След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -204ღღ

• 33 880
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
# 316
Благодаря за озета! Hug

Вратовръзката  наистина е в тон с роклята  Peace правилно са отбелязали  феновете.

Едва ли е случайно  Laughing
Сакото на Боре този път наистина му стои добре  Heart Eyes Не знам дали заради модела, или защото най-после му е по мярка и не опъва в раменете, или и заради двете, но изглежда наистина добре, почти като Ипликчи  Joy  Joy  Joy

# 317
Здравейте! Сигурно ще вкара италианската афера! Време е! ooooh!

Това е сянка от миналото, а доколкото схващам, Мера има намерение да приключи с него и да започнат на чисто  Thinking Или да приключи сериала  ooooh!

Кати  Hug, благодаря за превода  bouquet

Ди  Hug
Диди  Heart Eyes Hug

ooooh!стайлинг и чудо

# 318

Благодаря, Гале  Laughing

Уф, не мога я гледам Дафа такава дрипла  smile3515

# 319
явно когато Дафа влиза в стаята при Йо, там е този/тази от миналото и затова се стъписва така

# 320
# 321
  • Perla
Здравейте! Сигурно ще вкара италианската афера! Време е! ooooh!

Първо, не смятам, че е дошло такова време- та те още дори не са се целунали, пък италиански афери Mr. Green

Второ, като Дидито смятам, че Мерич няма повече да дълбае в миналото, защото явно вече и на нея ѝ светна, че това е досадно. И фенове, и критици, и рейтинг- всичко показва, че е време за нещо ново. Щом дори интригата на Нера е разкрита и тя ще си получи това, което заслужава.

Трето. Ами как тая италианка ще намери Йомер, дори да допуснем такава вероятност. Той едва ли име знае, пък и тя, адрес ли ще ѝ е оставил, или телефон? Та той дори не си знаеше къщата в Стамбул. Така че- освен някоя случайна среща, ако заведе Дефне в Рим, друга логична вероятност не виждам.

И четвърто- и Дафа, и Дария изглеждат ужасно. Не знам след тая серия или преди нея стилистите са си тръгнали, но ако това са новите, не знам вече за какво ще се молят феновете ooooh! ooooh! ooooh!

# 322
нали ги махнаха стилиста,значи от други епизод ще гледаме вече новия (който дойде)

# 323
Ммм, красота, точно от махалата Mr. Green

Йо на кого ли се кокори така  Laughing

# 324
newsm78 като излезнала от леглото току  що   hahaha  кой и спретва тези дрипи newsm78
Тази Дария е ранена, държи марля  на слепоочието

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 13:58 от eliNIM

# 325
  • Perla
явно когато Дафа влиза в стаята при Йо, там е този/тази от миналото и затова се стъписва така

Ди, къде става дума за тази/този от миналото?

А за тоалетите на Баръш и Елка- ами ако все пак сме обективни, трябва да кажем, че в акцентите се допълват. На Елка къдрите на роклята са с бие в цвета на костюма на Баръш, а неговата вратовръзка пък е в нюанса  на мотивите по нейната рокля. Дали е случайно, или не- не искам да натрапвам мнение, но за мене чак пък такава случайност ми изглежда невероятна. Peace

Айде, Синан ще трябва да вади селфито. Тия пак се карат  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 13:00 от dora_st

# 326
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:

Круела го навеставя на сета  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 327

Ди, къде става дума за тази/този от миналото?

А за тоалетите на Баръш и Елка- ами ако все пак сме обективни, трябва да кажем, че в акцентите се допълват. На Елка къдрите на роклята са с бие в цвета на костюма на Баръш, а неговата вратовръзка пък е в нюанса  на мотивите по нейната рокля. Дали е случайно, или не- не искам да натрапвам мнение, но за мене чак пък такава случайност ми изглежда невероятна. Peace

Айде, Синан ще трябва да вади селфито. Тия пак се карат  Joy Joy Joy
Дори  Heart Eyes Hug ми не знам  Mr. Green  Joy понеже чета че се коментира за сянката от миналото  Joy Joy Joy

# 328
Скрит текст:

Круела го навеставя на сета  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy

# 329
 newsm78коя ще да е тази до Дефа

Общи условия

Активация на акаунт