След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -204ღღ

• 33 861
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
ooooh! тия па какво не им харесва пак в целувката, аман от тийнейджъри, защото в последно време турските фенчета са само такива

# 406
Оха, фрага пристигнал, всичко започва да се разкрива  Grinning и ми намирисва на финал към нова година  Whistling
Посипи си устата с пепел  Mr. Green
тц,нимоА  сега ще вечерям с нея Mr. Green

Клавиатурата тогава  Joy  Joy  Joy
тц,ниможИ  Mr. Green па и пиша от телефона и няма да има същия ефект Joy Joy Joy

# 407
  • Perla
Скрит текст:

В ТТ  не са доволни от целувката на Дефмерите

Ayıp valla! Çene,yanak bitmiş,az yukarı çıksa,kulaktan öpüşeceklermiş😢bir de reklamını yapıyorlar,kurabiye-çay sahnesi daha iyiydi😂 @bonya6

Аз пък ги харесвам тези целувки! почти през целия минал сезон Баръш така целува Елка, вкл. и при сармите, и в асансьора, т.е. целувки, които са от най- харесваните. на мене те ми изглеждат доста по- страстни, по- импулсивни, по- пастващи дори на огнения характер  на Йомер.  Разбира се, това е моето мнение. Peace

# 408
  • Perla
ooooh! тия па какво не им харесва пак в целувката, аман от тийнейджъри, защото в последно време турските фенчета са само такива

Ами те до оня ден искаха целувка, сега вече искат ябълки и т.н. Но наистина често чета, че отиват на училище или се връщат оттам, та вероятно много от тях са точно тийнеджъри.

# 409
# 410
Скрит текст:
Скрит текст:

Ayıp valla! Çene,yanak bitmiş,az yukarı çıksa,kulaktan öpüşeceklermiş😢bir de reklamını yapıyorlar,kurabiye-çay sahnesi daha iyiydi😂 @bonya6

Аз пък ги харесвам тези целувки! почти през целия минал сезон Баръш така целува Елка, вкл. и при сармите, и в асансьора, т.е. целувки, които са от най- харесваните. на мене те ми изглеждат доста по- страстни, по- импулсивни, по- пастващи дори на огнения характер  на Йомер.  Разбира се, това е моето мнение. Peace

Peace Така страстно  си я целува,че Йомер  е идеалното му прикритие Joy Joy Joy
С тези устни направо я засмуква цялата  Grinning няма и  как Елчин да си поеме дъх Joy Joy Joy
Абе ще си липсват след сериала един на друг, колкото и  далеч да се опитват да стоят  Heart Eyes Mr. Green

# 411
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:

С тези устни направо я засмуква цялата  Grinning няма и  как Елчин да си поеме дъх Joy Joy Joy
Абе ще си липсват след сериала един на друг, колкото и  далеч да се опитват да стоят  Heart Eyes Mr. Green
Peace Peace Peace

Затова Мерич да прави, да струва, но да измисли как да изкараме сезона. Че иначе нашите главни ще трябва да си устройват тайни срещи да си припомнят сцени от сериала Heart Eyes

Ели, и в моя, и в твоя подпис я има тая целувка  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 22:05 от dora_st

# 412

Ели, виждам, че рускините превеждат думите на Памир :"Твоята леля Нериман и ...", което означава, че той ще разказва на Йомер. Май newsm78
Доре, аз чувам "Нериман тейзем", а не "Нериман тейзен", както би трябвало да бъде, ако Пам казва "леля ти". Освен това Нериман се пада yenge на Йомер, не teyze. Така че най-вероятно Пам разказва за киралъка на Тюркян тейзе.

Каква цел преследва с това? Защото това може да обясни много на Тюркян тейзе и мирът с Йо да се сключи лесно. Памир добра фея ли ще го играе или има някакви подмолни мотиви?

# 413
Дани, ако съдим по последната серия и от озета, Памко трябва да е  newsm78 ...........е, не чак добрата фея, но добър човек  Thinking Пакостлив, лекомислен, своенравен, но добър  Wink

# 414
Дани, ако съдим по последната серия и от озета, Памко трябва да е  newsm78 ...........е, не чак добрата фея, но добър човек  Thinking Пакостлив, лекомислен, своенравен, но добър  Wink
Peace
Аз винаги съм била про-Пам! Цяла тема изписах да го защитавам и много се надявам да си остане такъв. Но да отиде и да разкаже си е направо да даде козовете в чужди ръце и да ги остави да спечелят играта. Или поне така изглежда от фрага. Значи няма да се бори за Дефне! Ще стои и ще чака момента, в който тя ще има нужда от рамо, на което да поплаче. А тя ще плаче само на рамото на достоен човек. Пам иска да бъде такъв. (Малко предположения какво ни чака в бъдеще. Аз не вярвам, че отиваме към финал. Просто Мерич прави завой в сюжета.)

# 415
Оха, фрага пристигнал, всичко започва да се разкрива  Grinning и ми намирисва на финал към нова година  Whistling
Посипи си устата с пепел  Mr. Green
тц,нимоА  сега ще вечерям с нея Mr. Green

Клавиатурата тогава  Joy  Joy  Joy
тц,ниможИ  Mr. Green па и пиша от телефона и няма да има същия ефект Joy Joy Joy
сложи го в кутийка,посипи с пепел,метни го за дълбоко замразяване и го прати на северния полюс да си играе белата мечка с него  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

пуу Дидкеее с тия ли уста ядеш значи  Crossing Arms никакъв финал няма има скоро  Naughty нашите са връО и ще си изкарат цял сезон,даже и за 3-ти ще питат  Mr. Green

# 416
пуу Дидкеее с тия ли уста ядеш значи  Crossing Arms никакъв финал няма има скоро  Naughty нашите са връО и ще си изкарат цял сезон,даже и за 3-ти ще питат Mr. Green
Peace Peace Peace За трети не знам, но за цял втори сезон нямам грам съмнение.

# 417
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
Скрит текст:

Абе ще си липсват след сериала един на друг, колкото и  далеч да се опитват да стоят  Heart Eyes Mr. Green
Ели  Peace Peace
Фраго  Party Crazy са го качини на експреса, затуй дойде навреме  hahaha hahaha hahaha

# 418
Не знам кой какво иска от целувката на Дефмерите. Моят дъх спря, пък за този на Елчин не ми се мисли даже! Blush Crazy Flutter

# 419
Елчин е сложила това в Инста си. Милата, сигурно се е почувствала страшно неудобно от това висене на сцената и се обяснява. Каза го от сцената, казва го пак. Чувствителна душа е тя!

На церемонии награждения премии "Золотая бабочка" в результате неправильного (ложного) указания до того, как назвали моё имя, меня отправили на сцену. В связи с этим, я нашла себя в состоянии и обстановке, которой я бы никак не хотела бы. То, что случилось, не было вызвано из-за моего волнения, растерянности, либо из-за неуважения.

Общи условия

Активация на акаунт