива не съм я виждала Дафина до сега ooooh! да си обуе чизмите и шпага да и дадат. Котарака в чизми..... Sad

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 14:15 от bobolina_nina

# 334
Въпроса с логистиката го решихме. Сега друго да ви питам. Вие в разговора на Исо с майстора не останахте ли с впечатлението, че Исо е чакал да види какво ще реши Айшегюл относно връщане у дома и е леко разочарован, че е решила да се върне.

Прави ми впечатление, че не драматизират много разводите в турските сериали. Не се толерира флирта, заигравката, интимничене, докато си женен, но веднъж реши ли да се разведе човек, това решение се приема доста спокойно. Не се драматизира много дали все пак не трябва да се запази брака, дори и с цената на семеен тормоз и понасяне на семейни несгоди. Това е моето впечатление от сериалите, които съм гледала.

Така че може би в тази посока ще бъде тяхната история с Айшегюл - ще намери ли сили тя да поиска развод и да се разведе с мъжа си. Да видим Мерич каква позиция ще подкрепи повече - че Айшегюл трябва да се бори за щастието си или че трябва да запази семейното огнище.

Аз нали съм все наопаки, ама какво да направя - тези дрипи, щото са си дрипички дрешките на Дефне, ми харесват в известна степен. Някакъв закачлив и свободолюбив стил отразяват, игрива неформалност и раздърпаност. Детска жизнерадостност има в този стил на обличане с ретро елементи. И като се разтърсих, установих, че това е модната тенденция на 2016 - ретро, хипи и еклектика - http://onewhiteshop.com/photosession/%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1 … 0-70%D1%82%D0%B5/

# 335
Здравейте! Сигурно ще вкара италианската афера! Време е! ooooh!

Първо, не смятам, че е дошло такова време- та те още дори не са се целунали, пък италиански афери Mr. Green

Второ, като Дидито смятам, че Мерич няма повече да дълбае в миналото, защото явно вече и на нея ѝ светна, че това е досадно. И фенове, и критици, и рейтинг- всичко показва, че е време за нещо ново. Щом дори интригата на Нера е разкрита и тя ще си получи това, което заслужава.

Трето. Ами как тая италианка ще намери Йомер, дори да допуснем такава вероятност. Той едва ли име знае, пък и тя, адрес ли ще ѝ е оставил, или телефон? Та той дори не си знаеше къщата в Стамбул. Така че- освен някоя случайна среща, ако заведе Дефне в Рим, друга логична вероятност не виждам.

И четвърто- и Дафа, и Дария изглеждат ужасно. Не знам след тая серия или преди нея стилистите са си тръгнали, но ако това са новите, не знам вече за какво ще се молят феновете ooooh! ooooh! ooooh!
Peace Peace Peace
newsm78 като излезнала от леглото току  що   hahaha   кой и спретва тези дрипи newsm78
Ама тя е с рокля и върху роклята риза, че и колан за по голям разкош....по красива не съм я виждала Дафина до сега ooooh!
Буболина  Hug Heart Eyes забрави сиво-синята тениска върху рокля ли е пола ли е не знам, та ризката, коланчето за цвят и маратонки  Mr. Green

# 336
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Толкова съм впечатлена от стайлинга на Дефа  Whistling че чак останах без думи  Sick
Стилиста е за убиване просто  ooooh!

# 337
Дани, тия на снимките си изглеждат екстра  Laughing

# 338
Хайде поне един да дойде и в моя отбор и да харесаме заедно дрипичките на Дефне де! Heart Eyes Wink Че чак пък толкова самотна опозиция не ми е хубаво да бъде, ама въпреки всичко продължавам да харесвам стайлинга на Дефне в определена степен! И сам войнът е войн, ще си държа на позицията докрай! Mr. Green

Иначе и аз съм за смяна на стилистите, защото други дрешки на Дефне не ми бяха по вкуса! Peace

Тъкмо публикувам и гледам, че си имам другарче! Hug Heart Eyes

# 339
Не си ме разбрала, казвам тия на снимките в статията  Laughing Mr. Green

Аз първа изревах като видях снимките от епизода  Stop Joy

# 340

Joy Joy Joy Joy

# 341

Е, пак съм самичка! Grinning Ама пък поне в едно имаме единство всички - искаме нов стилист! Heart Eyes Hug

# 342
Преводът на български на 60 епизод е готов! newsm44
https://www.youtube.com/watch?v=j5fiX9IwwpI

Благодарности на преводачките! Hug Hug Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

# 343

Абе сигурно гледа как Дефне се мотае около Дария, пък той я чака за романтика  Joy Joy Joy

Доре,  Peace като  гледам в какво състояние е Дария  сигурно ще ги сюрпризира с някоя драма
Joy Joy
И след това Йомер и Синан  са на чашка питие, ближат рани hahaha hahaha
Като искат да ,,си почиват,,  Grinning  що  вземат  излишни придружители  Joy Joy Joy
 Mr. Green

Благодарности на преводачките! Hug Hug Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet
Огромни благодарности на екипа и от мен!   smile3525

# 344

Благодарности на екипа и от мен  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт